Mihelyt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, nagy zűrzavar lesz

2012.07.17 11:18

Drága szeretett leányom, az idő most gyorsan halad előre. Már egy ideje felkészítettelek mindnyájatokat.

Ti követőim tudjátok, hogy mit kell tennetek. A saját gyónásotok nagyon fontos, és mostantól kezdve próbálnotok kell hetente elvégezni azt.

Legyetek békességben. Elégedett vagyok azzal, ahogyan utasításaimat követitek. Kérlek, térjetek vissza a Keresztes Imahadjárat imáihoz és koncentráljatok a mások lelkének megmentésére adott imákra.

Mihelyt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, nagy zűrzavar lesz.

Az emberek mindenhol annyira meg lesznek alázva, amire még nem volt példa.

Sokan túl levertek lesznek ahhoz, hogy rögtön visszatérjenek munkahelyükre. A hatalmi pozícióban lévő emberek a kormányokban meg fogják kérdőjelezni törvényeiket.

A társadalmatokban levő gyilkosok és bűnözők rettenetes szomorúságot és kétségbeesést fognak érezni, de sokan jóváteszik majd bűneiket.

Papjaim és más felszentelt szolgáim rögtön tudni fogják, hogy ezek az üzenetek Isteni Ajkaimról származnak.

Ők aztán majd felemelkednek és követik hűséges követőimet, hogy segítsenek Nekem felkészíteni a világot Második Eljövetelemre.

Néhányan közülük tudni fogják, hogy Én vagyok az, aki hozzájuk szól, de mégsem lesz elég bátorságuk ahhoz, hogy nyilvánosan hirdessék Legszentebb Szavamat.

Idővel megkapják majd a Szentségek fenntartásához szükséges kegyelmeket, akkor meg fogják érteni, hogy ők azok, akiket meg akarnak szentségteleníteni. Aztán meg fogják kapni e próféciák bizonyítékát.

Sok szülőnek lesz szüksége arra, hogy attól kezdve belenevelje a hét évnél idősebb gyermekeibe az imádkozás és a bűnbánat fontosságát.

Szülők, nektek van egy kötelességetek: gyermekeiteknek megtanítani az Igazságot.

Az ő szívük, a Nagyfigyelmeztetés után, meg fog nyílni Szeretetem előtt, és nektek továbbra is irányítanotok kell őket a lelki dolgokban.

Biztosítsátok, hogy mostantól legyen otthonotokban Szenteltvíz és Benedek Kereszt, az Élő Isten Pecsétjével együtt, mely otthonotokban ki van függesztve. Mindezek védelmezni fogják családotokat.

Kövessétek utasításaimat és minden rendben lesz.

Leányom, neked most menned kell és biztosítanod kell, hogy az Igazság Könyve olyan gyorsan ki legyen adva, ahogy lehetséges. Ez azért fontos, hogy azok a lelkek is megkapják, akiknek a számítógéphez nincs hozzáférhetőségük.

Ne félj, mert Én vezetni foglak téged, és segítséget küldök neked, hogy az biztosan eljusson mindenhová a világon.

Menj békével. Menj szeretettel. Én mindig veled vagyok.

A nap minden pillanatában melletted vagyok vezetvén téged, még akkor is, ha nincs erről tudomásod. A szívedben vagyok.

 

Szeretett Jézusotok