170 ima sorrendben

2015.03.27 14:11

NAPI IMA AZ ÜDVÖSSÉG KILENCEDE IDEJÉN

 

(130) Az Üdvösség Keresztes Imahadjárat Kilencede

 

Szeretett Édesanyám, Üdvösség Anyja, kérlek, hogy Fiad, Jézus Krisztus Irgalma által, nyerd el minden lélek számára az örök üdvösség Ajándékát. Kérlek, hogy közbenjárásod által imádkozz, hogy minden lélek kiszabaduljon a Sátán rabszolgaságából. Kérd Fiadat, hogy mutasson Irgalmat és megbocsátást azon lelkek iránt, akik közönyükkel elutasítják Őt, megbántják, és akik hamis tanokat és isteneket imádnak. Esedezve kérünk, drága Édesanyánk, könyörögj azon Kegyelmekért, amelyek megnyitják a szívüket azoknak a lelkeknek, akiknek a leginkább szükségük van a segítségedre. Ámen.

... kezdjétek el most az Üdvösség Kilencedét. Nektek azt most azonnal el kell kezdenetek, és folytatnotok kell egészen az idők végéig, ahogyan arra utasítalak benneteket. Ezt az imát egy naptári hónap hét egymást követő napján kell imádkoznotok, kezdve a hétfővel, a reggeli órákban. A hétnek minden egyes napján háromszor kell azt elimádkoznotok, és e napok valamelyikén böjtölnötök is kell. Az a kérés felétek, hogy azon a napon, amelyiken böjtöltök, csak egy főétkezést tartsatok, és a másik két alkalommal  csak kenyeret és vizet vegyetek magatokhoz

 

 

MINDEN NAPRA KÉRT IMÁK

 

 

(1) AJÁNDÉKOM JÉZUSNAK A LELKEK MEGMENTÉSÉÉRT

 

Legdrágább Jézusom, Te, aki oly nagyon szeretsz minket, engedd meg nekem, hogy alázatomban segíthessek neked értékes lelkeid megmentésében. Légy irgalmas minden bűnöshöz, attól függetlenül, hogy milyen fájdalmat okozván, bántanak meg Téged. Engedd meg nekem, hogy az ima és a szenvedés által segíthessek Neked mindazon lelkek megmentésében, akik esetleg nem élik túl a Nagyfigyelmeztetést, hogy Királyságodban ők is helyet találhassanak melletted. Hallgasd meg imámat, ó édes Jézusom, hogy segíthessek megnyerni mindazokat a lelkeket, akikre vágyakozol. Ó, Jézus Szentséges Szíve, megígérem, hogy minden időben hűséges leszek Legszentebb Akaratodhoz. Ámen.

 

(24) Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért

 

Ezt az imát (7) egymást követő napon át kell imádkozni katolikusoknak és nem-katolikusoknak egyaránt. A katolikusoknak rendszeresen gyónniuk is kell, ahogyan azt Jézus kérte.

 

Ó, Jézusom, Te vagy a Föld Világossága, Te vagy a Láng, mely minden lelket megérint. Irgalmad és szereteted nem ismer határt. Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amilyet mi tanúsítunk Irántad. Ó, Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ez által kiérdemelhessük Új Királyságodat. Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk, és vezethessük hadseregedet; hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és felkészíthessük testvéreinket Második Eljöveteled földi dicsőségére. Tisztelünk Téged. Áldunk Téged. Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentéséért. Szeretünk Téged, Jézus. Légy Irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is vannak. Ámen.

 

(30) Különleges ima a Mennyei Atyához

 

Ó, Örök Atyám, a Mindenség Teremtő Istene, Drága Fiad Nevében kérlek, add, hogy jobban szeressünk Téged. Segíts nekünk, hogy bátrak, rettenthetetlenek és erősek maradjunk a nehézségekkel szemben. Fogadd el trónod elé vitt ajándékként áldozatainkat, szenvedéseinket és megpróbáltatásainkat, hogy megmentsd Gyermekeidet a Földön. Lágyítsd meg a tisztátalan lelkek szívét. Nyisd meg szemüket Szereteted igazságára, hogy a földi Paradicsomban minden gyermekeddel egyesülhessenek, amelyet Te, Isteni Akaratodnak megfelelően, szeretettel teremtettél a számunkra. Ámen.

 

 

(33) Álljatok most fel, és fogadjátok Pecsétemet, az Élő Isten Pecsétjét

 

Istenem, szerető Atyám, szeretettel és hálával elfogadom Védelmed Isteni Pecsétjét. Istenséged körülveszi testemet és lelkemet az örökkévalóságig. Alázatos hálával meghajolok, és felajánlom Neked, szeretett Atyám, mélységes szeretetemet és hűségemet. Könyörögve kérlek, hogy ezzel a különleges Pecséttel védj meg engem és szeretteimet, és én megígérem, hogy életemet a Te Szolgálatodnak szentelem mindörökkön-örökké. Szeretlek, Drága Atyám. Vigasztallak Téged ezekben az időkben, Drága Atyám. Felajánlom Neked, szeretett Fiad Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét, engesztelésül a világ bűneiért és minden gyermeked üdvösségéért. Ámen.


 

 

(59) A hűség fogadalma az Isteni Akarathoz

 

Ó, Magasságos Isten, Mennyei Atya, erőteljesen hűséget fogadok neked, Téged tisztelvén és Neked mindenben engedelmeskedvén, egyesülve a Te Isteni Akaratoddal a Földön. Egyetlen szeretett Fiad, az Igaz Messiás Szent Vére által  felajánlom Neked elmémet, testemet és lelkemet, minden lélek nevében, hogy egyként egyesülve bebocsátást nyerjünk Mennyei Királyságodba, hogy ezáltal teljesedjen Isteni Akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is. Ámen.

 

(69) Ima Istenhez, az Atyához, az Ő Isteni Akaratának elfogadásáért

 

Mindenható Isten, én elfogadom Isteni Akaratodat. Segíts gyermekeidnek elfogadni azt. Állítsd meg a Sátánt, hogy ne tudja megvonni gyermekeid jogát Atyjuk örökségétől. Ne engedd soha, hogy feladjuk az örökségünkért, a Paradicsomért folytatott harcot. Hallgasd meg azon kérésünket, hogy a Sátán és bukott angyalai száműzve legyenek. Arra kérlek, drága Atyám, hogy Irgalmasságod által tisztítsd meg a Földet, és boríts be minket Szentlelkeddel. Vezess minket, hogy megalkossuk legszentebb Hadseregedet, amely rendelkezik azzal a hatalommal, hogy örökre száműzze a fenevadat. Ámen.

 

(79) Ima a kétmilliárd elveszett lélekért

 

Ó, drága Jézus, könyörgöm Hozzád, hogy áraszd ki Irgalmasságodat az elveszett lelkekre. Bocsásd meg nekik, ha elutasítanak Téged, és használd fel imámat és szenvedésemet, hogy Irgalmasságod által kiáraszthasd rájuk Kegyelmeidet, amelyekre szükségük van lelkük megszentelődése érdekében. Kérem Tőled az irgalom ajándékát lelkük számára. Kérlek, nyisd meg a szívüket, hogy menjenek Hozzád, és kérjék Tőled, hogy töltsd el őket Szentlelkeddel, hogy ez által el tudják fogadni szereteted Igazságát, és így Veled és Isten Családjával örökké élhessenek. Ámen.

 

(100) A Kereszténység túléléséért

 

Ó, drága Jézus, azon képességért könyörgünk Hozzád, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, amelyekkel most szembe kell néznünk, mivelhogy az utolsó Igaz Pápa már befejezte Irántad való Küldetését. Segíts nekünk, hogy ellenálljunk a szörnyű visszaéléseknek, amelyekkel szembe kell most néznünk annak az Egyháznak az összeomlása miatt, amelyet mi valamikor megismertünk. Ne engedd meg soha, hogy eltérjünk Isteni Szavad Igazságától. Segíts nekünk, hogy csendben maradjunk, amikor a támadások a vállunkra nehezednek, arra csábítva minket, hogy hátat fordítsunk Neked és a Szentségeknek, amelyeket Te adtál a világnak. Borítsd be Hadseregedet egy pajzshoz hasonló erőteljes Szeretettel, amelyre szükségünk van, hogy megvédjen minket a hamis prófétától és az Antikrisztustól. Segítsd földi Egyházadat, hogy elterjedjen és gyarapodjon; hogy ragaszkodjon az Igazság betartásához, és hogy segítse testvéreinket az Igazság Ösvényén vezetni, hogy megfelelően felkészítsen minket Második Eljöveteledre. Ámen.

