Üdvösség Anyja: Isten soha nem hagyja el az Övéit

2014.09.02 15:40

Drága gyermekem, el kell mondanod gyermekeimnek, hogy Isten soha nem hagyja el az Övéit, mert az lehetetlen. Ő minden gyermekét szereti, nem számít, hogy mennyi bánatot okoznak egyetlen Fiának, Jézus Krisztusnak.

Oltalmam minden lelket be fog borítani, akik Isten Igéjét hirdetik, és Isten Hatalma által szét fogom tiporni a Sátán fejét, annak minden megjelenési formájában. Én leszek az ügyvéd, aki fel fogja fedni a hazugságokat, amelyek a fenevad szájából ömlenek, és a világ tanúja lesz a logikátlan hazugságoknak, amelyeket azok között fog terjeszteni, akik önszántukból a sátán edényévé válnak, teljesen alárendelve magukat gonosz útjainak. A Hazugság Királya továbbra is távol fogja tartani a lelkeket az Igazságtól, és ő, a csaló, soha nem fog meghátrálni, egészen az utolsó óráig.

Amikor a hazugságokat arra használják, hogy elvonják az emberek figyelmét Isten Igaz Szaváról, közbe fogok lépni, hogy feltárjam az Igazságot. Az emberiség két lehetőség közül választhat: vagy továbbra is hű marad az Igazsághoz, vagy pedig az Igazság helyett, elfogadja a hazugságokat. A zűrzavar kárt fog okozni a sebezhetők, a gyengék és azok szívében, akiknek a lelkében nincs jelen az Isten Lelke. Így a lelkekért folytatott harc megküzdésre kerül, amelynek során az emberek vagy a hazugságoknak fognak hinni, vagy pedig az Igazságnak.

Én Fiam Irgalmának nagy hírét hozom, és az Ő eszköze vagyok a lelkek megmentésében. Egyetlen lélek sem lesz kizárva az Üdvösségnek ebből a Küldetéséből. Nektek imádkoznotok kell, hogy az emberek rájöjjenek a hazugságokra, amelyeket Fiam ellenségei azért terjesztenek, hogy elvonják őket az Igazságtól, a Fénytől és Fiam Szeretetétől. Bízzatok Fiamban, és Ő meg fogja nektek mutatni Nagy Irgalmasságát. Higgyetek Fiam Ígéretében, hogy újra eljön, és Örök Életetek lesz. Ne engedjétek, hogy a hazugságok megtévesszenek benneteket, mert ha ezt megengeditek, akkor nagyon nehéz lesz számotokra, hogy hűségesek maradjatok Fiamhoz.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja