Üdvösség Anyja: Az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, annyira rémisztő volt

2013.07.22 20:17

Gyermekem, annyira nehéz lesz felismerni a csalást, amellyel a világ szembesülni fog, hogy csak azok lesznek képesek az előttetek lévő megpróbáltatásokat elviselni, akik átadják magukat Istennek és minden bizalmukat Fiamba helyezik.

1917-ben próféciákat adtam a világnak, de az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, oly rémisztő volt az a Katolikus Egyházon belüliek számára.

Az utolsó Fatimai titok továbbra is ismeretlen maradt Isten gyermekei számára, bár 2012. január 26-án kinyilatkoztattam egy részt belőle. Az Egyházon belül csak nagyon kevesen tudnak erről. Most napvilágra kell kerülnie a Fatimai titok következő részének, hogy figyelmeztetni tudjam az emberiséget azon beavatkozásom figyelmen kívül hagyásának következményeire, hogy így segítsek a lelkek megmentésében.

Az Egyház, Isten ellenségeinek köszönhetően már belsejében fertőzött. Ők – és ezek közül húszan vannak, akik belülről irányítanak – a legnagyobb csalást hozták létre. Ők megválasztottak egy nem Istentől származó embert, miközben a Szentatyát, akit Péter Koronája illet, gondosan eltávolították.

A részletek, melyeket feltártam, az az, hogy a végidőkben két ember fogja Péter Koronáját viselni. Az egyik szenvedni fog a hazugságok miatt, melyeket azért találtak ki, hogy lejárassák és szemmel láthatóan fogollyá tegyék őt. A másik, a megválasztott, pusztítást fog hozni, nemcsak a Katolikus Egyháznak, hanem minden egyháznak, amelyek tisztelik Atyámat, és akik elfogadják Fiam, Jézus Krisztus, a Világ Megváltójának Tanításait.

Az Egyháznak csak egy, Fiam által engedélyezett feje lehet a Földön, akinek Pápának kell maradnia egészen haláláig. Bárki más, aki azt állítja, hogy Péter Székében ül, az szélhámos. Ennek a csalásnak egyetlen célja van, hogy a lelkeket Lucifer felé fordítsa és az ilyen lelkek számára – akik nem lesznek okosabbak -, csak nagyon kevés az idő, hogy megmentésre kerüljenek.

Gyermekek, nektek most csak egy figyelmeztetést kell figyelembe vennetek. Ne térjetek el Fiam Tanításától! Vonjatok kétségbe minden új tant, amelyet talán bemutatnak nektek, és amely tanokról azt állítják, hogy Fiam földi Egyházától származnak. Az Igazság egyszerű. Az sohasem változik. Fiam Öröksége nagyon világos. Ne engedjétek, hogy bárki is elködösítse ítélőképességeteket.

Hamarosan a Fatimai Próféciáknak értelmük lesz. Most minden megtörténik egy hitetlen világ előtt, de sajnos nagyon kevesen fogják azt megérteni, mielőtt már túl késő lenne. Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, minden egyes nap amilyen gyakran csak lehetséges annak érdekében, hogy gyengítse a gonosz hatását, mely körülvesz benneteket.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja