Amikor a szeretet csökken, Isten is kevesebb helyet fog elfoglalni az életetekben

2014.10.08 20:25

Drága szeretett leányom, milyen hideggé vált az emberek szíve! Milyen keveset törődnek mások szükségleteivel, vagy az élet ajándékával. Hagyták elmérgesedni a szívüket, mert többé már nem rendelkeznek azzal a képességgel, hogy az igazi szeretet uralkodjék a lelkükben. Amikor a szeretet meggyengül, a mások szükségletei iránti jótékonykodás pedig szűkölködik, akkor ennek nem más, mint igazságtalanság lesz a következménye.

Amikor a szeretet csökken, Isten is kevesebb helyet fog elfoglalni az életetekben. Mert azoknak a szíve, akik egykor talán szerettek Engem, de többé már nem hisznek Bennem, kővé fog válni. Ha hátat fordítotok az egymás iránti szeretetnek, akkor sivárrá és nyugtalanná váltok. Szeretetetek hiánya minden olyan gyakorlat elfogadására fog vezetni benneteket, amelyek iszonyatosak Számomra. Mindent, amit Én képviselek, el fogtok utasítani Az emberiségnek az Isten Hatalma által adatott élet minden területe meg lesz bolygatva, és sok esetben el fogjátok azt pusztítani. Az Isten Törvényei és az emberi élet iránti tisztelet többé már nem fognak jelenteni semmit. A földi dolgokhoz és az e világ termelte javakhoz való ragaszkodásotok, kielégületlenül fognak hagyni benneteket.

Amikor Istennel szemben megkeményítitek a szíveteket, akkor az emberiség nagyon fog szenvedni. Amikor a gonosz, hatalma felváltja azt a szeretetet, amelyet a világ egykor Irántam, Jézus Krisztus iránt érzett, akkor tudnotok kell, hogy az idő szinte már elérkezett.

Hagyjatok fel az élvezetek utáni önfejű és vakmerő törekvéseitekkel.

Ne próbáljátok megváltoztatni Isten Törvényeit, csakhogy az megfeleljen saját bűnös életmódotoknak. Kérjétek, kérjétek, kérjétek Beavatkozásomat, hogy meg tudjam mutatni nektek az utat. Ha nem tértek vissza az Örök Élet útjára, mely Isten minden gyermeke számára lett készítve, akkor soha nem lehettek Királyságom részei.

Jézusotok