Szűz Mária: Amikor úgy tűnik, gyerekek, hogy az idők nehezek és fájdalmasak számotokra, mindig hívjatok Engem

2012.04.22 10:00

Gyermekem, Fiam oly nagyon boldog, mivel szeretett hadserege engedelmeskedik Szent kívánságának, a Keresztes Imahadjárat imáit imádkozván.

Ezek az imák azért adatnak a modern világnak, hogy segítsenek Isten minden gyermekének a védelemre törekedniük, amelyre szükségük van, hogy a nehéz időket leküzdjék, amellyel oly sok lélek szembesül.

Amikor az idők nehéznek és fájdalmasnak tűnnek gyermekeim, mindig Engem hívjatok, szeretett Édesanyátokat, hogy drága Fiamnál közbenjárjak értetek.

Emlékezzetek mindig arra, hogy az Istennek felajánlott személyes áldozataitok, oly sok lélek megmentésében segítenek a Földön.

Imáitok mindig meghallgatásra találnak.

Ezek soha nem maradnak figyelmen kívül, hanem Atyám Akaratának megfelelően vannak figyelembe véve.

Így nektek türelmes gyerekeknek kell lennetek. Mindig helyezzétek teljes bizalmatokat Fiamba.

Adjátok át Neki az összes félelmeteket és szenvedéseteket, azután bíznotok kell abban, hogy Ő mindennel foglalkozni fog.

Azoknak a hívőknek közületek, akiknek nehezükre esik imádkozni, vagy nehéznek találják a Fiam iránti szeretetüket életben tartani, itt van a Keresztes Imahadjárat 47. imája, hogy segítsen szeretetetek újra élesztésében.

A Keresztes Imahadjárat 47. imája: Élesszétek újra Jézus iránti szereteteteket

Ó, áldott Anya, az egész világ Üdvösségének Anyja, imádkozz, hogy Jézus iránti szeretetem újra feléledhessen; segíts nekem, hogy érezzem Szeretetének Lángját, amint eltölti a lelkemet. Segíts nekem, hogy jobban szeressem Jézust. Imádkozz, hogy az Iránta való hitem, szeretetem és odaadásom egyre erősebb legyen. Oszlass el minden kétséget, amely gyötör engem, és segíts nekem, hogy az Igazság Isteni Világosságát tisztán lássam, mely szeretett Fiadból, az egész emberiség Üdvözítőjéből sugárzik. Ámen.”

Menjetek békével gyermekek. Ne feledjétek: amikor Engem a szívetekből kértek, hogy imádkozzak értetek, Én, az Üdvösség Anyja, átadom majd kéréseiteket szeretett Fiamnak.

Én egy kérést sem fogok soha figyelmen kívül hagyni, feltéve, hogy megfelel Fiam kívánságainak és az Atya Szent Akaratának.

Tanuljatok meg jobban bízni, gyermekek. Amikor megbíztok Fiamban, akkor az Iránta való szereteteteket bizonyítjátok.

Ha a szeretetetek gyenge, akkor a belé vetett bizalmatok is gyenge.

Egyedül csak azok lesznek megáldva kegyelmekkel, akik megalázzák magukat Fiam előtt, amelyeket azért kapnak, hogy erősödjön a hitük.

Ne adjátok fel soha, ha kétségbeesést éreztek.

A kétségbeesést a gonosz idézi elő.

Forduljatok csak Hozzám, és Én imádkozni fogok, hogy a béke visszatérjen a lelketekbe.

Ha ezt megteszitek, akkor képesek lesztek ellenállni a gonosz általi kísértéseknek, és akkor szabaddá váltok.

 

Áldott Édesanyátok
Az angyalok Királynéja
A Megváltás Anyja