Szűz Mária: A Keresztes Imahadjárat (19.) imája: ima a fiatalokért

2012.01.13 08:00

Gyermekem, ma szomorú vagyok, mert nagyon szenvedek, miközben azokra a szegény lelkekre gondolok, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt meg fognak halni.

Sürgősen imát kell kérned ezekért a lelkekért, akik Atyámat haragra gerjesztik. Viselkedésük utálatos az Ő szemében.

Kérlek titeket, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a sötétség ezen gyermekeiért, mert sokan közülük nem tudják, hogy mit cselekszenek.

Gonoszságuk sírásra fakasztja Fiamat, és elgennyesíti sebeit. Fontos, hogy az Ő Isteni Irgalmasságának kiáradásakor a lehető legtöbb lélek legyen Fiam karjai által betakarva.

Kérlek, kérd meg őket, hogy a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját Hozzám, az Üdvösség Anyjához imádkozzák, hogy ezek a szegény gyermekek megmenekülhessenek:

„Üdvösség Anyja, kérlek, imádkozz Irgalomért azon fiatal lelkek számára, akik szörnyű sötétségben vannak, hogy felismerjék szeretett Fiadat, amikor majd eljön megmenteni az emberiséget. Ne engedd, hogy akár egyetlen lélek is elvesszen az úton. Ne engedd, hogy akár egyetlen lélek is visszautasítsa az Ő Nagy Irgalmát. Imádkozom, Anyám, hogy mindnyájan megmeneküljenek, és arra kérlek, hogy Szent Palástoddal takard be ezeket a lelkeket, hogy a csaló elleni szükséges védelemben részesüljenek. Ámen.”

Gyermekem, Fiam számára minden lélek fontos. De a legnagyobb fájdalmat a halálos bűnben élő fiatal lelkek okozzák Számára. Imádkozzatok, hogy az Irgalmasság világossága áthassa elméjüket és lelküket. Imádkozzatok, hogy borzalmas életüket, mely tele van romlottsággal és ürességgel, elutasítsák! Imádkozzatok, hogy felemeljék karjaikat, Irgalmasságért könyörögve, különben nem nyerik el soha azt a kegyelmet, hogy az Új Paradicsomba bemehessenek.

Micsoda veszteséget jelentenek majd azok a fiatalok nektek többieknek, akik el fogjátok fogadni a Nagyfigyelmeztetés ajándékát, és beléptek a Paradicsom Új Korszakába a földön. Meg fog szakadni Fiam Szíve, ha nem lehet őket megmenteni.

 

Szeretett Édesanyátok
Mária, a Mennyország Királynéja
Az Üdvösség Anyja