A Nagyfigyelmeztetés közben az ég megnyílik

2011.05.23 14:30

Drága szeretett leányom, te most azokat a kínokat szenveded el, amelyeket Én is elszenvedtem az emberek bűneiért. Ez éppen olyan, amilyennek érzed. Most futólag te is megláthattad egy töredékét annak a szenvedésnek, amellyel Én is szembenézek a nap minden percében. A Nagyfigyelmeztetéstől nem kell félnetek.

A Nagyfigyelmeztetés dramatikus esemény lesz.

Ez az esemény a világon sok embert sokkolni fog, mert ez egy dramatikus esemény lesz: megnyílik az ég és szerte a világon kilövellnek az Irgalmasság sugarai. Sok ember nem fogja megérteni, hogy mi is történik valójában. Olyan sokk alatt lesznek, hogy tévesen azt fogják hinni, hogy eljött a világ vége.

Mondd meg nekik, hogy örüljenek, mert tanúi lehetnek dicsőségemnek, és ha rendesen fel vannak rá készülve, akkor ez számukra Irgalmasságom leglátványosabb példája lesz keresztre feszítésem napja óta. Ez gyermekeim, egy mentő kegyelem lesz számotokra és megvédi azokat, akik arra lennének ítélve, hogy átlépjék a pokol mélységének kapuit. A világon minden gyermekemnek figyelmeztetnie kell az elveszett lelkeket arra, ami be fog következni. Sürgessétek meg őket, mert itt az ideje, hogy beismerjék bűneiket. Nagyon fontos, hogy minél több ember kegyelmi állapotba kerüljön, mert különben a sokk miatt, nem biztos, hogy túlélik ezt az eseményt. Sokkal jobb tanúja lenni ennek az Istentől jött látványos eseménynek, mint felkészületlennek lenni az ítélet napján.

Szorosan tartsatok össze mindannyian. Örüljenek mindazok, akik igaz hittel követnek Engem, mert azok akkor egy pillantást vethetnek Isteni jelenlétemre, amit elődeik életük során sohasem tehettek meg.

Imádkozzatok a többi gyermekemért is. Még most mondjátok meg nekik az Igazságot, ameddig tudjátok. Ne törődjetek azzal, ha megvetnek benneteket, még most tegyétek meg a szükséges intézkedéseket azáltal, hogy imádkoztok bűneik megbocsájtásáért és ők meg fogják nektek köszöni, ha a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezett.

Most menj békével. Ne félj. Csak imádkozz a hitetlen lelkekért, hogy ne halálos bűnben haljanak meg.

 

A ti Isteni Megváltótok, Jézus Krisztus