 

(102) A hit és az Isten Üzeneteibe vetett hit megőrzéséért

 

Drága Jézus, amikor levert vagyok, emelj föl engem. Amikor kétségek gyötörnek, világosíts meg engem. Amikor szomorú vagyok, mutasd meg nekem Szeretetedet. Amikor másokat kritizálok, segíts, hogy csendben maradjak. Amikor mások fölött nyilvánosan ítélkezem, tégy pecsétet a számra. Amikor a Nevedet káromolom, ments meg engem, és végy újból védelmedbe. Amikor hiányzik a bátorságom, add nekem azt a kardot, amelyre szükségem van, hogy harcoljak, és megmentsem azokat a lelkeket, akikre vágyakozol. Amikor Szeretetednek ellenállok, segíts nekem, hogy teljesen elszakadjak önmagamtól, és átadjam magam a Te szerető gondviselésednek. Amikor Tőled eltávolodom, segíts nekem újból megtalálnom az Igazság Ösvényét. Amikor megkérdőjelezem Szavadat, add meg nekem a választ, amelyet keresek. Segíts nekem, hogy türelmes, szeretetreméltó és kedves legyek még azokkal is, akik átkoznak Téged. Segíts, hogy megbocsássak azoknak, akik bántanak engem, és add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy a Föld végezetéig kövesselek Téged. Ámen

 

(104) Szabadítsd ki ezt a lelket a rabszolgaságból

 

Legdrágább Jézus, Eléd hozom fivérem, nővérem lelkét, aki átengedte lelkét a Sátánnak. Vedd ezt a lelket, és mentsd meg őt a Te Szent Szemeidben. Szabadítsd ki ezt a lelket a fenevad rabszolgaságából, és vidd őt az örök üdvösségre. Ámen.

 

(111) Hogy Jézus Krisztusnak szenteljétek gyermekeiteket

 

Ó, drága Üdvösség Anyja, Fiadnak szentelem gyermekeimet (a gyermek/gyermekek nevének felsorolása), hogy a lélek békéjét és a szív szeretetét hozhassa nekik. Kérlek, imádkozz, hogy Fiad fogadja Irgalmas Karjaiba gyermekeimet, és tartsd távol őket a bajtól. Segítsd meg őket, hogy hűek maradjanak Isten Szent Szavához, különösen azokban az időkben, amikor abba a kísértésbe esnek, hogy elforduljanak Tőle. Ámen.

 
 

 

(115) A Megtérés Ajándékáért

 

Ó, Üdvösség Anyja, borítsd be lelkemet az Üdvösség könnyeivel. Szabadíts meg a kétségektől engem. Emeld fel a szívemet, hogy érezzem Fiad Jelenlétét. Hozz nekem békét és vigasztalást. Imádkozz, hogy én valóban megtérjek. Segíts nekem, hogy elfogadjam az Igazságot, és nyisd meg a szívemet, hogy részesüljek Fiad, Jézus Krisztus Irgalmában. Ámen.

 

(129) A Szeretet Ajándékáért

 

Ó, Istenem, kérlek, tölts el engem Szereteteddel. Segíts nekem megosztanom a Szeretet Ajándékát mindazokkal, akik rászorulnak Irgalmadra. Segíts nekem, hogy Téged egyre jobban szeresselek. Segíts nekem, hogy szeressem mindazokat, akiknek szükségük van a Te Szeretetedre. Segíts nekem, hogy szeressem ellenségeidet. Tedd lehetővé, hogy a Szeretet, amellyel engem megáldottál, azt a célt szolgálja, hogy elárassza mindazok szívét, akikkel kapcsolatba kerülök. Segíts nekem, hogy azzal a Szeretettel, amelyet a lelkembe csepegtettél, legyőzzek minden gonoszságot, megtérítsem a lelkeket, megfutamítsam az ördögöt és minden gonosz ügynökét, akik megpróbálják megsemmisíteni Szent Szavad Igazságát. Ámen.

 

 

(143) Védelmezzük az Üdvösség Küldetését

 

Ó, Üdvösség Anyja, védd meg ezt a Küldetést, mely Isten Ajándéka, hogy Örök Életet hozzon gyermekeinek, mindenütt a világon. Kérlek, járj közben a mi nevünkben szeretett Fiad, Jézus Krisztusnál, hogy megadja nekünk a bátorságot kötelességeink elvégzésére; hogy mindenkor szolgáljuk Istent, különösképpen akkor, amikor azért szenvednünk kell. Segítsd ezt a Küldetést, hogy lelkek milliárdjai térjenek meg Isteni Akaratának megfelelően, a kőszívűeket pedig alakítsd át Fiad szerető szolgájává. Add meg nekünk az erőt, hogy mindnyájan, akik ebben a Küldetésben Jézust szolgáljuk, legyőzzük a gyűlöletet és a Kereszt üldözését, és hogy nagylelkűen fogadjuk a velejáró szenvedést, teljesen elfogadva mindazt, aminek még meg kell történnie. Ámen.

 

 

(155) Az Üdvösség Küldetésének a Védelméért

Ó, Üdvösségnek drága Anyja, hallgasd meg kiáltásunkat, amelyet az Üdvösség Küldetésének és Isten gyermekeinek a Védelméért intézünk Hozzád. Azokért imádkozzunk, akik a történelem eme nagy pillanatában dacolnak Isten Akaratával. Arra kérünk, hogy védd meg azokat, akik válaszolnak hívásodra és Isten Szavára, hogy mindenki megmeneküljön Isten ellenségeitől. Kérlek, szabadítsd meg azokat a lelkeket, akik áldozatul esnek az ördög megtévesztésének, és nyisd meg szemeinket az Igazságra. Ó, Üdvösség Anyja, segíts nekünk, szegény bűnösöknek, hogy szenvedésünk idején méltók legyünk elnyerni az állhatatosság Kegyelmét, amelyet szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevében vállalunk. Védd meg ezt a Küldetést minden bajtól. Védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől. Boríts be mindnyájunkat Szent Palástoddal, és részesíts minket hitünk megőrzésének Ajándékában, valahányszor támadnak minket azért, mert az Igazságot mondjuk, mert Isten Szent Szavát közvetítjük, életünk hátralévő napjaiban, most és mindörökké. Ámen.

 

 

(158) Védj meg engem az egy–világvallástól

 

Drága Jézus, védj meg engem az új egy-világvallás gonoszságától, amely nem Tőled származik. Tarts fenn engem a szabadság felé vezető utazásomon, a Szent Királyságodhoz vezető ösvényen. Tarts engem egységben Veled, amikor gyötörnek engem és arra kényszerítenek, hogy lenyeljem a hazugságokat, amelyeket ellenségeid terjesztenek, hogy elpusztítsák a lelkeket. Segíts nekem, hogy ellenálljak az üldöztetésnek, hogy továbbra is ragaszkodjak Isten Igaz Szavához a hamis tanokkal és más szentségtörésekkel szemben, amelyek elfogadására esetleg majd kényszeríthetnek. Szabad akaratom ajándéka által vigyél el engem Királyságod Uradalmába, és tedd lehetővé számomra, hogy felálljak és hirdessem az Igazságot, amikor azt hazugságnak fogják nyilvánítani. Soha ne engedd, hogy meginogjak, tétovázzak vagy félelemből elfussak, amikor szembe kell néznem az üldöztetéssel. Segíts nekem, hogy életem egész folyamán szilárdan kitartsak az Igazság mellett.  Ámen.

 

(164) Békeima a Nemzetek Békéjéért

 

Ó, Jézus, hozz nekem békét. Hozz békét nemzetem számára és mindazon országok számára, amelyek szétesnek a háború és a megosztottság miatt. Vesd el a béke magvait azon megkeményedett szívűek között, akik az igazságosság nevében másoknak szenvedést okoznak. Add meg Isten minden gyermekének a szükséges Kegyelmeket, hogy megkapják Békédet, hogy ezáltal a szeretet és a harmónia növekedni tudjon; hogy az Isten iránti Szeretet győzedelmeskedjen a gonosz felett, és hogy a lelkek megmenekülhessenek a hamisságok általi megrontástól, a kegyetlenségtől és a gonosz becsvágytól. Engedd, hogy béke uralkodjék mindazokban, akik Szent Szavad Igazságának szentelik az életüket, és azokban, akik egyáltalán nem ismernek Téged. Ámen.

 

Jézus az emberiséghez LITÁNIÁK

 

(1) Védelem a Hamis Próféta ellen

Drága Jézus, ments meg minket a hamis Próféta megtévesztésétől.
Jézus, Irgalmazz nekünk.
Jézus, ments meg minket az üldöztetéstől.
Jézus, oltalmazz meg minket az Antikrisztustól.
Uram, légy Irgalmas.
Krisztus, légy Irgalmas.
Drága Jézus, boríts be minket Szent Véreddel.
Drága Jézus, nyisd meg a szemeinket a Hamis Próféta
hazugságaival szemben.
Drága Jézus, egyesítsd Egyházadat.
Jézus, védd meg szentségeinket.
Jézus, ne engedd, hogy a Hamis Próféta megossza Egyházadat.
Drága Jézus, segíts, hogy visszautasítsuk a hazugságokat,
melyeket igazságként mutatnak be nekünk.
Jézus, adj erőt nekünk.
Jézus, adj reménységet nekünk.
Jézus, áraszd el lelkünket a Szentlélekkel.
Jézus, védj meg minket a Fenevadtól.
Jézus, add meg nekünk a megkülönböztetés ajándékát,
hogy követni tudjuk igaz Egyházad ösvényét minden időben,
örökkön örökké.
Ámen.

 

(2) A védettség Kegyelméért

 

Ó, Mennyei Atya, a Legmagasságosabb,

Szeretlek Téged.

Tisztellek Téged.

Uram, légy irgalmas.

Uram, bocsásd meg vétkeinket.

Imádlak Téged.

