Szűz Mária: ajándékom a sátán legyőzésére és megsemmisítésére

2011.11.28 21:00

Gyermekem, mondd meg szeretett Fiam, Jézus Krisztus minden követőjének, hogy mindig keresniük kell védelmemet. A sátán napjai gyorsan a végéhez közelednek és sok gyermekem van kísértésének kitéve.

Azáltal, hogy gyermekeim védelmemet és különleges kegyelmeimet kérik, a sátán nem tud ártani nekik, és nem tudja őket eltávolítani Fiamtól sem.

Ma mindenki a sátán célpontja lett, mivel ő most mindent bebarangol a lelkek romlására törekedvén. Az ő támadásai akkor a leggonoszabbak, ha ti Isten hűséges követői vagytok és erős a hitetek. Gyűlölete az ilyen lelkek iránt fájdalmat és összezavarodást fog okozni.

Ő, a csaló, csak egyetlen célt tart szem előtt, éspedig, minden lélek elcsábítását, hogy majd egyedül csak őt kövessék, úgy, hogy megsemmisíthesse még az örök megváltás esélyét is.

Imádkozzatok minden pillanatban, mert így megkaphatjátok a védelmemet a gonosz ellen. A Mennyei Atya által nagy ajándékban részesültem: hogy legyőzzem és elpusztítsam a kígyót.

Ha Hozzám fordultok segítségért, Én mindig segíteni fogok, hogy visszafordulhassatok Szent Fiamhoz azért a vigaszért, melyet oly kétségbeesetten kerestek, és amely majd meg fogja nyugtatni lelketeket.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok és mondjátok a Szent Rózsafüzért, mert ez a legerősebb fegyver, amely visszatartja a sátánt, hogy elpusztítsa életeteket.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszoltál hívásomra, mert fontos, hogy emlékeztesselek annak sürgősségére, hogy keresned kell segítségemet, mert küldetésed ezen szakaszában kegyetlen támadás alá estél.

Menj békében.

 

 A te Mennyei Édesanyád,

Mária, a Mennyország Királynője