Az Én Isteni Irgalmasságom úgy fog megvalósulni, ahogyan azt Fausztina nővérnek is kinyilatkoztattam

2012.01.29 21:18

Én, a te Jézusod, tájékoztatni szeretném a világot arról, hogy Isteni Irgalmasságom úgy fog megvalósulni, ahogyan azt Ilona leányomnak, Fausztina Nővérnek is kinyilatkoztattam.

Ez a misztérium kinyilatkoztatásra kerül, miközben az emberiség megváltására adott Irgalmasságom sugarai végső megnyilvánulásának mindenki tanúja lesz.

Azoknak, akik téged leányom kigúnyolnak, és azt mondják, hogy ez a misztérium már ki lett a világnak nyilatkoztatva, tudniuk kell a következőket.

Hány ember ismeri ma a világban Isteni Irgalmasságom Ígéreteit? Nagyon kevesen, beleértve téged is, leányom.

Vagy talán nem tudják követőim, hogy Én vissza fogok térni, hogy erre a nagy eseményre felkészítsem a világot?

Én mindig felkészítem gyermekeimet az ilyen eseményekre. Az Én Örök Atyám egyetlen céllal küld prófétákat a világba, hogy a megfelelő figyelmeztetésben részesítsen benneteket, hogy ez a lelkeket ne váratlanul érje. Örüljetek a prófécia eme ajándékának. Ne utasítsátok azt vissza.

Ne gondoljátok soha, hogy ti ismeritek módszereimet (útjaimat), mert lehet, hogy szerettek Engem, de nem mindig ismertek Engem, és útjaimat sem mindig értitek meg.

Azoknak mondom, akik kigúnyolják prófétáimat: ne feledjétek, hogy ti nem őket gúnyoljátok, hanem Engem. Ők egyszerűen csak eszközök.

Gyermekeim, sohase feltételezzétek magatokról, hogy ti valóban ismertek Engem, mert ha ismernétek, akkor nem tagadnátok meg Engem. De ti, még ma is megtagadtok Engem, azt, aki magához int benneteket, akár tanítványaim is, amikor közöttük jártam.

Ti csak egy kezet, a bal kezeteket nyújtjátok Felém, és arcul csaptok a jobb kezetekkel.

Nem halljátok, hogy Én most hozzátok szólok? Ha mégsem hallanátok, akkor üljetek le nyugodtan és imádkozzatok Hozzám, hogy Szentlelkem tűzével töltsem be fáradt szíveteket.

Szeretlek benneteket, és ha ti a szívetekhez engedtek Engem, anélkül, hogy acél páncél lenne rajta, mely akadályoz Engem, akkor Én szabaddá teszlek titeket.

Ha pedig már kinyitottátok szemeteket, és meglátjátok, hogy Én vagyok az, a ti Isteni Megváltótok, aki veletek beszél, akkor szeretettel és örömmel a szívetekben kövessetek Engem az Új Paradicsomhoz vezető úton.

Ne engedjétek meg a Gonosznak, hogy kétségeket ültessen fejetekbe. Imádkozzatok, hogy elég erősek legyetek, alázatos elmétek és lelketek legyen, hogy karjaimba futhassatok.

A valódi békét csak akkor találjátok meg a lelketekben, ha gyermekként jöttök Hozzám. Ez az egyetlen módja annak, hogy Engem a szívetekbe engedjetek.

 

Szeretett Jézusotok