Háborúk Irán, Izrael, Egyiptom és Szíria bevonásával, láncszerűen kapcsolódva egymáshoz

2012.02.04 10:55

Drága szeretett leányom, irántam való hűséged minden nap próbára van téve. Oly sokan próbálják megállítani a Nekem végzett munkádat, de ezt nem tudják megtenni, mert Mennyei Szent védelem van biztosítva számodra. Mindazok, akik megpróbálnak neked fájdalmat, szenvedést okozni, és gyaláznak téged, meg lesznek büntetve. Az ilyen tettet nem fogom eltűrni.

Ne feledd, az már meg volt jövendölve, hogy senki nem tudja a Szentlélek tűzét megállítani, mely legszentebb üzeneteim által fog kiáradni az egész világra.

Ezért azt kérem tőled, hogy továbbra is hagyd figyelmen kívül az eléd helyezett akadályokat, és a gyűlöletet se vedd figyelembe, mert az a sátántól jön.

Ha a gyűlölettel foglalkozol, akkor az továbbterjed.

Hagyd azt figyelmen kívül, és akkor majd kihal, mert nem fog elegendő táplálékot találni a növekedéshez és az elmérgesedéshez.

Most azt akarom mondani nektek, gyermekeim, hogy azok az események, amelyek a Jelenések könyvében meg voltak jövendölve, most vannak a világban kibontakozóban.

Gyermekeimnek nem szabad megijedniük, mert a hitük és imáik segíteni fognak a háborúk, a népirtás, az éhínség és az aposztázia (hitehagyás) következményeinek enyhítésében.

Háborúk törnek ki Irán, Izrael, Egyiptom és Szíria bevonásával. Mind, láncszerűen kapcsolódva egymáshoz.

Olaszország is szenvedni fog a következményektől, mely a hamis próféta és társának, az Antikrisztusnak felemelkedésével lesz kapcsolatban.

Imádkozzatok kitartóan, hogy ne tudjanak minden országot egyetlen globális hatalomba bevonni, amely a pénzeteket fogja ellenőrizni. Mert ha ez sikerül nekik, akkor az nagyon nehéz lesz.

Imádkozzatok a Mennyei Atyához, hogy hárítsa el ezeket a szörnyűségeket.

A mások lelkéért végzett ima a saját lelketeket menti meg. Ez minden, amit kérek tőletek: az Ima.

Imádkozzatok a megtérésért is.

Nem tart már sokáig, hogy minden dolog értelmet kapjon, leányom. Minden jóra fordul, amint a Nagyfigyelmeztetés után a megtérés bekövetkezett.

Most menj, és mondd meg gyermekeimnek, hogy amikor Szavamat hirdetik, nem szabad soha félniük. Mellettük fogok állni.

Ha kigúnyolják őket, akkor biztosak lehetnek abban, hogy ez azért van, mert ezek Legszentebb Szavam igazságai.

 

Szeretett Jézusotok