Készüljetek a Figyelmeztetésre – A lélek megvilágosítása

2011.01.28 00:15

A mai éjszakán, kedves leányom, kegyelmem által megerősítettelek, hogy ezt a szent munkát folytatni tudjad. Az én szeretett és nagyra értékelt híveim imái által, hamarosan be fogod tudni fejezni az Igazság Könyvét. Tudom, hogy elvonják figyelmedet, és hogy neked milyen nehéz ezt a feladatot teljesíteni. Ezért boldog vagyok, hogy megteszed, de sok időnk már nincs.

A világ különleges ajándékban részesül – az Igazság Könyve – , hogy megmutassa gyermekeimnek, hogy mit kell tenniük most ahhoz,  hogy felkészülhessenek a Figyelmeztetésre, a lélek megvilágosítására. Ez a könyv nagy segítség az emberiségnek, hogy kellőképpen felkészülhessen második eljövetelemre.

Azok is alkalmat kell kapjanak az Igazság olvasásához, akik nem hisznek Bennem. Amikor az emberiséghez eljutnak ezek az üzenetek, nemsokára a Nagyfigyelmeztetés is bekövetkezik. (Megj. még nincs minden üzenet közé téve)

Akkor felismerik az üzenetek valódiságát, amelyeket te leányom, most a világba helyezel, hogy megmeneküljön az emberiség.

Misztikus élményben lesz részük mindazoknak, akik 7 évnél idősebbek

Ha az emberek elutasítják ezeket az üzeneteket, ne érezd magad megsértve. Légy hálás, hogy ezt az ajándékot átadhatod. Ezen jövendölések igazságait akkor fogják megérteni, amikor ez a misztikus esemény bekövetkezik, és amelyet világszerte minden 7 évnél idősebb gyermek is át fog élni. Mindazok, akik ezt az eseményt átélik, óvatosabban fogják megítélni ennek a könyvnek a tartalmát. Nehezen fogják tudni ignorálni, még akkor sem, ha hitük túl gyenge lenne. Emlékeztessétek ennek a könyvnek a tartalmára mindazokat, akik most nem akarják az Igazságot megismerni.

Sohase add fel, leányom, amikor a lelkek megmentéséről van szó. Minden szeretett gyermekem, az Örök Atya szeretetéből született. Atyám minden egyes gyermekét szereti, még akkor is, ha egyesek a helyes útról letértek.

Higgyél, gyermekem! Mindazok lelkét, akiket a Szentlélek megáldott, a hit által, újra lángra lehet gyújtani. Azok a kiválasztott gyermekeim, akik szavaimat a világba helyezik, vagyis üzeneteimet továbbítják, örömkönnyekre fogják fakasztani azokat a lelkeket, akik üres, rendszertelen életük miatt vezetésért kiáltanak.

Mindenkire az Én szemeimmel nézzetek

Mindig az Én szemeimmel nézzetek barátaitokra, családtagjaitokra, szomszédjaitokra és munkatársaitokra. Ha szeretetet adtok nekik, akkor érezni fogják jelenlétemet. Vonzódni fognak hozzátok, anélkül, hogy ismernék ennek okát. Kövessétek példámat és akkor segítségemre lesztek elveszett gyermekeim megtérésében. Az áhítatos ima által közelebb hozhatjátok őket Hozzám. A sok áldozat és a szenvedések elfogadása által, velem együtt egyesülve, lelkeket menthettek meg. Azokról a lelkekről van szó, akiknek még el kell hagyniuk a Földet és azokról, akik a Tisztítótűzben az Ítéletre várakoznak.

Végül, engedjétek meg, hogy emlékeztesselek benneteket arra, hogy két lehetőségetek van. Higgyetek Bennem, azáltal, hogy Szíveteket megnyitjátok az Igazság előtt. Az Igazságot az Evangéliumban találjátok meg. Ha már nincs semmi hitetek sem, akkor legalább olvassatok el egy – egy részt tanításaimból. Azután kérjetek meg Engem, hogy nyissam meg szíveteket az Igazság előtt. Akkor meg fogjátok tudni, hogy melyik az az út, ami a Mennyországba vezet. De meg is tagadhatjátok mindezt, ha csukott szemmel jártok. Akkor már csak a buzgó hívők imái segíthetnek rajtatok. Híveim imái és az Irgalmasság Rózsafűzére, melyet a 20. században Fausztina nővérnek adtam, megmentheti lelketeket, még a halál utolsó pillanatában is.

Imádkozzátok az Isteni Irgalmasság imáit

Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok (főleg most), az Isteni Irgalmasság imáit, a saját lelketekért és a hitetlenek lelkéért. Az imacsoportok segíteni fognak nektek az Igazság terjesztésében és azokat is hitre segíthetik, akik azt sem tudják, hogy honnan jöttek és hová mennek. Mindez elősegíti azt, hogy az evangéliumi tanítás elterjedhessen, ami máris érezhető a világ minden táján.

Az eddigi üzenetek próféciái már beteljesedésben vannak, és az események sorozatosan bekövetkeznek, és második eljövetelem is egyre közeledik.

Gyermekeim, legyetek mindig készenlétben. Maradjatok kegyelmi állapotban és nyissátok meg szíveteket a szeretet és a béke tanításai előtt. Ha gyermekeim eddig is követték volna tanításaimat, most a világban nem lenne sem háború, sem kapzsiság, sem gyűlölet és szegénység sem. Szívetek legnagyobb nyugalmával vonuljatok vissza, mindennap legalább egy félórára, hogy magatokba szálljatok. (ima)

Olvassátok a Zsoltárokat és a Példabeszédeket és tegyétek fel a kérdést: érvényesek – e ezek a tanítások ebben a mostani világban az én életemre is? „Természetesen, igen.” Imádkozzatok azért az erőért, hogy megváltozzon hozzáállásotok és felfogásotok a halál utáni életről. Elmélkedjetek ezen a fontos tanításon! A földi élet csak egy rövid időszak. Az egyetlen igazi boldogság és az Örök Élet, a Mennyben van, Velem, a Paradicsomban, Atyám Birodalmában.

 

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus