Isten, az Atya: Ne az Én kezemtől féljetek, hanem azokétól, akik a ti ellenségeitek

2012.05.18 03:20

Ma azért szólok hozzád, szeretett leányom, hogy vigasztalást hozzak azoknak, akik félnek a jövőtől.

A jövő, kedves gyermekeim, az Én Szent Kezeimben nyugszik. Az Új Királyság ideje elérkezett, az a Királyság, amely felett Szeretett Fiam fog uralkodni.

Ez a végső szakasz, amikor a Föld arra készül, hogy megteremje azt a sokaságot, akik szeretik Fiamat, és idővel azokat, akik Engem szeretnek.

Sok mindennek be kell következnie, hogy az Én Isteni Akaratomat megtegyék, és ezért sok imádságra, türelemre és bátorságra van szükség.

Ne az Én Kezemtől féljetek, hanem azokétól, akik a ti ellenségeitek.

Sok gonoszság féktelen módon terjed szét a világban, és Számomra elérkezett az idő, hogy megbüntessem azokat a nemzeteket, akik gyermekeimet kínozzák a Földön.

Miközben a csata elkezdődik, azok a Házak, amelyek Engem, Istent, az Atyát tisztelik, meg fognak újulni.

Hamarosan fel fogják ismerni, hogy visszautasították az Egy Igaz Messiást, akit az Én Fiamban, Jézus Krisztusban a világba küldtem, hogy Üdvösséget adjon a világnak.

Ezt követően mindazok, akik hisznek Fiamban és Bennem, a Legmagasságosabb Istenben, egyetértően fognak felemelkedni, hogy előkészítsék a talajt, hogy Fiam Második Eljövetele megvalósulhasson.

Fiam csak akkor fog visszatérni, amikor a megtisztulás teljes lesz.

A megtisztulás, amelyről beszélek, akkor valósul meg, amikor a jók el lesznek választva a gonoszoktól. Azoknak, akik hazugságokkal tele életet élnek, amelyet a sátán ültetett a lelkükbe, még van idejük a bűnbánatra.

Minden Tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy megmentsem őket a vadállattól, ugyanis Én nem adom fel egykönnyen gyermekeim megmentését.

Én az Általam szentesített különféle Isteni Beavatkozások által próbálom majd Irgalmas Karjaimba venni őket, hogy megmeneküljenek.

A Belém vetett hit és bizalom ösvény az Örök Élethez.

Csak Fiam, a Világ Megváltója által jöhettek Hozzám, a Világmindenség Atyjához.

Ahhoz, hogy Hozzám jöhessetek, meg kell szabadulnotok a bűntől.

Ahhoz, hogy a bűntől szabadok lehessetek, meg kell mentenetek önmagatokat Fiam szemében.

Amint Fiamat az első alkalommal elküldtem, hogy megadja nektek az üdvösséget, ugyanúgy elküldöm Őt még egyszer, hogy még utoljára megmentsen benneteket, mielőtt az Új Ég és Föld összeolvad, hogy eggyé váljon.

Azok, akik nem hajlandók elfogadni Fiam Nagy Irgalmasságát, a végső Keresztes Hadjárat után, mely arra szolgál, hogy elvezesse minden gyermekemet a Paradicsomba, az ő jogos örökségükbe, örökre el fognak veszni.

Ezután nem lesz számukra visszaút.

Soha ne feledjétek, hogy Én ki Vagyok!

Én vagyok Isten, az Atya, és Én teremtettelek titeket.

Szeretlek benneteket.

Arra vágyom, hogy mindnyájatokat hazavigyelek; de mennyire folynak a Könnyeim.

Ez azért van, mert oly sokan lesznek, akiket nem fogok tudni megmenteni, hacsak Felém nem fordulnak, és nem kérnek Engem, hogy segítsek nekik.

Ez a hívás az Égből már előre meg volt jövendölve.

Csak egyedül az Isten Báránya, az Én Fiam rendelkezik azzal a hatalommal, hogy feltárja nektek az eseményeket, amelyek előttetek állnak.

Csak Ő nyithatja fel a pecséteket.

Ő ezt teszi most a Hetedik Angyal, a Hetedik Hírnök segítségével.

Nyissátok ki a szemeteket, és fogadjátok el, hogy végre az Igazság Könyve, amely meg volt jövendölve, most nyílik meg fejezetről fejezetre a szemetek előtt.  

Fogadjátok ajándékként, mert Örök Életet hoz majd nektek.

 

Szerető Mennyei Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten