Legyetek felkészültek minden időben

2011.08.01 23:00

Szeretett leányom, most végre valóban egyesültél Velem. Most látni fogod, miért olyan sürgős az segíteni embereknek, hogy megtérésük érdekében megnyissák a szemüket, hogy Atyám Birodalmába bejuthassanak.       

Manapság oly sok ember gúnyol ki Engem. Amikor híveim elismerő módon a Nevemet említik, akkor őket is kigúnyolják, kicsúfolják és kinevetik.  Vannak olyanok, akik dühösek lesznek, amikor a Nevemben próbára teszik őket. Aztán vannak olyanok is, akik nem csak elutasítanak, hanem gyűlölnek is Engem. Sohasem volt a világon ennyi ember, akik ennyire elfordultak volna a hittől, mint most.

Oly sok lélek választotta annak a gondolatnak az elutasítását, hogy Én, vagy az Örök Atya létezünk. Azt gondolják, hogy semmit sem számít, hogy hisznek-e vagy sem, és ennek semmi jelentősége sincs az életükben.   Sokan azok közül, akik langyos hitűek, nemtörődöm módon elutasítják tanításaimat azáltal, hogy csak a szájukkal vallják meg a hitüket. Ők azt hiszik, hogy később, az élet során sok idejük lesz még arra, hogy a szükséges időt hitük gyakorlásának szenteljék. Ez különösen a fiatal nemzedékre igaz, akik azt gondolják, hogy a hit nem egy olyan dolog, ami miatt zavartatni kellene magukat. Ők azt hiszik, hogy sok év áll még előttük, hogy tisztelhessenek Engem, a szerető Megváltójukat és az Örök Atyát.  Ezért van az, hogy az idősebbek hajlamosak arra, hogy az életük későbbi szakaszában újra élesszék hitüket, amikor a túlvilágról kezdenek el gondolkodni.  

Amit az emberek egyáltalán nem tudnak felfogni, hogy bármikor meghalhatnak, bármelyik pillanatban, bármely életkorban, születésüktől fogva egészen öreg korukig. Ezért minden időben fel kell legyenek erre készülve.  

Könyörgök minden hívemhez, hogy imádkozzanak a tisztánlátásért, a fiatalok tanításáért, mindenhol, hogy sürgősen megnyissák szemüket a szeretet előtt, amelyet Én és az Örök Atya érzünk egyenként mindannyiukért. Segítsetek nekik, hogy a Paradicsom ígéretével szemben megnyíljon a szemük. Ez most a ti kötelességetek Velem szemben, azért, hogy fiatal gyermekeim ne vesszenek el a hazugságokban, amelyeket a sátán ma a világban terjeszt. 

Segítsetek nekem, hogy mindazok megmenekülhessenek, akik azt hiszik, hogy rengeteg idejük van még arra, hogy odafigyeljenek lelkük felkészítésére a földi Új Paradicsomra, amely egyre közeledik, és amely egy szempillantás alatt valósággá válik, akkor, amikor a legtöbben közületek a legkevésbé számítanak rá.

 

A ti szerető Tanítótok és Megváltótok, Jézus Krisztus