A Közel – Kelet „felszabadítói“ a zsidókat akarják ellenőrizni

2011.06.11 22:00

Szeretett leányom, ez nem más, mint szeretet, ami által ma este hozzád szólok. Nemsokára egyre több követőm fog egyesülni, hogy a csaló ellen harcoljanak. Éppen most, ő (a sátán) és a gazdag, befolyásos csoportok, akik háta mögött szintén ő áll, ellenetek szövetkeznek, hogy minél nagyobb ellenőrzést gyakorolhassanak fölöttetek, de ti ezt nem látjátok.

Sokkal előbb lesznek leállítva, mint gondolnátok. Sokan a Nagyfigyelmeztetés alatt meg fognak térni közülük. Ez a sátán Egy – Világ – Csoportját annyira meg fogja gyengíteni, hogy ezen sokan fognak elcsodálkozni, azt sem fogják tudni, melyik utat válasszák, olyan zavartak lesznek. Sokan gyermekeim, visszatérnek Hozzám, mert a megmentésüket fogják keresni.

A bosszú, a hatalomvágy és a gyűlölet kombinációja lesz a legnagyobb veszély az ember túlélésében. Minden háború, amit Közel – Keleten láttok és azon kívül is, csak meg lesz játszva. Ezek nem véletlenek. Meg kell értenetek, hogy mindezt az egyszerre fellázadt országok nem önmaguk idézték elő. Ezeknek a gonosz csoportok segítettek, amelyek minden kormányban működnek. Ezek azok a kormányok, akik a világot ellenőrzik.

A Közel – Kelet vezetőit most el fogják távolítani, hogy a felszabadítóknak helyet csináljanak, azoknak, akik nyilvánosan, az igazságosságot fogják hirdetni és békés szándékkal jönnek, mintha gyermekeimnek valóban segíteni akarnának. De nem ez a szándékuk. Az ő szándékuk az, hogy ellenőrizhessék szeretett népemet, a zsidó népet, akik most minden oldalról fenyegetve vannak. Mindezeket az eseményeket a Nagyfigyelmeztetés fogja megszakítani. Mindazoknak, akik világszerte belekeveredtek ezekbe a gonosz dolgokba, szembe kell majd nézniük Velem, amikor ezeket megmutatom nekik és azt is, hogy hogyan bántottak meg Engem. Sokan térdre borulnak majd, hogy megmentésükért könyörögjenek.

Ez, gyermekeim, nagyon fontos, mert minél több bűnös megtér Hozzám, különösen azok, akik megélhetéseteket ellenőrzik, annál nagyobb lesz Irgalmasságom. Imádkozzatok, hogy mind megtérjenek azok, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt látni fogják az Igazságot és felismerik azt is, hogy szeretem őket.

Az imának, gyermekeim, nagy ereje van. Ha imáitok által, az Én Nevemben kéritek Istentől, az Atyától, hogy mentse meg ezeket a lelkeket, vagy más lelkeket is, nem fog visszautasítani benneteket.

Jóhiszeműségetek Velem szemben és a mindennapi ima nagyon fontos, hogy megoldódjék az a fogás, amellyel a sátán fogva tartja gyermekeimet, akik jogosan Hozzám tartoznak.

 

A ti mindenkihez irgalmas Megváltótok, Jézus Krisztus