Dicsérlek Téged.

Hálát adok neked minden különleges kegyelemért.

A védettség kegyelméért könyörgöm Hozzád szeretteim számára. – Mindazok nevének megemlítése, akik a lelkek megmentésének

listájában szerepelnek. –Felajánlom Neked mindenkor hűségemet,Neked, ó Mennyei Atya, Minden dolog megteremtője, A világegyetem teremtője, Az emberiség Teremtője. Te vagy minden dolog forrása. Te vagy a Szeretet forrása. Te vagy maga a Szeretet. Szeretlek Téged. Tisztellek Téged. Leborulok Előtted. Irgalomért könyörgöm mindazon lelkek számára, akik nem ismernek Téged, akik nem tisztelnek Téged, akik elutasítják Irgalmasságod Kezét. Átadom magam Neked, elmémet, testemet és lelkemet,

Hogy Karjaidba vehesd őket, hogy megmenthesd őket a
gonosztól.
Kérlek Téged, nyisd meg a Paradicsom Kapuját, hogy végre
minden gyermeked egyesülhessen abban az örökségben,
amelyet mindannyiunk számára hoztál létre. Ámen.

 

(3) Védjétek meg Isten Igéjét

 

Ó, Jézus, védj meg minket a hazugságoktól, melyek megbántják Istent. Védj meg minket a Sátántól és hadseregétől. Segíts nekünk, hogy jobban szeressünk Téged. Tarts fenn a küzdelmünkben minket. Tarts meg minket a hitünkben. Vezess minket menedéked biztonságába. Segíts nekünk, hogy felálljunk és megvédjük Szent Akaratodat. Erősítsd azon elhatározásunkat, hogy igaz Tanítványaid legyünk. Adj nekünk bátorságot. Adj nekünk bizalmat. Vezess minket az Igazság útján. Védj meg minket ellenségeinktől. Áraszd ránk Védelmed Kegyelmeit. Segíts nekünk, hogy elkerüljük a kísértéseket. Vigyél közelebb minket Szentséges Szívedhez. Segíts nekünk, hogy mindenkor hűségesek maradjunk Hozzád. Ámen.

 

(4) Isten, az Atya büntetésének enyhítésére

 

Ó, Legmagasságosabb Isten, irgalmasságodért könyörgünk gyermekeid bűnei miatt. Köszönjük Neked a Föld ajándékát. Köszönjük Neked az emberi élet ajándékát. Nagyra becsüljük az élet ajándékát. Védelmezzük az élet ajándékát. Köszönjük Neked az Ajándékot: Fiadat, Jézus Krisztust. Köszönjük Neked a megváltás ajándékát. Dicsőítjük Istenségedet. Teljesen átadjuk magunkat Neked, hogy Szent Akaratod beteljesedhessen úgy a Földön, mint a Mennyben. Köszönjük Neked a lelkiismeret megvilágításának ajándékát. Köszönjük Neked az örök élet ígéretét. Üdvözöljük az új Paradicsomot. Könyörgünk Hozzád, hogy ments meg minden lelket, beleértve azokat is, akik gyötörnek Téged, és azokat is, akik elvesztek Számodra. Köszönjük Neked azt a szeretetet, amelyet minden gyermeked iránt tanúsítasz. Köszönjük Neked a prófécia ajándékát. Köszönjük Neked az ima ajándékát. Kérünk Téged, add meg nekünk a békét és az üdvösséget. Ámen.

 

(5) Azok megmentéséért, akik halálos bűnben vannak

 

Jézus, ments meg minden bűnöst a Pokol tüzétől.
Bocsáss meg a megfeketedett lelkeknek.
Segíts nekik, hogy megláthassanak Téged.
Emeld ki őket a sötétségből.
Nyisd meg a szemüket.
Nyisd meg a szívüket.
Mutasd meg nekik az Igazságot.
Mentsd meg őket.
Segíts nekik, hogy hallani tudjanak.
Szabadítsd meg őket a büszkeségtől, a bujaságtól és az
irigységtől.
Védd meg őket a gonosztól.
Hallgasd meg segítségkérésüket.
Ragadd meg a kezüket.
Vonzd magadhoz őket.
Mentsd meg őket a Sátán megtévesztésétől. Ámen.

 

(6) A Kegyelmek Ajándéka

 

Ó, drága Jézus, szeretett Üdvözítőm, Tölts el engem Szereteteddel. Tölts el engem a Te Erőddel. Tölts el engem Bölcsességeddel. Tölts el engem Kitartásoddal. Tölts el engem a Te Alázatoddal. Tölts el engem Bátorságoddal. Tölts el engem a Te Szenvedélyeddel. Ámen.

 

 

A Keresztes Imahadjárat Imái:

 

 (1) Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért

(Megtalálható a Minden napra kért imáknál)

 

(2) Ima a globális uralkodókért

 

Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevére kérlek, védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől, amelyet a globális erők terveznek az ártatlan nemzetek ellen. Azon lelkek bűneinek a megbocsátásáért imádkozom, akik ennek a nehézségnek az okozói, hogy alázatos és töredelmes szívvel visszatérhessenek Hozzád. Kérlek, adj erőt megkínzott gyermekeidnek, hogy el tudják viselni ezeket a szenvedéseket engesztelésül a világ bűneiért, a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.

 

3) Szabadítsátok meg a világot a félelemtől

Ó, Uram, Jézus Krisztus, könyörögve kérlek, hogy szabadítsd meg a világot a félelemtől, mely szerető Szívedtől elválasztja a lelkeket. Azokért a lelkekért imádkozom, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt a valódi félelmet fogják megtapasztalni, hogy magukba szállhassanak, és megengedjék Irgalmasságodnak, hogy elárassza lelküket, és szabadon szerethessenek Téged, úgy, ahogyan kellene. Ámen

(4) Egyesítsetek minden családot

Jézus, egyesíts minden családot a Nagyfigyelmeztetés alatt, hogy részesei lehessenek az Örök Megváltásnak. Azért imádkozom, hogy minden család együtt maradhasson, egységben Veled, ó Jézus, hogy így Új földi Paradicsomodat örökölhessék. Ámen.

 

(5) Dicsőség a Legmagasságosabb Istennek

Ó, Örök Atya, boldog hálaadással ajánljuk fel imáinkat az egész emberiség iránti Irgalmasságod értékes ajándékáért. Örvendünk és felajánljuk Neked, a Legdicsőségesebb Királynak dicsőítésünket és imádásunkat a Te szerető és gyengéd Irgalmasságodért. Te vagy a mi Királyunk, Legmagasságosabb Isten, és ezért az ajándékért, amelyet most nekünk hozol, alázatos hódolattal a lábaid elé vetjük magunkat. Kérünk Istenünk, légy irgalmas minden Gyermekedhez. Ámen.

 

(6) Ima az Antikrisztus megállítására

 

Ó, Jézus, imádkozom, hogy Isten az Ő irgalmasságában megakadályozza az Antikrisztust és aljas hadseregét abban, hogy rémületet és nehézségeket okozzanak Gyermekeidnek. Azért imádkozunk, hogy az Antikrisztus megállításra kerüljön, és hogy a büntetés keze elkerüljön minket a Nagyfigyelmeztetés során bekövetkező megtérések által. Ámen.

 

(7) Ima azokért, akik elutasítják az Irgalmasságot

 

Jézus, sürgetve kérlek Téged, hogy bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, akiknek annyira sötét a lelkük, hogy vissza fogják utasítani az Irgalmasság Fényét. Könyörgöm hozzád, Jézus, kérlek, bocsáss meg nekik, és váltsd meg őket bűneiktől, melyektől - úgy találják - oly nehéz megszabadulniuk. Áraszd el lelküket Irgalmasságod Sugaraival, és add meg nekik azt a lehetőséget, hogy visszatérhessenek nyájadhoz. Ámen.

 

(8) A gyónás

Drága Jézus, bocsánatot kérek minden bűnömért, és azért a megbántásért és sértésért, amit másoknak okoztam. Alázattal imádkozom azokért a kegyelmekért, melyekkel elkerülhetem, hogy újra megbántsalak Téged, és hogy Legszentebb Akaratodnak megfelelően a vezeklést felajánljam Neked. Esedezem minden jövőbeli vétek megbocsátásáért, melynek talán részese leszek, és amely fájdalmat és szenvedést fog okozni Számodra. Vigyél magaddal engem az új Béke Korszakába, hogy családodnak tagja lehessek az örökkévalóságban. Szeretlek, Jézus. Szükségem van Rád. Tisztellek Téged és mindent, amit képviselsz. Segíts nekem, Jézus, hogy méltó legyek belépni Királyságodba. Ámen.

 

(9) A szenvedés felajánlása, mint ajándék

Ó, Jézus legszentebb Szíve, taníts meg engem, hogy amikor Szent Szavadat alázatos hálával hirdetem, a sértéseket Szent Nevedben elfogadjam. Taníts meg megértenem azt, hogy a megaláztatás, a fájdalom, és a szenvedés, miként visz közelebb Szent Szívedhez engem. Engedd, hogy ezeket a megpróbáltatásokat szeretettel és nagylelkűen elfogadjam, és ajándékként mutathassam be neked, melyek oly értékesek a lelkek megmentésében. Ámen.

