Felhívás a Római Katolikus Egyház papjai és apácái részére

2011.07.25 21:00

Szeretett leányom, a Nagyfigyelmeztetésre vonatkozó üzenet most gyorsan terjed, amint az meg volt jövendölve.

Leányom, szegény felszentelt szolgáim szenvednek.  Kérlek, kérd fel mindazokat, akik üzeneteimet olvassák, hogy áhítatosan imádkozzanak felszentelt szolgáimért, a papokért, az apácákért, a lelki atyákért, és mindazokért, akik a keresztény gyülekezeteket vezetik az egész világon.

A Katolikus Egyházat kitartóan fogják üldözni. A sátán és hadserege támadásai által megfertőzte a Katolikus Egyházat.  Az ő vágya az, hogy aláaknázza Egyházamat, az egyházi visszaélések gonoszságán keresztül, ami ehhez a szörnyű helyzethez vezetett.

Szegény gyermekeim, akik szexuális visszaélések áldozataivá váltak a sátán kegyenceinek támadása által, akik azokban a felszentelt szolgáimban voltak jelen, akik engedtek a sátán csábításának.

A sátán besétált az Egyházamba, mert annak bukását akarja. Ami pedig a szegény ártatlan apácákat és papokat illeti, ők is áldozatai azoknak az előítéleteknek, melyek azok kezében vannak, akik őket hibáztatják mások bűneiért.

Kéréseim szeretett papjaimhoz, apácáimhoz és felszentelt szolgáimhoz a következők: Ne adjátok fel. Ne feledjétek, hogy megpróbáltatásaitok által felemeltettek Szemeim előtt, ha ezeket az előítéleteket el tudjátok viselni. Engedjétek, hogy most letöröljem könnyeiteket, hiszen ti olyan módon lesztek üldözve, ami még sohasem volt tapasztalható Egyházamban.

Ti vagytok, szeretett szolgáim, apostolaim, és sohasem engedhettek ennek a külső nyomásnak. Sohasem szabad feladnotok azt az elhívatottságot, hogy Engem követtek. Emlékezzetek arra, hogy Én vagyok az Egyházatok. A nagy szomorúság könnyeit sírom értetek. Ti most testvéreitek bűneiért szenvedtek, akik megadták magukat a sátánnak. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a bátorságért, hogy méltóssággal állhassatok fel szent Szavaim terjesztésére.

Szükségem van segítségetekre, mint még eddig sohasem. Szükségem van rátok a Szentségek kiosztásában egy éhező és kiábrándult gyülekezetnek. Kérlek benneteket, ne hagyjatok el Engem, különösen ebben az időben ne, amikor a sátán, követőivel, beszivárgott a Keresztény Egyházba.

Forduljatok most meg, és áhítatosan imádkozzatok, hogy a hamis prófétától megmenekülhessetek, aki a Vatikán hatalmi folyosóin sétálgat.  Ő hamarosan felemelkedik.  Ne forduljatok hozzá, különben Számomra örökre elvesztek. Ez az Én ígéretem. Alázatosan boruljatok térdre, és hívjátok a Szentlelket segítségül, hogy megvilágítsa lelketeket, úgy hogy képesek legyetek az igazság megkülönböztetésére a hazugságtól, amelynek lenyelésére a hamis próféta fog benneteket kényszeríteni.

Sohase legyetek kiábrándultak a megpróbáltatások miatt, amelyeket el kell viselnetek. Fogadjátok el ezeket, mert amit nektek felajánlanak az nem más, mint az erő lelketek és elmétek számára. Aztán alázattal, méltósággal és erővel fogjátok gyermekeimet a végidőkig vezetni. Legyetek bátrak. Én vezetlek benneteket. Forduljatok most meg és imádkozzatok a különleges kegyelmekért, hogy isteni küldetésetekben megerősítsenek benneteket.

 

Szerető Megmentőtök, Jézus Krisztus