Ez a Küldetés a Próféciák utolsó Ajándéka, melyet Atyám hagyott jóvá a lelkek megmentésére

2012.09.01 10:25

Drága szeretett leányom, a sebesség, amellyel ezek az üzenetek az emberiségnek adatnak, ennek a Küldetésnek sürgősségét mutatja.

A világon oly sok ember tévelyedett el.

Oly sok szegény léleknek nincs tudomása arról, hogy ki maga az Isten, az Én Atyám.

Oly sokan nem fogadnak el Engem, az Ő szeretett Fiát, mint az Igaz Messiást.

Ez a Küldetés a Próféciák utolsó Ajándéka, melyet Atyám hagyott jóvá a lelkek megmentésére.

Ezek az Üzenetek a keresztények, a zsidók, a muszlimok, az ateisták, az agnosztikusok, és mindazok számára vannak, akik az ember alkotta vallásokban keresnek vigasztalást.

Minden embernek, minden léleknek ugyanaz a vágya, hogy értelmet találjon az életének.

A legtöbbek számára szívszaggató érzés, ha nem hisznek Istenben, mert ők úgy vélik, hogy minden véget ér, amikor lejár a földi élet.

Ó, ha csak látni tudnák, hogy mi történik, amikor a lelkük Előttem megjelenik. Látnak Engem és elnémulnak, mert nem tudják elhinni, hogy Én valós vagyok.

Sok lélekhez az öröm csak azzal a megnyugvással társul, ha a Kegyelem Állapotában halnak meg.

Azonban, rövidre szabott azok öröme, akik a sötétségben vannak, amikor Engem látnak, és sokkolt és kétségbeesett állapotban a Pokol mélységébe sodródnak Tőlem.

Azoknak a lelkeknek, akik az Isten Tanításait prófétáin keresztül ismerik, de saját földi Misszióm folyamán mégis elutasítanak, tudniuk kell a következőket:

Ti úgy döntöttetek, hogy hátat fordítotok az Igazságnak. Az irántatok való Szeretetem miatt, mindent meg fogok tenni, hogy felnyissam a szemeteket.

Ajándékokat fogok hozni, és Nagy Irgalmasságomnak köszönhetően meg fogom menteni a lelketeket. Felszólítalak mindnyájatokat, függetlenül attól, hogy melyik vallást követitek, hogy most ezekre a Szavakra hallgassatok.

Ti mindannyian tudjátok, hogy milyen érzés egy családhoz tartozni.

Egyeseknek nagy szerencséjük volt, hogy egy szeretetteljes családba születtek.

Mások nem ilyen áldottak, és lehet, hogy sokat szenvedtek a családon belüli nehézségek és a sötétség miatt. Mások eltévelyedtek, megsérültek, dühösek, és nem tudnak igaz szeretetet érezni családjuk iránt.

Egyesek a vadonba űzettek, hogy saját magukról gondoskodjanak, anélkül, hogy bárkihez is fordulhatnának.

Sokaknak egyfajta mankóra van szükségük, hogy rátámaszkodjanak, annak érdekében, hogy reményt érezzenek. Ezért van az, hogy sok szegény lélek azzal próbálkozik, hogy egy olyan vallást találjon, amely a hiányzó láncszemet biztosítja számukra.

Sajnos ez csak a további kétségbeesésbe vezeti őket. Mert ezek a vallások hazugságokra alapulnak.

A hazugságok megsebeznek benneteket, gyerekek. Ezek hamis biztonságérzetet adnak nektek. Ezeknek a vallásoknak nincsen alapjuk, mert nem az Igazságot, az Úr ösvényét követik.

Nektek egyszerűen csak azt kell tudnotok, hogy a Szentháromság a ti családotok. Az Új Mennyország a Földön lesz a ti igaz otthonotok.

Kövessetek Engem az igazság ösvényén, hogy a jogos otthonaitokba juttathassalak el benneteket.

Egy otthon, mely telve van szeretettel és örömmel, ez minden, amire szükséges törekednetek.

Kérlek, nyissátok fel a szemeteket, mert eljött az idő, hogy az Igazság Szövetsége végleges bemutatásra kerüljön a világ számára.

Kereszthalálom egy Szövetség volt, hogy üdvösséget hozzon nektek.

Második Eljövetelem szintén egy Szövetség, a végső Szövetség, hogy hazavigyen benneteket Istenhez, minden dolog Teremtőjéhez.

Atyám, a Legmagasságosabb Isten, most rövidesen elküld Engem, hogy Üdvösséget hozzak minden Gyermeke számára.

Ezt csak akkor tehetem, és csak akkor teljesíthetem Atyám Ígéretét, ha minden lelket megmenthetek.

Ne állítsatok Ösvényemen akadályokat kétségetek miatt.

Ne utasítsátok el azon próbálkozásaimat, hogy üdvösséget hozzak minden lélek számára.

Ne szalasszátok el azt a lehetőséget, hogy az Új Béke Korszakában, teljes életet éljetek, békében és harmóniában, tele szeretettel, örömmel és csodával.

 

Jézusotok