 

(10) Szereteted lángjának hordozása

Segíts nekünk, drága Jézus, hogy Szent Nevedben félelem nélkül álljunk fel, hordozzuk minden nemzetben Szeretetlángodat. Adj erőt nekünk, gyermekeidnek, hogy szembe tudjunk nézni azokkal a gyalázásokkal, amelyekkel szembesülni fogunk azok körében, akik nem igazán hisznek Irgalmasságodban. Ámen.

 

(11) A látnokok iránti gyűlölet megállítása

Ó, Jézus Szentséges Szíve, kérlek, állítsd le Követőid között az igaz látnokok iránti gyűlöletet és féltékenységet, ezekben az időkben. Azért imádkozom, hogy imádságom meghallgatásra találjon, és hogy látnokaidnak megadd azt az erőt, amelyre szükségük van, hogy Legszentebb Szavadat hirdetni tudják egy hitetlen világnak. Ámen.

 

(12) Ima a büszkeség bűnének elkerüléséért

 

Ó, Jézusom, segíts nekem elkerülni a büszkeség bűnét, amikor a Te Nevedben beszélek. Bocsáss meg nekem, ha Szent Nevedben bármikor bárkit is lenéznék. Segíts nekem Jézus, meghallani, amikor a Te hangod szól, és tölts el engem Szentlelkeddel, hogy felismerjem Szavad Igazságát, amikor az emberiséget hívod. Ámen.

 

(13) Ima a védettség kegyelméért

 

Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, kinek kereszthalála megmentett minket a bűntől, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még mindig visszautasítják Irgalmassága Kezét. Áraszd el lelküket, drága Atyám, Szereteted jelével. Esedezem Hozzád, Mennyei Atyám, hallgasd meg imámat, és mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól. Irgalmasságod által engedd meg nekik, hogy legyenek ők, akik majd elsőként lépnek be a földi Béke Új Korszakába. Ámen.

(Azok részesülnek majd a védettség kegyelmében, akikért imádkoznak.)

 

(14) Ima az Atyához a lelkek megmentéséért a Nukleáris Háború ellen

 

Ó, Mindenható Atya, Legmagasságosabb Isten! Kérlek, légy irgalmas minden bűnöshöz. Nyisd meg a szívüket, hogy elfogadják megváltásukat, és hogy a kegyelmek bőségében legyen részük. Hallgasd meg a családomért végzett könyörgésemet, és biztosítsd, hogy mindegyikük védelmet találjon Szerető Szívedben. Ó, Mennybéli Atyaisten, védd meg minden gyermekedet a Földön, és védj meg minket mindenféle Atomháborútól és más olyan tettől, mellyel azt tervezik, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Tarts távol tőlünk minden veszélyt, és védj meg minket. Világosíts meg minket, hogy félelem nélkül a lelkünkben, tudjuk megnyitni a szemünket, meghallgatni és elfogadni Megváltásunk Igazságát. Ámen.

 

(15) Köszönet az Isteni Irgalmasság ajándékáért

Ó, Mennyei Atyánk, mélységes elismeréssel tisztelünk Téged azért az áldozatért, mely által Megváltót küldtél a világba. Örömmel, hálaadással, a hála alázatával ajánljuk fel Neked imánkat az Ajándékért, az Isteni Irgalmasság nagy ajándékáért, amellyel gyermekeidet most megajándékozod.  Ó, Legmagasságosabb Isten, tégy minket méltókká arra, hogy hálával elfogadjuk ezt a Nagy Irgalmasságot. Ámen.

 

(16) Segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt

 

Ó, Jézusom, tarts erőben engem Nagy Irgalmasságod ezen megpróbáltatásának ideje alatt. Add meg nekem a kegyelmeket, amelyekre szükségem van, hogy kicsi lehessek Szemeidben. Nyisd meg a szemem az Örök Üdvösség Ígéretének Igazságára. Bocsásd meg bűneimet, mutasd meg nekem Szereteted és Barátságod Kezét. Végy a Szentcsalád karjaiba engem, hogy ismét eggyé válhassunk. Szeretlek, Jézus, és a mai naptól kezdve megígérem, hogy Szent Szavadat, félelem nélkül a szívemben és lelkem tisztaságával örökkön örökké hirdetni fogom. Ámen.

 

 

(17) Ima a sötét lelkek megmentéséért, a Szűzanyának felajánlva

 

Ó, Mária Szeplőtelen Szíve, Üdvösség Anyja és minden Kegyelem Közvetítője, Te, aki részt veszel az emberiség üdvözítésében, megmentvén azt a Sátán gonoszságaitól, imádkozz érettünk. Üdvösség Anyja, imádkozz, hogy minden lélek megmenekülhessen, elfogadván Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus által megmutatott Szeretetet és Irgalmat, aki az emberiség megmentéséért jön újra el, és hogy megadja az Örök Üdvösség lehetőségét. Ámen.

 

(18) Ima az Antikrisztus, és csoportjának megállításáért

 

Ó, drága Jézus, mentsd meg a világot az Antikrisztustól. Védj meg minket a Sátán gonosz csapdájától. Mentsd meg Egyházad maradékát a Gonosztól. Adj Egyházaidnak erőt és kegyelmeket, amelyekre szüksége lesz, hogy megvédjen bennünket a háborúktól és az üldöztetéstől, melyet a sátán és terrorista hadserege ellenünk tervez. Ámen.

 

(19) Ima a fiatalokért a Szűzanyához

 

Üdvösség Anyja, kérlek, imádkozz Irgalomért azon fiatal lelkek számára, akik szörnyű sötétségben vannak, hogy felismerjék szeretett Fiadat, amikor majd eljön megmenteni az emberiséget. Ne engedd, hogy akár egyetlen lélek is elvesszen az úton. Ne engedd, hogy akár egyetlen lélek is visszautasítsa az Ő Nagy Irgalmát. Imádkozom, Anyám, hogy mindnyájan megmeneküljenek, és arra kérlek, hogy Szent Palástoddal takard be ezeket a lelkeket, hogy a csaló elleni szükséges védelemben részesüljenek. Ámen.

 

(20) Ima, mely segít megállítani az Antikrisztust abban, hogy elpusztítsa gyermekeimet

 

Ó, Atyaisten, drága Fiad nevében hívlak, hogy akadályozd meg az Antikrisztust abban, hogy gyermekeid lelkét megkaparintsa. Kérlek Téged, Mindenható Atya, állítsd meg őt abban, hogy rémületet okozzon gyermekeidnek. Kérlek Téged, állítsd meg őt, hogy ne tudja Teremtésedet megfertőzni, és kérlek, légy irgalmas azokhoz a szegény lelkekhez, akik majd tehetetlenek lesznek vele szemben. Hallgasd meg, drága Atyám, imámat, és mentsd meg minden gyermekedet ettől a szörnyű gonoszságtól. Ámen.

 

(21) Hálaadás a különleges ajándékért

 

Ó, Szent Isten, az emberiség Mindenható Teremtője, dicsőítünk Téged, és megköszönjük Neked azt a Szeretetet és Együttérzést, amelyet az emberiség iránt tanúsítasz. Köszönjük a Megváltás Ajándékát, amellyel szegény gyermekeidet megajándékozod. Könyörgünk Hozzád, Urunk, mentsd meg azokat, akik a Gonoszt követik, és add, hogy megnyíljon a szívük Örök Életük Igazsága előtt. Ámen.

 

(22) Ima a Katolikus Klérus számára

 

Ó, szeretett Jézusom, tarts erőben engem, és éleszd újra, a nap minden pillanatában Irántad való szeretetem lángját. Ne hagyd soha, hogy ez a láng, a szeretet lángja, mely Irántad ég, pislákoljon, vagy kialudjon. Ne hagyd soha, hogy elgyengüljek a kísértések közepette. Add meg nekem a szükséges kegyelmeket hívatásom, odaadásom, hűségem tiszteletben tartásához, és hogy meg tudjam tartani az igazhitű Katolikus Egyház tanítását. Felajánlom Neked hűségemet, minden időben. Megfogadom, hogy elkötelezettségem által a Te hadseregedben fogok harcolni, hogy amikor újra eljössz, a Katolikus Egyház újra felemelkedhessen dicsőségben a Te üdvözlésedre, ó, drága Jézus. Ámen.

 

(23) Ima Benedek pápa biztonságáért

 

Ó, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében - és azokért a szenvedésekért, amelyeket azért szenvedett el, hogy megmentse a bűntől a világot - most arra kérlek, hogy védd meg Szent Helytartódat, Benedek Pápát, a Katolikus Egyház Vezetőjét, hogy ő is segítsen megvédeni gyermekeidet és Felszentelt Szolgáidat a Sátán ostorcsapásaitól és bukott angyalainak uralmától, akik a Földön körbejárva, lelkeket lopnak.

Ó, Atyám, védelmezd Pápádat, hogy gyermekeidet az Igaz Ösvényen vezesse, Földi Új Paradicsomod felé. Ámen.

