A Szűzanya: Sátán elveszíti hatalmát, amikor a Rózsafüzért imádkozzák

2011.06.25 15:00

Gyermekem, mindig Fiamra koncentrálj, mert szűksége van figyelmességedre. Minden bizalmaddal Rá kell hagyatkoznod és sohasem szabad megengedned senkinek sem, hogy elterelje figyelmedet Róla.

Ő téged választott ki gyermekem, mint ezen idők egyik legfontosabb hírnökét, hogy az elveszett lelkek megmeneküljenek. Mondd meg az embereknek, hogy imádkozzák az Én legszentebb Rózsafüzéremet, sőt a nem katolikusoknak is mondd ezt meg, mert ez a legerősebb fegyver a csaló ellen, aki nyög fájdalmában, ha ezt az imát imádkozzák. A Rózsafüzér imádkozásakor hatalma meggyengül. Minél több gyermekem imádkozza a Rózsafüzért, annál több lelket lehet megmenteni.

A te missziód, gyermekem, nagyon nehéz, sokkal keményebb, mint eddig a történelem folyamán bármelyik prófétának volt. Ez a lelkek sötétsége miatt van így az egész világon. Sohasem ereszkedett le még ilyen sötétség a világra, hiszen most gyermekeim hátat fordítanak Fiamnak, éppen Neki, aki félelmetes halált szenvedett el, hogy megmentsen benneteket. De nem csak ezt felejtették el, hanem arra is elhatározták magukat, hogy valódi létezését megtagadják.

Imáitok a ti áldott Édesanyátokhoz, megsebzi az ördögöt, aki megalázkodik és elveszíti hatalmát, amikor Rózsafüzéremet imádkozzák. Ez az a fegyver, ami Nekem adatott. Így tudok elveszett lelkeket menteni, mielőtt a sátán fejét végérvényesen eltaposom. Sohase értékeljétek le a Rózsafüzér hatalmát, mert egyetlen csoport is, amelynek tagjai rendszeresen imádkozzák a Szent Rózsafüzért, egy egész nemzetet menthet meg.

Mondd meg gyermekeimnek, hogy legyenek óvatosak és ne hanyagolják el az imát, mert ha ezt megteszik, akkor teljesen megnyílnak a csaló előtt, aki bájos módon hálózza be őket és veszélyes ösvényre tereli őket, a sötétség felé. Vigyétek gyermekeimet a világosság felé, azáltal, hogy odaadásotokkal Szent Rózsafüzéremet terjesztitek.

 

Szerető Édesanyátok, Mária, a béke Királynője