Üdvösség Anyja: Egy ajtó sem nyílott meg, hogy lehetővé tegye Fiam számára, hogy méltósággal jöjjön a világba

2013.07.03 12:57

Drága gyermekem, amikor ezen Üzenetek miatt a vadonba vagy dobva és el vagy szigetelve, akkor fontos tudnod annak okát, hogy miért (van ez így). Mert ha tudod, akkor megkönnyíti számodra, hogy elfogadd az ilyen kegyetlenséget.

Amikor eljött szülésem ideje, egy ajtó sem nyílott meg, hogy lehetővé tegye Fiam számára, hogy méltósággal jöjjön a világba. Mivel minden ajtó becsapódott Isten Színe előtt, Aki elküldte egyetlen Fiát, hogy megváltsa az embert a bűntől, ez hasonlóképpen lesz most is, amikor Isten, Fia Második Eljövetelére készíti elő az utat.

Mivel Isten erre a Nagy Napra készíti fel a világot, ismét bezárják az ajtókat, dacolva Isten Szavával. Te, mint hírnök továbbra is heves ellenállással fogsz szembesülni. Sokan nemcsak zárva tartják ajtóikat – ez csak egy sértés lesz –, hanem rettenetes ocsmányságokat fognak sikoltozni és bántani fognak téged gyermekem, mert nem akarják Isten Szavát meghallani.

Az emberiség történetének e kritikus idejében a gonosz szelleme eluralkodik és még a legszentebbeket is össze akarja zúzni Isten gyermekei közül. Csak a legbátrabbak fognak ellenállni a gonosz szellemének, aki milliókat fog megfertőzni, így ők el fogják utasítani Fiam Irgalmasságát.

Nemcsak egyedül az Üzeneteknek köszönhető – melyeket gyűlölni fognak –, hanem a félelemnek is, hogy Fiam Irgalmassága által még több lélek lesz megmentve a Sátán szorításából. A gonosz munkálkodik és beleszövi magát sok lélek szívébe, különösen azokéba, akik közel állnak a Fiamhoz. A gonosz elsődleges célpontjai a Fiam Egyházán belüli jámbor követők, akik közül sokan Isten Szava ellen fognak fordulni ebben az időben.

Fiam, Jézus Krisztus Igaz Szavát az évszázadok során felhígították és a Szent Biblia tartalmát most sokan tagadják olyanok, akik azt mondják, hogy ismerik Fiamat. Ne feledjétek, a lelkekért vívott csatát az angyalok és a szentek vívják meg Atyám Királyságában a csaló ellen. Te gyermekem, bent vagy a közepén, és mint ilyen, könnyű célponttá válsz.

E Küldetés iszonyú nagysága miatt van az, és mert te próféta vagy – és nem látnok –, hogy elszigetelten fogsz dolgozni és hogy gyűlölve vagy az emberek között. Ne engedd, hogy ez az üldöztetés elszomorítson téged, vagy hogy azt az érzést keltse benned, hogy nem vagy elég erős, mert ez nem lehetséges. Te küldve voltál és védve vagy, és fel fogsz állni, hogy továbbra is hirdesd Isten Igéjét egészen az utolsó napig. Ez meg volt jövendölve, és amikor a világ lelkei megmenekültek, és amikor az Új Királyság – az Új Paradicsom – elkezdődik, e szenvedések közül egynek sem lesz jelentősége.

Örvendj, és ne félj! Én, a te szeretett Édesanyád, vezetni és védelmezni foglak még a legsötétebb óráidban is, úgy hogy Isten Fénye mindennap el fogja tölteni elmédet, testedet és lelkedet.

Szeretlek gyermekem és tudnod kell, hogy te a kitartás Ajándékával vagy megáldva. Most minden Isten Kezében van. Neked mindenkor bíznod kell Benne.

Szeretett Édesanyád
Isten Anyja
Az Üdvösség Anyja