 

(24) Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(25) Ima a látnokok védelméért

 

Ó, Legmagasságosabb Isten, hozzád esedezem, hogy valamennyi szent hírnököd számára védelmet nyújts a világban. Imádkozom, hogy védelmet találjanak mások gyűlöletével szemben. Kérlek, hogy Legszentebb Szavad mindenhol a világon gyorsan elterjedjen. Védd meg hírnökeidet a rágalmazástól, a gyalázástól, a hazugságoktól és mindenféle veszélytől. Védd meg családjaikat, és mindenkor borítsd be őket Szent Lelkeddel, hogy azokat az Üzeneteket, amelyeket ők a világnak adnak, töredelmes és alázatos szívvel méltányolják. Ámen.

 

(26)  Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsen megmenteni nemzeteteket

Bevezető ima – Szent Rózsafüzér Királynéja,….

(1) Hiszek egy Istenben (Apostoli hitvallás)

(2) Mi Atyánk

(3) Bevezető három Üdvözlégy titkokkal

(4) Dicsőség …

Fatimai fohász – Ó, Jézusom…

Titkonként ( x (5)) ismételjük:

(5) Mi Atyánk

(6) Üdvözlégy tized

(7) Dicsőség …

Fatimai fohász – Ó, Jézusom…

Az 5 tized után:

(8) Befejezés – Könyörögjünk…

 

 

(27) Ima a világ békéjéért

 

Ó, Jézus, irgalomért könyörgöm azok számára, akiket borzalmas háborúk sújtanak. Esedezem, hogy a béke elárassza azokat a megkínzott nemzeteket, akik vakok Létezésed Igazságával szemben. Kérlek, hogy ezeket a nemzeteket borítsd be a Szentlélek Erejével, hogy az ártatlan lelkek fölötti hatalomra való törekvéseiket hagyják abba. Légy Irgalmas minden országhoz, amelyek tehetetlenek az egész világra kiterjedő gonosz rémtettekkel szemben. Ámen.

 

(28) Ima Isten minden Keresztény Egyházának egyesítéséért

 

Ó, Legmagasságosabb Isten, térdre borulunk Előtted, és könyörögve kérünk, egyesítsd gyermekeidet, és őrizd meg Keresztény Egyházaidat a harc közepette, a Földön. Ne engedd, hogy különbözőségeink megosszanak bennünket a világban lévő eme nagy hitehagyás idején. Irántad való szeretetünk által, drága Atyánk, esedezünk Hozzád, hogy szeretett Fiad, a mi Megváltónk, Jézus Krisztus Nevében add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy szeressük egymást. Imádunk Téged. Szeretünk Téged. Egyesülünk, hogy harcoljunk azért az erőért, mely megőrzi majd a Keresztény Egyházakat a megpróbáltatások idején, a Földön, és amelyekkel szembesülhetünk az elkövetkezendő évek során. Ámen.

 

(29) Ima a Keresztény hit gyakorlásának védelméért

Ó, Uram, Jézus Krisztus! Hozzád esedezem, hogy áraszd ki Szentlelkedet minden gyermekedre. Hozzád könyörgöm, bocsáss meg mindazoknak, akiknek gyűlölet van a lelkükben Irántad. Imádkozom, hogy a Nagyfigyelmeztetésed alatt az ateisták is megnyissák megkeményedett szívüket, hogy gyermekeid, akik szeretnek Téged, méltósággal tisztelni tudjanak Téged, és hogy minden üldöztetésen felül tudjanak majd emelkedni. Kérlek, töltsd el minden gyermekedet a Szentlélek Ajándékával, hogy bátorsággal felemelkedhessenek, és hadseregedet a végső csatában vezetni tudják a Sátán, démonai és azon lelkek ellen, akik az ő hamis ígéreteinek rabjai lettek. Ámen.

 

(30) – megtalálható a Minden napra kért imáknál

 

 (31) A védelem imalánca

 

Ó, Jézusom! Engedd, hogy imám hívja Szent Lelkedet, hogy szálljon azokra a vezetőkre, akiket a kéjvágy, a kapzsiság, a fösvénység, és a büszkeség vezet, és hogy megállítsa ártatlan gyermekeid üldöztetését. Kérlek Téged, fékezd meg, hogy a szegénység, az éhínség és a háborúk felfalják gyermekeidet. És imádkozom, hogy az európai vezetők megnyissák szívüket Szereteted Igazságára. Ámen.

                            

(32) Ima az Abortusz megállítására Írországban

 

Ó, Üdvösség Anyja, imádkozz írországi gyermekeidért, hogy az abortusz gonosz cselekedete, melyet rájuk erőltetnek, meg legyen akadályozva. Védd meg ezt a szent nemzetet attól, hogy mélyebbre süllyedjen a kétségbeesés sötétségében, mely beborítja országukat. Szabadítsd meg őket a Gonosztól, aki el akarja pusztítani meg nem született gyermekeidet. Imádkozz, hogy a vezetőknek legyen elég bátorságuk azokra hallgatni, akik szeretik Fiadat, hogy majd ők is kövessék Urunk, Jézus Krisztus Tanításait. Ámen.

 

(33) - megtalálható a Minden napra kért imáknál

 

(34) Böjti ajándékom Jézusnak

 

Ó, Jézusom, segíts nekem, hogy kicsinységem tudatában kövessem Áldozatos Életed példáját, az emberiség megmentésének érdekében. Engedd meg nekem, hogy az egész nagyböjti időszakon át, hetente egyszer felajánljam Neked böjti ajándékomat, az egész emberiség megmentéséért, hogy beléphessenek az Új Paradicsom kapuin, a Földön. Szeretettel és örömmel a szívemben, felajánlom Neked áldozatomat, drága Jézus, hogy ezen áldozat által megmutassam Irántad való szeretetem nagyságát. Könyörgöm Hozzád minden olyan lélek üdvösségéért, akik kiestek kegyelmedből. Ámen.

 

(35) Ima a lelkekért, hogy beléphessenek a Paradicsomba

 

Jézusom, segíts, hogy én is segíthessek Neked gyermekeid maradékának a megmentésében, a Földön. Imádkozom, hogy Irgalmasságod által mentsd meg a lelkeket a sötétség szellemétől. Fogadd el életem megpróbáltatásait, szenvedéseimet és gondjaimat, hogy megmentsd a lelkeket a Pokol Tüzétől. Tölts el engem azokkal a kegyelmekkel, amelyekkel ezeket a szenvedéseket szeretettel és örömmel a szívemben felajánlhatom Neked, hogy mindnyájan a Szentháromság iránti szeretetünkben egyként egyesülhessünk, és hogy Veled együtt szent családként élhessünk majd a Paradicsomban. Ámen.

 

(36) Azoknak, akiknek segítségre van szükségük, hogy tisztelni tudják az egy Igaz Istent

 

Segíts nekem az Igaz Istent tisztelnem! Jézus, segíts nekem, mert el vagyok veszve, és össze vagyok zavarodva. Nem ismerem a halál utáni élet Igazságát. Bocsáss meg nekem, ha megbántottalak nem Téged, az Igaz Istent tisztelvén, hanem a hamis isteneket. Ments meg engem, és segíts Nekem, hogy tisztán lássam az Igazságot; ments meg engem lelkem sötétségétől. Segíts nekem, hogy beléphessek Irgalmasságod világosságába. Ámen.

 

(37) Isten gyermekeinek egyesítéséért

 

Ó, drága Jézus, egyesítsd szeretetben minden szeretett követődet, hogy Ígéreted Igazságait az örök üdvösségről terjeszteni tudjuk az egész világon. Azért imádkozunk, hogy ezek a langyos lelkek, akik visszariadnak attól, hogy önmagukat felajánlják Neked - értelmüket, testüket és lelküket-, tegyék le büszkeségük fegyverét, és nyissák meg szívüket a Te szeretetedre, hogy Szent családod részévé váljanak a Földön. Öleld át ezeket az elveszett lelkeket, drága Jézus, és engedd, hogy testvéri szeretetünk felemelje őket a vadonból, és magunkkal vigyük őket a Szentháromság Kebelére, szeretetébe és világosságába. Minden reményünket, bizalmunkat és szeretetünket a Te Szent Kezeidbe helyezzük. Kérünk Téged, hogy növeld hűségünket, hogy még több lélek megmentésében segíthessünk. Ámen.

 

(38) Ima Benedek Pápáért és a szent papokért

 

Ó, Üdvösségnek áldott Anyja, kérlek, hogy ezekben a nehéz időkben imádkozz a Katolikus Egyházért és szeretett Pápánkért, XVI. Benedek Pápáért, hogy enyhüljenek szenvedései. Kérünk Téged, Üdvösség Anyja, hogy Szent Palástoddal borítsd be Isten szent szolgáit, hogy megkapják mindazokat a kegyelmeket, amelyek erőssé, hűségessé és bátrakká teszik őket a megpróbáltatások közepette, amelyekkel majd szembesülniük kell. Imádkozz azért is, hogy ők a Katolikus Egyház tanításainak megfelelően törődjenek nyájaikkal. Ó, Istennek Szent Anyja, add meg nekünk, földi Egyházad maradékának a vezetés ajándékát, hogy segíthessünk Fiad Királysága felé vezetni a lelkeket. Kérünk Téged, ó, Üdvösség Anyja, hogy tartsd távol a csalót Fiad követőitől, akik lelkük védelmére törekednek, hogy alkalmasak legyenek belépni az Új földi Paradicsom kapuján. Ámen

 

(39) Segítsetek felkészíteni a lelkeket az Új Paradicsomra

 

Ó, Jézus, szeretett Üdvözítőm, kérlek Téged, boríts be engem Szentlelkeddel, hogy hatalommal hirdethessem Szent Szavadat, hogy Isten minden gyermeke felkészüljön Második Eljöveteledre. Könyörgöm Hozzád, Uram Jézus, minden kegyelemért, amelyre szükségem van, hogy elérhessek minden vallású, felekezetű és nemzetiségű embert, bármerre is járnék. Segíts nekem, hogy a Te nyelveddel beszélhessek, ajkaiddal megnyugtathassam a szegény lelkeket, és hogy a Te különleges Isteni Szereteteddel, mely Szent Szívedből árad, minden embert szerethessek. Segíts megmentenem a Szívedhez oly közel álló lelkeket, és engedd meg nekem, hogy megvigasztaljalak Téged, drága Jézus, amikor az elveszett lelkek továbbra is visszautasítják Irgalmadat. Jézus, én nélküled semmi vagyok, de nagylelkű segítségeddel harcolni fogok a Te Nevedben, hogy segítséget nyújtsak az egész emberiség megmentésében. Ámen.

