Isten az Atya: Igazságosságom Keze várakozik, hogy megbüntesse azokat a kormányokat, melyek összeesküvést terveznek, hogy ártsanak Gyermekeimnek

2012.10.04 02:55

Drága leányom, szeretném, ha tudnád, hogy bár a világnak el kell viselnie a nagy megtisztulást, mely nem lesz kellemes, mégis nagy az Én Irgalmasságom.

Én az Irgalmasság óceánja vagyok, és nagy változásokat fogok megvalósítani annak biztosítására, hogy minden gyermekem megmeneküljön a katasztrófától. A katasztrófa, amelyről beszélek nektek, magába foglalja a gonosz erő titokzatos munkálkodását a Földön, amely megpróbál ellenőrizni minden nemzetet a saját gonosz nyereség érdekében.

Oly sok ilyen lélek utasítja el szeretett Fiam Irgalmasságát. Oly sokan nem fogják Őt elismerni. Ők továbbra is kíméletlenül fájdalmat okoznak azoknak, akiket ellenőriznek, és nem tudják elfogadni, hogy bűneik nem maradnak észrevétlenül. Harcolhatnak Kezem Hatalma ellen, de Kezem le fog sújtani rájuk és elpusztítja őket.

Idővel el fogják ismerni Isten Hatalmát, de sokaknak közülük már túl késő lesz.

Minden Cselekedetemnek, beleértve a nagy csodákat is, hamarosan az egész emberiség tanúja lesz. Nagy Irgalmasságomban - mely egy nagy óceánhoz hasonlóan falja majd fel az emberiséget - mindent meg fogok tenni, amit csak tudok, hogy megmentsem azt. Senki sem marad érintetlen Ajándékaimtól.

Amikor ez megtörténik, elűzöm azokat az embereket, akik félretolnak Engem, habár tudni fogják, ki vagyok.

Aztán azokra a vezetőkre sújtok le a világban, akik nem hajtják végre Isteni Törvényeimet, és akik gyermekeim iránti kegyetlenségükkel ostorozzák a Földet. Addig sem fogom megengedni nekik, hogy megmeneküljenek Isteni Igazságszolgáltatásomtól.

Ezen Üzenetek által Figyelmeztetem őket, hogy hagyják most abba. Nekik imádkozniuk kell a vezetésért, ha kényelmetlenül vagy nyomás alatt érzik magukat az olyan törvények bevezetésénél, amelyek nehézségeket okoznak.

Ezt az időt adom most nekik, hogy abbahagyják, amit csinálnak és könyörögjenek Hozzám, hogy segítsek nekik szembenézni a gonosz kormányrendszerekkel, melyeket a honfitársaik ellen terveznek.

Ők tudják, miről beszélek.

Én vagyok az emberi nem Megteremtője. Én minden gyermekemet ismerem. Amit látnak. Amit éreznek. Amit gondolnak. Ismerem azokat is közülük, akik hűséget esküdtek azoknak a tetteknek, amelyek mindenhol a világon óriási szenvedést okoznak az embereknek.

Irgalmasságom Keze arra vár, hogy visszavigyen benneteket Királyságom menedékébe.

Igazságosságom Keze várakozik, hogy megbüntesse azokat a kormányokat, melyek összeesküvést terveznek, hogy ártsanak Gyermekeimnek. Nektek nem lesz megengedve, hogy előidézzétek ezt a szenvedést.

Mert, amint törvényeket hoztok be azzal a szándékkal, hogy azokat ellenőrizzétek, akiket szolgáltok és amelyek iszonyatosak Számomra, akkor olyan büntetést fogok küldeni, hogy senkinek sem lesz kétsége afelől, hogy mi okozott ilyen büntetést.

Ti az Én gyermekeim vagytok, és nektek hozzám kell fordulnotok védelemért. Védelmem nélkül a Sátán „irgalmának” lennétek kiszolgáltatva.

Nehogy elfelejtsétek: a Sátán mindnyájatokat gyűlöl. Mégis, mivel ti az ő hathatós és kifinomult csábításának útjait követitek, mint rabszolgák törtettek hatalomra.

Ha a hatalmat választjátok a Földön, mely talán felmagasztal benneteket és az Úr útjain kívüli elismerést hozza nektek, félre lesztek dobva.

A Nagyfigyelmeztetés azért adatik számotokra, hogy biztosítsa számotokra: csak egyetlen egy Teremtő létezik. Csak egyetlen egy, aki megteremtette az emberiséget. Csak egyetlen egy, akinek hatalma van, hogy véget vessen mindennek, ami a Földön létezik.

A Legmagasságosabb Isten,
Minden látható és láthatatlan Teremtője