Nyugtalanság a világban, ezt pedig az Irántam való szeretet hiánya okozza

2011.08.09 20:30

Szeretett leányom, elérkezett a világban a nyugtalanság ideje, ahol ember - ember ellen, testvér - testvér ellen, szomszéd - szomszéd ellen támad, amint az már meg volt jövendölve. Az események most fognak kitörni, egyik a másik után. Sok ország fogja ezt megtapasztalni. A világban gyermekeim között sok a harag, a csalódás és a félelem. Mondd meg nekik, hogy ezeket az eseményeket a sátán szítja, és hogy más nyugtalanság is ki fog törni, amelyek a Nagyfigyelmeztetés előtt egyre fokozódni fognak.

Ez, leányom, előre meg volt jövendölve, a jelek egyikeként, amelyet az emberiség 2011 – ben, a Tisztulás évében meg fog tapasztalni. Az Én gyermekeim, a sokk alatt tanúi lesznek a gonosz valódi létezésének a világban, azokban a lelkekben, akiket a merő gyűlölet és harag uszít egymás ellen. Leányom, nem lesznek győztesek ebben a csatában, amely továbbra is tombolni fog. Ezeket a rémtetteket, az emberi kéz okozza.  Irántam és az Én Örök Atyám iránti szeretetük hiánya miatt, a sátán önkéntes cinkostársai lesznek.

Imádkozzatok gyermekeim, azokért, akik szenvedni fognak a világban levő nyugtalanságtól. Egyes országok azonban meg fognak menekülni a dühöngés kitörésétől és a rombolástól. A gyűlölet háborúja különböző országokon és nemzeteken belül láthatóvá válik. Az összezavarodottságot, a terrort és a szomorúságot sokan fogják megtapasztalni.

Kérlek benneteket, bízzatok Atyámban, Istenben, az Örök Atyában, mert kezei által meg fogja állítani ezeket a szerencsétlen gyermekeket. Legyetek erősek, éberek és hűségesek Hozzám, szeretett Megváltótokhoz. Minden meg fog változni az életetekben, ha a szeretet értelmét, a harmónia fontosságát és a felebarát iránti gondoskodást megértitek. Az ima segíteni fog a gonosz nyugtalanság csökkentésében.

Ne feledjétek, a háború, az erőszak és a gyilkosság nem Istentől jön. Ezeket a sátán okozza. Az ő haragja még ilyen szintet sohasem ért el, mint most, és dühe azokban a gyermekeimben van jelen és azokon keresztül működik, akik gyenge lelkületűek, és akiknek a szeretet hiányzik szívükből.

Hallgassatok most meg Engem. Szeressétek egymást, úgy, ahogyan Én szeretlek benneteket.  A sátánt, kegyenceit és bábuit most utasítsátok vissza. Imádkozzatok Szent Mihály Arkangyalhoz, hogy közösségeiteket védelemben részesítse. Imádkozzatok Hozzám a vezetésért. Imádkozzatok a Szentlélek segítségéért, hogy alászálljon országaitokra.

 

A ti irgalmas Megváltótok, Jézus Krisztus