 

(40) Csak papoknak: Ima a Klérusnak, hogy felkészítsék a lelkeket Második Eljövetelemre

 

Ó, Jézusom, én csak egy alázatos szolga vagyok, és szükségem van Rád, hogy vezess Engem, hogy így felkészíthessem a lelkeket a Te Dicsőséges Második Eljöveteledre. Segíts nekem megtéríteni és felkészíteni a lelkeket, a Te szent Akaratodnak megfelelően, hogy ők alkalmasak legyenek belépni az Új Ég és Új Föld birodalmába, amelyet Te Kereszthalálod által ígértél meg minden embernek.

Add meg nekem a szükséges Kegyelmeket, hogy megoszthassam azt a szomjas lelkekkel, és add, hogy soha ne mondjak le az Irántad való kötelességemről, drága Jézus, akinek hűséget ígértem Szent Fogadalmam által. Ámen.

 

(41) A hitetlenek lelkéért

 

Ó, Jézusom, segíts szegény Gyermekeidnek, akik vakok az Üdvösségre tett Ígéreteddel szemben. Könyörgöm Hozzád, hogy imáim és szenvedésem segítségével nyisd meg a hitetlenek szemét, hogy ők is láthassák gyöngéd Szeretetedet, és szent Karjaidba szaladjanak védelemért. Segítsd őket, hogy meglássák az Igazságot, és keressék bűneikre a megbocsátást, hogy megmenekülhessenek, és elsőként léphessenek majd be az új Paradicsom Kapuján. Imádkozom ezekért a szegény lelkekért, beleértve a férfiakat, nőket meg a gyermekeket, és sürgősen arra kérlek, hogy oldozd fel őket bűneik alól. Ámen.

 

(42) Böjti ima az egy-világpénznem megakadályozására

 

Ó, Legmagasságosabb Isten, felajánlom Neked böjtöm ajándékát, hogy állítsd meg a gonosz szorítását a világban, amelyet azért terveztek, hogy megfosszák hazámat az élelemtől, beleértve az élet kenyerét is. Fogadd el felajánlásomat, és hallgasd meg más nemzetekért mondott könyörgésemet is, hogy megakadályozza azt a szenvedést, amelyet az Antikrisztus tervez. Ments meg minket, drága Urunk, ettől a gonoszságtól, és védd meg hitünket, hogy azzal a szabadsággal tisztelhessünk Téged, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy örökkön-örökké szeressünk, és imádjunk Téged. Ámen.

 

(43) Mentsd meg a lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

 

Ó Istenünk, Mindenható Atyánk, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevében, és az Ő kereszthalálára való emlékezés által kérlek, hogy szabadíts meg minket bűneinktől. Könyörgöm Hozzád, mentsd meg azokat a lelkeket, akik nem képesek önmagukat megmenteni, és akik lehet, hogy halálos bűnben fognak meghalni a Nagyfigyelmeztetés alatt. Szeretett Fiad engesztelő szenvedése által bocsáss meg azoknak, akik képtelenek a Megváltást keresni, mert nem fognak elég sokáig élni ahhoz, hogy kérhessék Jézus, a te Fiad Irgalmát hogy szabadítsa meg őket a bűntől. Ámen.

 

(44) Erőért hitem megvédésére a Hamis Prófétával szemben

 

Drága Jézus, adj nekem erőt, hogy Tanításaidra összpontosítsak, és hogy Szavadat minden időben hirdetni tudjam. Ne engedj soha a Hamis Próféta bálványozásának a kísértésébe esnem, aki önmagát hozzád hasonlónak próbálja bemutatni. Erősítsd Irántad érzett szeretetemet. Add meg nekem a Megkülönböztetés Kegyelmét, hogy soha ne tagadjam meg az Igazságot, amelyet a Szent Biblia tartalmaz, független attól, hogy mennyi hazugságot mutatnak be nekem, annak érdekében, hogy hátat fordítsak a Te Igaz Szavadnak. Ámen.

 

(45) Ima a negatív gondolatok legyőzésére

 

Ó, Jézus, én nagyon keveset tudok Rólad, de kérlek, segíts nekem megnyitnom a szívemet, hogy lehetővé tegyem Számodra, hogy a lelkembe jöjj, és így meggyógyíts engem, megvigasztalj, és eltölts a Te Békéddel. Segíts nekem, hogy örömet érezzek; hogy legyőzzek minden negatív gondolatot, és megtanuljam annak a módját, mely megérteti velem, hogy úgy örvendeztesselek meg Téged, hogy bemehessek a Te Új Paradicsomodba, ahol a szeretet, az öröm és a csoda életét élhetem Veled, örökkön örökké. Ámen.

 

(46) Szabadíts meg Engem a Sátán bilincseitől

 

Ó, Jézus, el vagyok veszve. Össze vagyok zavarodva, és úgy érzem magam, mint egy hálóba zárt fogoly, ahonnan nem tudok kiszabadulni. Bízom Benned Jézus, hogy a segítségemre jössz, és kiszabadítasz Engem a Sátán és démonai bilincseiből. Segíts nekem, mert el vagyok veszve. Szükségem van a Szeretetedre, mely erőt ad nekem, hogy hinni és bízni tudjak Benned, és így megszabaduljak ettől a gonosztól, és világosságra jussak, hogy végre békére, szeretetre és boldogságra találjak. Ámen.

 

(47) Élesszétek újra Jézus iránti szereteteteket

 

Ó, áldott Anya, az egész világ Üdvösségének Anyja, imádkozz, hogy Jézus iránti szeretetem újra feléledhessen; segíts nekem, hogy érezzem Szeretetének Lángját, amint eltölti a lelkemet. Segíts nekem, hogy jobban szeressem Jézust. Imádkozz, hogy az Iránta való hitem, szeretetem és odaadásom egyre erősebb legyen. Oszlass el minden kétséget, amely gyötör engem, és segíts nekem, hogy az Igazság Isteni Világosságát tisztán lássam, mely szeretett Fiadból, az egész emberiség Üdvözítőjéből sugárzik. Ámen.

 

(48) Ima Krisztus Második Eljövetele hirdetésének kegyelméért

 

Ó, Jézusom, add meg nekem azt a kegyelmet, hogy úgy hirdessem Szent Szavadat az egész emberiség számára, hogy a lelkek megmenekülhessenek. Áraszd rám, alázatos szolgádra, Szentlelkedet, hogy a szívek befogadhassák Szent Szavadat, különösen azok a lelkek, akiknek a legnagyobb szükségük van Irgalmadra. Segíts nekem, hogy mindenkor tiszteljem Szent Akaratodat, és soha ne bántsam vagy ítéljem el azokat, akik visszautasítják Irgalmasságod Kezét. Ámen.

 

(49) Csak papoknak: A Keresztény Klérus hűség fogadalma

 

Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok. Szeretetet és hűséget fogadok neked. Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem. Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek. Áldj meg engem a Szentlélek Kegyelmével, hogy ne tudjanak majd megtéveszteni azok, akik azt állítják, hogy a Te Nevedben jönnek, de akik nem az Igazságot mondják. Mutasd meg nekem az igazságot, és engedd éreznem Szeretetedet, hogy Legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam. Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében. Ámen.

 

(50) Jézus segíts nekem, hogy megismerjelek

 

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy megismerjelek. Bocsáss meg nekem, hogy eddig nem beszéltem Veled. Segíts nekem, hogy békére találjak ebben az életben, és mutasd meg nekem az Örök Élet Igazságát. Nyugtasd meg a szívemet, enyhítsd aggodalmamat, adj nekem békét, nyisd meg most a szívemet, hogy szereteted betöltse a lelkemet. Ámen.

 

(51) A Szentlélek ajándékáért

Jöjj, ó, Szentlélek Úristen, és áraszd ki szereteted, bölcsességed és tudásod ajándékát alázatos lelkemre. Tölts el engem az Igazság Fényével, hogy meg tudjam különböztetni Isten Igazságát azoktól a hazugságoktól, amelyeket a sátán és az ő angyalai terjesztenek. Segíts nekem, hogy megfogjam a fáklyát, és terjesszem a megértés lángját mindazoknak, akikkel csak találkozom, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen.

 

(52) Imádság az Atyához

 

Legdrágább Atyám! Drága Fiad nevében, és az Ő Kereszten való Kínszenvedésére emlékezve kiáltok hozzád: Te, a Legmagasságosabb Isten, a Világmindenség Teremtője, tartsd üdvösségünket Szent Kezeidben. Öleld át valamennyi gyermekedet, beleértve azokat is, akik nem ismernek Téged, és azokat is, akik bár ismernek, mégis más irányba tekintenek. Bocsásd meg bűneinket, és ments meg minket a Sátán és az ő seregének üldözésétől. Végy minket karjaidba, és tölts el bennünket azzal a reménységgel, amelyre szükségünk van, hogy lássuk az Igazság útját. Ámen.

 

(53) Ima a Katolikus Egyházért

 

Ó, Mennyei Atya, Szeretett Fiad Nevében kérlek, adj erőt és kegyelmeket annak érdekében, hogy segítsen ellenállni a papoknak abban az üldöztetésben, amelyet elviselnek. Segíts nekik, hogy ragaszkodjanak szeretett Fiad, Jézus Krisztus Tanításainak Igazságához, és soha ne mondjanak le az Eukarisztiában való jelenlétéről, és a hazugságokkal szemben ne gyengüljenek el, és ne adják meg magukat azoknak. Ámen.

(54) Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítéséért

 

Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel most szembesülünk. Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet. Könyörgünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts nekünk családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét, akiket akaratuk ellenére a háborúba kényszerítenek. Szeretünk Téged, Drága Atyánk. Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején. Ments ki minket az Antikrisztus szorításából. Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét, azáltal, hogy visszautasítjuk azt. Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben; és hogy megadd nekünk a Kegyelmeket ahhoz, hogy Testben és Lélekben életben maradjunk. Ámen.

 

(55) Ima a Nagyfigyelmeztetésre való felkészüléshez

 

Ó, drága Jézusom, kérlek, nyisd meg Isten minden gyermekének a szívét Nagy Irgalmasságod ajándékára. Segíts nekik, hogy Isteni Irgalmadat szeretettel és hálával elfogadják. Tedd őket képessé arra, hogy Színed előtt alázatosakká váljanak, és könyörögjenek bűneik bocsánatáért, hogy így ők is részeseivé válhassanak Dicsőséges Királyságodnak. Ámen.

 

(56) Ez a papok számára van, hogy a Szent Eukarisztiának védelmet keressenek

 

Ó, drága Atyám, drága Fiad Nevében, aki a Kereszten feláldozta önmagát az emberiségért, segíts nekem, hogy hűséges maradhassak az Igazsághoz. Boríts be engem Fiad Drága Vérével, és add meg nekem azokat a Kegyelmeket, amelyekkel továbbra is hittel, bizalommal és tisztelettel szolgálhatlak Téged, papi hivatásom hátralevő részében. Ne engedd meg soha, hogy eltérjek a Szentmise Áldozat valódi jelentésétől, vagy a Szent Eukarisztia bemutatásától gyermekeid számára. Adj nekem erőt, hogy Téged képviselni tudjalak, és úgy tápláljam nyájadat, ahogyan őket táplálni kell Fiad, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltójának Testével, Vérével, Lelkével és Istenségével. Ámen.

 

(57) Ima a Klérus számára

Jézus, engedd meg nekem, hogy meghalljam Hívásodat. Ó, drága Jézusom, nyisd meg a fülemet hangod csengésére, nyisd meg a szívemet szerető hívásodra. Töltsd el lelkemet Szentlelkeddel, hogy felismerhesselek Téged ebben az időben. Felajánlom Neked alázatos hűségemet mindenben, amit csak kérsz tőlem. Segíts nekem, hogy felismerjem az Igazságot, hogy felálljak, válaszoljak, és oly módon kövessem a Hangodat, hogy segíteni tudjak Neked minden ember lelkének a megmentésében. A Te Akaratod, számomra parancs. Add meg nekem a bátorságot, hogy megengedjem Neked, hogy vezess engem; hogy felvehessem a szükséges fegyverzetet, annak érdekében, hogy Egyházadat az Új Királyságod felé vezessem. Ámen.

 

(58) A Megtérés Keresztes Hadjárata

 

Ó, drága Jézus, hívlak Téged, hogy öleld át Isten minden gyermekét, és borítsd be őket Drága Véreddel. Engedd, hogy Véred minden cseppje beborítson minden lelket, hogy így megvédje őket a gonosztól. Nyisd meg mindenki szívét, különösen a megkeményedett lelkekét, és azok szívét is, akik ugyan ismernek Téged, de a büszkeség bűne foltot ejtett rajtuk, hogy leboruljanak és könyörögjenek azért, hogy Szereteted Fénye árassza el a lelküket. Nyisd meg szemüket, hogy meglássák az Igazságot, hogy Isteni Irgalmasságod virradata rájuk zúdulván, beborítsa őket Irgalmasságod Sugaraival. Téríts meg minden lelket kegyelmeid által, különösen azokat, drága Jézus, akiket most kérek tőled: (itt nevezd meg a személyes szándékodat). Irgalomért könyörgöm Hozzád, és egy napi böjtöt ajándékként felajánlok Neked, minden héten ebben a hónapban, engesztelésül minden bűnért. Ámen.

 

(59) A hűség fogadalma az Isteni Akarathoz

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(60) Ima a családok megtéréséért a Nagyfigyelmeztetés alatt

 

Ó drága, édes Jézusom, Irgalmasságodért könyörgöm családom tagjainak a lelkéért.– Itt nevezd meg őket. – Felajánlom Neked szenvedéseimet, megpróbáltatásaimat és imáimat, hogy megmeneküljön a lelkük a sötétség szellemétől. Ne engedd meg egyiküknek sem, e gyermekeid közül, hogy ellent mondjanak Neked, vagy, hogy visszautasítsák Irgalmasságod Kezét. Nyisd meg a szívüket, hogy egybefonódjon a Te Szentséges Szíveddel, hogy így keresni tudják a szükséges megbocsátást, hogy megmeneküljenek a Pokol Tűzétől. Adj nekik esélyt arra, hogy elégtételt adhassanak, és így a Te Isteni Irgalmasságod Sugarai által megtérjenek. Ámen.

 

(61) Ima a Világ ellenőrzésének elhárításáért

 

Ó, drága Mennyei Atyám, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztre feszítése emlékére kérlek, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztre feszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Add meg nekünk azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik. Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére. Ámen.

 

(62) Az elveszett és a tehetetlen bűnösökért

 

Ó, Jézus, segíts nekem, mert én egy elveszett, tehetetlen és sötétségben lévő bűnös vagyok. Gyenge vagyok, és nincs bátorságom, hogy megkeresselek Téged. Adj nekem erőt, hogy most hívni tudjalak, hogy a lelkem sötétségétől elszakadhassak. Vigyél engem a Te Világosságodba, drága Jézus, bocsáss meg nekem, segíts nekem, hogy újra meggyógyulhassak, és vezess el engem a Te Szeretetedhez, a Békéhez, és az Örök Élethez. Teljes bizalommal vagyok Irántad, és arra kérlek: vedd elmémet, testemet és lelkemet, miközben én átadom magam Isteni Irgalmasságodnak. Ámen.

 

 

(63) Védj meg Engem ezen az utazáson

 

Szeretett Édesanyám, Üdvösség Anyja, kérlek, imádkozz, hogy az Élet Táplálékát megadják majd nekem, hogy Az védelemben részesítsen engem ezen az utazáson, és hogy segítsen megmenteni Isten minden gyermekét. Kérlek, segítsd meg mindazokat, akiket a hamis bálványok és hamis istenek megtévesztenek, hogy megnyissák szemüket Fiad Kereszthalálának Igazságára, hogy így Isten mindenegyes gyermeke megmeneküljön, és mindenki számára elhozza az Örök Életet. Ámen.

 

(64) Mentsd meg a testvéreimet

 

Ó, drága Üdvözítőm, Jézus Krisztus, fogadd el imám ajándékát és áldozataimat, hogy segítsen kimenteni testvéreimet a sötétség börtönéből, amelyben vannak. Engedd meg nekem, hogy segítsek megmenteni a lelküket. Könyörgöm Hozzád, bocsásd meg bűneiket, és kérlek, hogy áraszd el Szentlelkeddel a lelküket, hogy a Karjaidba fussanak - mivel oly kétségbeejtően szükségük van menedékre -, még mielőtt örökre elvesznének. Ezekért a lelkekért ajánlom fel Neked önfelajánlásom ajándékát, alázatos szolgaságban, és hálaadásként. Ámen.

 

(65) A halálos bűnben levőkért

 

Ó, drága Jézus, az emberiség Üdvözítője, könyörgöm Hozzád, hogy Isteni Irgalmasságod által kegyelmezz azoknak a szegény lelkeknek, akiknek lehet, hogy a Nagyfigyelmeztetés során távozniuk kell ebből a földi életből. Bocsásd meg bűneiket, és Kínszenvedésed emlékére kérlek, hogy add meg nekik ezt a különleges Kegyelmet, engesztelésül bűneikért. Felajánlom Neked önmagamat, elmémet, testemet és lelkemet engesztelésül lelkük megmentéséért, és hogy elvezesd őket az örök életre. Ámen.

