Szűz Mária: A gyűlölet, gyűlölet marad. Nincs kétfajta gyűlölet. Mind egyforma.

2012.02.04 10:09

Gyermekem, a gonosz gyorsan terjed a világ bizonyos részein.

Miközben a lelkekben gyűlöletes háborúk szerveződnek, addig a Szentlélek is elárasztja sokak lelkét a világ különböző tájain.

A lelkek harca elkezdődött. A jó a rossz ellen.

Gyermekem, soha ne feltételezd a kemény lelkűekről, hogy ők hitetlenek vagy langyos lelkűek.

Sokan, együttérzéssel rendelkező hívők, akik Fiamban, Jézus Krisztusban hisznek, most a kísértések miatt megváltoznak.

Elméjük tele lesz kétségekkel, melyek vakká teszik őket szeretett Fiam szavára, amikor Fiam általad, gyermekem, a világhoz szól.

Gyűlöletük, mellyel Szent Szavait kiforgatják olyan erős lesz, mint amit a gyilkosok mutatnak áldozataik felé.

A gyűlölet a csalótól jön.

A hazugságokat a Gonosz terjeszti, aki arra használja fel a gyenge lelkeket, hogy aláássa az igazságot.

A gyűlölet, gyűlölet marad. Nincs két fajta gyűlölet. Mind egyforma.

A hűséges lelkek büszkeségét most a Gonosz felkavarja, mivel még egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy megakadályozza ezeknek a legsürgősebb üzeneteknek a világ számára történő terjesztését.

Fiamnak szüksége van szeretett követői támogatására, hogy megalkothassa hadseregét a Földön. Ez a hadsereg hűséges követőiből fog kialakulni.

Biztosak lehettek abban, hogy ez lesz az a csoport, akiknek a szíve elsőként fog megkeményedni.

Ti nem tudjátok azok lelkét megkeményíteni, akik már amúgy is a sötétségben vannak. Ezért, a csaló azokat a lelkeket fogja megkísérteni, akik a világosságban vannak.

Ők ezt követően hazugságokat fognak terjeszteni, fájdalmat okozván Fiamnak, és késleltetvén ezt a munkát.

Ők nem fogják megérteni azt, ami éppen velük történik, mivel azt gondolják, hogy az lesz a feladatuk, hogy Fiam igaz Szavát megvédjék.

Mivel ezekben a neked adott üzenetekben, ők hibákat találnak majd, kínszenvedést fognak Fiamnak okozni.

Egyházának igaz alapja hamarosan hátat fog Neki fordítani. Ők majd megtagadják Fiamat, és így újra keresztre feszítik.

A büszkeség az, ami megakadályozza őket abban, hogy kinyissák a szemüket, amikor Ő most szerető, tárt karokkal előttük áll.

Gyermekem, arra sürgetlek, hogy Isten minden gyermeke egyként egyesüljön, és hogy így, minden lélek megmentéséért harcoljon.

Gyermekem, most oly sokan vannak, akik nem hallgatnak ezekre az üzenetekre, de a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezése után oda fognak figyelni ezekre.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik fájdalmat okoznak nektek, rágalmaznak benneteket és valótlan dolgokat állítanak rólatok.

Most a Keresztes Imahadjárat 25. imáját adom nektek, hogy kérjétek minden Látnokom védelmét és azok védelmét is, akiket az Atyaisten választott ki legszentebb Szavának terjesztésére a Földön.

Ima a látnokok védelméért

„ Ó, Legmagasságosabb Isten, hozzád esedezem, hogy valamennyi szent hírnököd számára védelmet nyújts a világban. Imádkozom, hogy védelmet találjanak mások gyűlöletével szemben. Kérlek, hogy Legszentebb Szavad mindenhol a világon gyorsan elterjedjen. Védd meg hírnökeidet a rágalmazástól, a gyalázástól, a hazugságoktól és mindenféle veszélytől. Védd meg családjaikat, és mindenkor borítsd be őket Szent Lelkeddel, hogy azokat az Üzeneteket, amelyeket ők a világnak adnak, töredelmes és alázatos szívvel méltányolják. Ámen.”

Gyermekem, a büszkeség egy olyan tulajdonság, amely a leginkább nem tetsző Atyám szemében. Még fájdalmasabb Számára, amikor a büszkeség bűnei a buzgó és szent lelkeket szállják meg, és amikor azok nem hajlandók Szent Szavának igazságait elfogadni, melyek hírnökei által adatnak a mai világnak.

Nekik az igaz megkülönböztetés ajándékát kell kérniük, amelyet csak azok az alázatos lelkűek kapnak meg a Szentlélek ereje által, akiknek a szívük tiszta, büszkeség és arrogancia nélkül.  

 

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja