Szűz Mária: Kegyekben akkor részesültök, ha magatokhoz veszitek Fiam Testét

2012.10.19 19:06

(A Boldogságos Szűz egy húsz perces jelenése során fogadott üzenet, melynek során az Ő homlokán a Szent Eukarisztia jelent meg.)

Gyermekem, az ostya, melyet a homlokomon látsz egy jelkép, hogy bizonyítsa Isten valamennyi gyermekének Fiam valóságos Jelenlétét az Eukarisztiában.

Fiam jelen van a világban, és ott áll Isten valamennyi gyermeke mellett mindennap, abban a reményben, hogy érezni fogják Jelenlétét.

Gyermekek, csak Fiam, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója valóságos testének magatokhoz vétele által lesztek különleges kegyelmekkel megáldva.

Amikor Fiam meghalt a bűneitekért, hogy Isten valamennyi gyermeke szembeszállhasson a halállal, akkor Ő egy fontos örökséget hagyott maga után.

Krisztus Jelenléte a Szent Eukarisztiában valóságos, és amikor azt magatokhoz veszitek, különleges védelemben részesít benneteket. Közelebb visz benneteket a Vele való egységre.

Ő az Élet Kenyere. Ezt a nektek adott Ajándékot sohasem szabad megkérdőjelezni vagy elutasítani.

Kegyekben azok részesülnek, akik magukhoz veszik Testét és Vérét, beleértve a Tisztítótűzből való megszabadulást is, feltéve, ha azt naponta befogadják. Fiam a halálotok időpontjában a Karjaiba vesz benneteket, távol a Purgatórium tűzétől.

A Szentmise tehát, mely felajánlja Fiam valódi testét, Atyám tiszteletére, sok előnyt hoz magával.

Minél több naponkénti Szentmisén vesztek részt, és minél többször veszitek magatokhoz Fiam Testét és Vérét a Szent Eukarisztiában, mentességet fogtok kapni a megtisztulástól, a Purgatórium tűzében.

Azok, akik elutasítják Fiam létezését az Eukarisztiában, egy nagy Ajándékot tagadnak meg önmaguktól. Nem lesztek elítélve, amiért a Szentmisén visszautasítjátok Testét, de nem fogjátok megkapni azokat a kegyelmeket, melyet Ő Isten valamennyi gyermekének szeretne ajándékozni.

A Szent Ostyát, melyet magatokhoz vesztek, megfelelő módon kell átváltoztatni (konszekrálni). Amikor a Testét magatokhoz veszitek, Ő mély és alázatos szeretettel tölt el benneteket, mely megerősíti majd a hiteteket és elhozza számotokra az Örök Életet.

A Szent Eukarisztia egy olyan Ajándék, amely az Örök Életet fogja megadni nektek. Soha ne feledjétek a következőket:

Fiam nagyon megszenvedett azért, hogy ezt a nagy Ajándékot a világnak adja, az Útlevelet a Mennyországba. Ne utasítsátok ezt vissza. Ne vonjátok kétségbe nagylelkűségét. Ne becsüljétek le a Szent Ostya erejét.

Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 81. imáját a Szentáldozás Ajándékáért.

Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal.

 Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével.

 Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát.

 Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből származnak.

 Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben.

 Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, Testben és Lélekben, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott Kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét.

 Tisztítsd meg a szívemet.

 Nyisd meg a lelkemet és szentelj meg engem, amikor a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát magamhoz veszem.

 Add meg nekem a kegyelmeket és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel Isten minden gyermeke meg van ajándékozva, és mentesíts engem a Purgatórium tüzétől. Ámen.

Gyermekeim, nektek imádkoznotok kell, hogy minden keresztény elfogadja és megértse a Szent Eukarisztia erejét. Ez az a fegyverzet, melyre szükség van, hogy minden gyermekem lelkét megmentse.

Fogadjátok ezt szívetek méltóságával és nagylelkűségével.

Áldott Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja