Nincs már sok idő addig, amíg az emberiség megtisztulásának végső szakasza elkezdődik

2013.02.03 22:50

Drága szeretett leányom, a mai nap egy különleges nap, amikor az emberiség iránt érzett Szeretetem olyanná duzzad, mint egy nagy óceán, utolsó kísérletként, hogy Kegyelmeim kiáradjanak minden lélekre.

Különböző módokon küzdöm be magam minden egyes férfi, nő és gyermek szívébe, hogy tudomásuk legyen a szeretet és a jóakarat jelenlétéről. Sokan válaszolnak, de sokan nem. Mindazonáltal ott van mélyen a szívükbe gyökerezve Istennek isteni jelenléte. Az emberek kötődnek Szentséges Szívemhez, bár lehet, hogy ezt nem értik. Vérem, mint egy artérián keresztül áramlik be Isten minden egyes gyermeke életébe. Ez az a kötelék, mely mindenkit egy családdá egyesít. Ez a Szent Család annak a fának a gyökereit fogja képezni, mely Új Paradicsomomban sok ágat fog hajtani.

Sokan a megkeményedett lelkek közül, idővel meglágyulnak, és megengedik majd Nekem, hogy átöleljem őket. Én mindnyájatokat felkészítelek Nagy Irgalmasságomra. Néhányan a megkeményedett lelkek közül lehullnak majd és elhervadnak, aztán pedig elsöprik őket anélkül, hogy az életnek bármilyen kis jelét is mutatnák. De Isten gyermekeinek nagyobb része ösztönösen tudni fogja, hogy mikor érett meg az idő. Tudni fogják, hogy ugyanabból a családból származnak, és el fogják fogadni, hogy Atyám nemzette őket.

Az összes Atyák közül Ő a legszeretetteljesebb, Aki ebben a pillanatban nagy fájdalmat visel el, és mélyen meg van bántva azon sötétség miatt, melyet sok Gyermeke lelkében lát. Nincs már sok idő addig, amíg az emberiség megtisztulásának végső szakasza elkezdődik. Ez a jóknak a rosszaktól való elválasztását fogja jelenteni. Majd’ megszakad Atyám Szíve, de ezt meg kell tennie. Ez olyan, mintha a kertjét ápolná, hogy az egészséges és tökéletes legyen. A gyomokat el kell pusztítania, különben azok elterjednek, és megfertőzik az egészséges növényeket.

Legyetek mindenkor felkészülve.

Jézusotok