Szűz Mária harmadik üzenete

2010.12.20 00:00

Hallgass meg, gyermekem. Erősnek kell maradnod szeretett Fiam, Jézus Krisztus számára. Ő oly nagyon fontos, és különleges a te számodra, mert kitörli a kétségeket elmédből. Igen, könnyű összezavarodni ebben a munkában, de teljes mértékben bíznod kell Benne. Szüksége van arra, hogy átadd magad neki, és hogy teljes bizalommal légy iránta.

Gyermekem, nem volt könnyű neked ez a munka. De amint azt már mondtam neked, szeress, hogy kitarthass. Munkád befejezése sikerrel fog járni. Sürgetlek téged, hogy térj vissza a napi imádkozás gyakorlatához, mert legszentebb Rózsafüzérem által védelemben lesz részed. Nagyon szent ez a munka, gyermekem, kérlek, tisztelettel engedelmeskedj Fiamnak azáltal, hogy teljesen bízol Benne. Kétségeidet tedd félre, gyermekem, mert a Szentlélek által különleges kegyelmekben részesültél. Az igazság most a szívedben, a lelkedben és az elmédben van. Ezért találtad könnyűnek leírni az üzeneteket, amelyeket szeretett Fiam adott neked.

Ő szeret téged gyermekem, és téged választott ki ennek az évszázadnak a valaha is legfontosabb feladatára. A te munkád összehasonlítható azzal a munkával, amire Fausztina nővér volt felkérve. Te hasonló szenvedéseknek vagy alávetve, mint amit neki kellett elszenvednie. Ne félj ettől a szenvedéstől, amely magában foglalja az imádkozás képességének hiányát, és a napi kétségeket, mert ezek normálisak. Majd elmúlnak. Minden szent, beleértve Fausztina nővért is, kísérnek téged, gyermekem, és vezetnek téged mindennap.

Ez a munka, amelynek alá vagy vetve, hogy az Én segítségemre, és szeretett Fiam segítségére légy, előre meg volt jövendölve. Ez egyike a legfontosabb lehetőségeknek, amellyel lelkeket menthetsz meg.  Ne bizonytalankodj, és ne tétovázz. Mindig, mindig hívjad szeretett édesanyádat támogatásért.  Én itt vagyok neked. Kérlek, imádkozz naponta Fiamhoz, azáltal, hogy az Irgalmasság Rózsafüzérét imádkozod.  Ilyen módon közelebb kerülsz Hozzá, és érezni fogod, amint szívedben megérint téged.

Végy most bátorságot, és haladj előre. Nézz szeretettel az értékes ösvény irányába, amely a Szentháromsághoz vezet. Mind veled vannak. Szenvedni fogsz, de vedd ezt kegyelemnek, mert szenvedés nélkül nem maradhatsz közel Fiam Szívéhez.

Ennyi volt most. Fordulj meg, és nyisd meg szívedet szeretett Fiam, Jézus Krisztus felé.

Szeretet és béke,

 

Miasszonyunk, a Rózsák Királynője