Üdvösség Anyja a papokhoz: Hogy hűségesek maradhassatok Fiam Földi Egyházához, készen kell állnotok nyája táplálására

2013.09.23 13:30

Gyermekem, sok Égi jel lesz megismertetve Fiam Egyházának fedele alatt, amikor a Szentmise Liturgiájában megtörténnek az utolsó változtatások. Mindazok, akik nyitva tartják a szemüket és hegyezik a fülüket, tanúi lesznek Fiam Haragjának, ami nem kerülheti el a figyelmüket.

Fiam megígérte, hogy tudatni fogja Haragját, amikor újra megfeszítik Őt Földi Egyházában azáltal, hogy a Szentmise Áldozat bemutatása során bemocskolják Testét és Vérét. Mennydörgés és villámlás, melyet nagy viharok követnek, fogja lesöpörni lábukról az embereket. Még több árvíznek lesznek majd tanúi – amikor az emberek bűnei elsodortatnak -, midőn kezdik felismerni Isten büntetéseit, amelyek az emberiségre zúdulnak.      

A bűn rabszolgái ők – még azok is, akik szeretik Fiamat és hűségesek maradnak a Szentmiséhez –, és ezért nem fognak tudni különbséget tenni, amikor az utálatot bemutatják. Ne feledjétek, hogy a Szentmiseáldozat Fiam haláláról való megemlékezés, mely során Fiam Valóságos Jelenléte kerül megismertetésre. Ők hamarosan nem fogják elismerni az Igazságot, és az új mise pogány szertartássá válik. Ez a nap még hátravan, mely hirtelen és váratlanul fog elérkezni – ilyen gyorsan fog a hamis próféta lépni. Most van itt az ideje a felkészülésnek. Mindazoknak a felszentelt szolgáknak, akik hűségesek maradnak a Legszentebb Eukarisztiához, és akik Isten Szent Szavát be fogják tartani, a felkészülést most kell elkezdeniük.

Hogy továbbra is hűségesek maradhassatok Fiam Földi Egyházához, készen kell állnotok arra, hogy nyáját az Élet Táplálékával, azaz az Ő szent Eucharisztiájával tápláljátok. Ez az az eskü, amit Jézus Krisztusnak fogadtatok, amikor azt mondtátok, hogy szolgálni fogjátok Őt, és hogy a Szentmisében az Ő Testével és Vérével látjátok el mindazokat, akik az üdvösséget keresik. Ezt a fogadalmat az utolsó napig tiszteletben kell tartani.

Ne féljetek az előtettek álló időktől, amikor Isten ellenségei az Ő Szent Nevét arra fogják felhasználni, hogy a bűnt elnézzék, és azt mindenki számára elfogadhatóvá tegyék; amikor mindenkit meg fognak fosztani Testétől és Vérétől. Ennek nem lesz semmi jelentősége, ha ti Fiamat továbbra is úgy fogjátok szolgálni, ahogyan csak tudjátok.   

Menjetek békével abban a reményben, hogy mindazok, akik szeretik Fiamat, a Szentlélek Ajándékával lesznek megáldva, hogy képesek legyetek felismerni az Igazságot.

Áldott Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja