Ez az időszak a vihar előtti csendhez hasonlít. Használjátok ki, hogy a lehető legtöbb ember felkészülhessen

2012.08.19 10:56

Drága szeretett leányom, amikor miattam szenvedsz és elszigeteltnek és Tőlem távol érzed magad, akkor tudnod kell, hogy ekkor vagy a legközelebb Szentséges Szívemhez.   

Bár ez – az Igazság Könyve – egy ajándék Tőlem a világ számára, és a Mennyország védelme alatt áll, mégsem jelenti azt, hogy ez az utazás nem lesz fájdalmas számodra.

Kritikában és egy új jellegű támadásban lesz részed, most, hogy Szent Szavam nyomtatásra került a világ számára.

Sohasem szabad azoknak válaszolnod, akik követelik, hogy elmagyarázd, miért volt szükség erre a könyvre. Maradj csendben és folytasd a Munkámat.

Ne engedd, hogy bárki is megállítsa, vagy késleltesse Könyvem terjesztését, mert minden nap számít, mivel meghatározott idő van adva a lelkek számára, hogy megmentsék magukat az Én Szememben.

Hadd biztosítsam számodra leányom, és minden követőm számára, hogy ti most egy olyan utazáson, zarándokúton vegyetek részt, amilyenben eddig még nem volt részetek.

Ez az időszak a vihar előtti csendhez hasonlít.

Használjátok ki, hogy a lehető legtöbb ember felkészüljön. Terjesszétek üzeneteimet, a Keresztes Imahadjárat imáit, és imádkozzatok úgy testvéreitekért, hogy a Nagyfigyelmeztetés után majd elfogadják Irgalmasságomat.

Gyűjtsétek össze Egyházamat, és imádkozzatok erőért, mert a Hamis Próféta készülődik és jelen van már a Vatikánban. De a valódi arcát nagyon óvatosan rejti el. Szeretett Helytartóm el van szigetelve, és az idő nagyon rövid.

Azt akarom, hogy mindenki közületek új Litánia imádságokat kezdjen el imádkozni a hamis prófétával szembeni védelemért, és mostantól naponta egyszer imádkozzátok el azokat.

A Keresztes imahadjárat imáit különböző tételekre (témákra) kell választani, és úgy kell imádkoznotok azokat, ahogyan tudjátok.

Íme, az első, „Jézus az emberiséghez” litánia: Védelem a Hamis Próféta ellen

Drága Jézus, ments meg minket a hamis Próféta megtévesztésétől.
Jézus, Irgalmazz nekünk.
Jézus, ments meg minket az üldöztetéstől.
Jézus, oltalmazz meg minket az Antikrisztustól.
Uram, légy Irgalmas.
Krisztus, légy Irgalmas.
Drága Jézus, boríts be minket Szent Véreddel.
Drága Jézus, nyisd meg a szemeinket a Hamis Próféta
hazugságaival szemben.
Drága Jézus, egyesítsd Egyházadat.
Jézus, védd meg szentségeinket.
Jézus, ne engedd, hogy a Hamis Próféta megossza Egyházadat.
Drága Jézus, segíts, hogy visszautasítsuk a hazugságokat,
melyeket igazságként mutatnak be nekünk.
Jézus, adj erőt nekünk.
Jézus, adj reménységet nekünk.
Jézus, áraszd el lelkünket a Szentlélekkel.
Jézus, védj meg minket a Fenevadtól.
Jézus, add meg nekünk a megkülönböztetés ajándékát,
hogy követni tudjuk igaz Egyházad ösvényét minden időben,
örökkön örökké.
Ámen.

 

Leányom, ne érezd magad túlterheltnek ezzel a küldetéssel, mert rövidesen segítséget küldök neked. Mindent el kell fogadnod, amire felkérlek, és maradj erős, abban a meggyőződésben, hogy minden rendben van.

Ezeken az üzeneteken keresztül már megtérések következtek be, melyeknek száma több százezer lelket tesz ki. Így ne érezz tehetetlenséget vagy aggodalmat. Elégedett vagyok azok hűségével és odaadásával, akik feltétel nélkül szeretnek Engem.

Elküldöm enyéimet, azokat, akiknek a szívük tiszta, hogy védelmet nyújtsanak neked.

Ők majd felemelnek téged, és segíteni fognak neked követőim vezetésében az egész úton, az Új Paradicsom kapujához.

Szeretlek benneteket, szeretett követőim. Tartsatok ki Velem ezen a tövises ösvényen. Fogadjátok el a gúnyolódást, mellyel szembesülni fogtok, ha továbbra is terjesztitek Szent Szavamat.

Tudnotok kell, hogy Én mindig veletek vagyok, mindnyájatokkal. Én ismerem az enyéimet, és az enyéim ismernek Engem. Semmi sem választhat el minket.

 

Jézusotok