 

(66) Csak papoknak: Segíts nekem, hogy Legszentebb Szavadhoz hű maradjak

 

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor hű maradjak Legszentebb Szavadhoz. Adj nekem erőt, hogy a nehézségek ellenére védelmezzem Egyházad Igazságát.

Tölts el engem azzal a kegyelemmel, hogy oly módon bánjak a Szentségekkel, ahogyan azt nekünk tanították. Segíts nekem, hogy az Élet Kenyerével táplálni tudjam Egyházadat, és hogy hűséges maradjak Hozzád, még akkor is, ha majd ezt megtiltják nekem. Szabadíts meg Engem a megtévesztés láncától, amellyel talán majd nekem is szembe kell néznem, hogy Isten Igaz Igéjét mindenkor hirdetni tudjam. Ebben az időben, minden szent szolgádat borítsd be Drága Véreddel, hogy Irántad való hűségünkben bátrak, készségesek és állhatatosak legyünk, szeretett Megváltónk, Jézus Krisztus iránt. Ámen.

 

(67) Tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától

Kérlek, drága Jézus, tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától. Szentséges Szívednek ajánlom fel ezeket a gyermekeket – itt nevezd meg őket – és kérem, hogy Drága Véred palástja által világosítsd meg a lelküket, és óvatosan vedd őket szerető Karjaidba, hogy minden bajtól védve legyenek. Kérlek, nyisd meg a szívüket, és a Lelkiismeret Megvilágítása alatt áraszd el Szentlelkeddel a lelküket, hogy megtisztuljanak minden gonoszságtól. Ámen.

 

(68) Védj meg Engem a Sátán befolyásától

Isten Anyja, Üdvösség Anyja, boríts be engem Legszentebb Palástoddal, és védd meg családomat a Sátán és az ő bukott angyalainak a befolyásától. Segíts nekem, hogy mindenkor bízni tudjak szeretett Fiad, Jézus Krisztus, Isteni Irgalmasságában. Tartsd életben az Iránta való szeretetemet, és soha ne engedd, hogy eltévelyegjek Tanításai Igazságától, független attól, hogy mennyi kísértést állítanak elém. Ámen.

 

(69) Ima Istenhez, az Atyához, az Ő Isteni Akaratának elfogadásáért

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(70) Ima a Klérusért, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Isten Szent Szavához

 

Ó, drága Jézus, segíts felszentelt szolgáidnak, hogy amint az Egyházadon belül a szakadás kibontakozik, felismerjék azt. Segíts szent szolgáidnak, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz. Soha ne engedd, hogy a világi becsvágyak elhomályosítsák az Irántad való tiszta szeretetüket. Add meg nekik a kegyelmeket, hogy tiszták és alázatosak maradjanak Előtted, és hogy tiszteljék Legszentebb Jelenlétedet a Szent Eukarisztiában. Segítsd, és vezesd mindazokat a felszentelt szolgákat, akiknek talán langyos az Irántad való szeretetük, és éleszd újra a Szentlélek lángját a lelkükben. Segíts nekik, hogy felismerjék az elterelésük érdekében eléjük helyezett kísértéseket. Nyisd meg szemüket, hogy mindenkor láthassák az Igazságot. Áldd meg őket, drága Jézus, és borítsd be őket Drága Véreddel ebben az időben, hogy biztonságban tartsa őket a bajtól. Adj nekik erőt, hogy ellenálljanak a Sátán csábításának, amikor összezavarodnának a bűn létezésének tagadása vonzásától. Ámen.

 

(71) Ima, hogy megmeneküljünk az üldöztetéstől

 

Ó, Jézus, mentsd meg Isten gyermekeit az Antikrisztustól. Védj meg minket a Föld ellenőrzésének terveitől. Urunk, ments meg minket az üldöztetéstől. Védd meg a sötét lelkeket az Antikrisztustól, hogy Szemedben megmenekülhessenek. Segíts minket gyengeségünkben. Lelkileg erősíts meg minket, hogy felemeljük és vezessük egymást, miközben Hadseregedben a Paradicsom Kapui felé menetelünk. Szükségem van Rád, drága Jézus. Szeretlek Téged, drága Jézus. Dicsőítem Jelenlétedet a Földön. Kerülöm a sötétséget. Imádlak Téged, és átadom neked testemet és lelkemet, hogy Jelenléted Igazságát kinyilatkoztathasd nekem, hogy mindenkor bízzak Irgalmasságodban. Ámen.

 

(72) A Tanítványok imája

 

Drága Jézus, készen állok, hogy terjesszem Szavadat. Add meg nekem a bátorságot, az erőt és a tudást, hogy úgy terjesszem az Igazságot, hogy a lehető legtöbb lelket juttassam el Hozzád. Helyezz engem Szent Szívedbe, és boríts be Drága Véreddel, hogy elteljek azokkal a Kegyelmekkel, amelyek segítségével a világ minden részén a megtérést terjeszthetem, Isten minden gyermekének üdvössége érdekében, vallási hovatartozásuktól függetlenül. Én mindig bízom Benned. Szeretett Tanítványod. Ámen.

 

(73) A fiatal lelkekért, a fiatal gyermekekért

Ó, Jézus, segíts nekem megmenteni a fiatal lelkeket az egész világon. Segítsd őket Kegyelmeddel, hogy meglássák Létezésed Igazságát. Vidd el őket Szentséges Szívedhez, és nyisd meg a szemüket Szeretetedre és Irgalmasságodra. Mentsd meg őket a Pokol Tűzétől az én imáim által is, és légy Irgalmas a lelkükhöz. Ámen.

 

(74) A megkülönböztetés Ajándékáért

 

Ó, Isten Anyja, segíts nekem, hogy a Szentlélek Ajándékára felkészítsem a lelkemet. Fogd meg a kezemet, akár egy gyermeknek, és vezess engem az úton a Szentlélek Ereje által a Megkülönböztetés Ajándéka felé. Nyisd meg a szívemet, és tanítsd meg nekem, hogyan adhatom át Neked testemet, elmémet és lelkemet. Szabadíts meg engem a büszkeség bűnétől, és imádkozz, hogy minden eddig elkövetett bűnöm megbocsátást nyerjen, a lelkem megtisztuljon, meggyógyuljak, és hogy megkaphassam a Szentlélek Ajándékát. Köszönöm neked, Üdvösség Anyja, közbenjárásodat, és szeretettel a szívemben várok erre az Ajándékra, mely után örömmel vágyakozom. Ámen.

 

(75) Drága Jézus, átadom Neked fájdalmamat

 

Jézus, egyesítem fájdalmamat és Szenvedésemet azzal a szenvedéssel, amelyet Kínszenvedésedkor szenvedtél el a Kálvárián. Minden gyalázást és szóbeli támadást, amelyet elviselek, felajánlok Neked Tövissel való Megkoronázásod tiszteletére. Minden igazságtalan bírálatot, amellyel engem illetnek, felajánlok Neked Pilátus előtti megaláztatásod tiszteletére. Minden testi gyötrelmet, amelyet mások kezétől szenvedek el, felajánlok Neked Megostorozásod tiszteletére. Minden sértést, amelyet elviselek, felajánlok Neked szörnyű testi megkínzásod tiszteletére, amikor a Tövissel való Megkoronázáskor kiszúrták a Szemedet. Minden alkalommal, amikor a Te példádat követve Tanításaidat közvetítem, és amikor a Te Nevedben engem kigúnyolnak, engedd, hogy segítsek Neked a Kálvária felé vezető úton. Segíts nekem, hogy megszabaduljak a büszkeségtől, és sohase féljek bevallani, hogy szeretlek Téged, drága Jézus.  Amikor életem során minden reménytelennek tűnik, segíts nekem bátornak lenni, amikor arra emlékezem, hogy milyen készségesen engedted át Magad, hogy ilyen aljas és kegyetlen módon Keresztre feszítsenek. Segíts nekem, hogy felálljak, és igaz Kereszténynek számítsak, egy igaz katonának Hadseregedben, hogy alázatos és töredelmes szívvel emlékezzek az értem hozott Áldozatodra. Fogd meg a kezem, drága Jézus, és mutasd meg nekem, hogy szenvedésem hogyan ösztönözhet másokat arra, hogy az azonos gondolkodású lelkek, akik szeretnek Téged, csatlakozzanak Hadseregedhez. Segíts nekem, hogy elfogadjam a szenvedést, és azt a lelkek megmentéséért ajándékként ajánljam fel Neked az utolsó csatában, a Gonosz zsarnoksága ellen. Ámen.

 

(76) Az Ateisták imája

 

Jézus, segíts nekem, hogy amint Isten Szeretete bemutatásra kerül számomra, elfogadjam azt. Nyisd meg szememet, elmémet, szívemet és lelkemet, hogy megmenekülhessek. Segíts nekem, hogy hinni tudjak azáltal, hogy Szereteteddel betöltöd a szívemet. Aztán ölelj át engem, és ments meg a kétségek gyötrelmeitől. Ámen.

 

 (77) Nagy Britannia számára

 

Ó, Mennyei Atya, az ember Teremtő Istene, kérlek, hallgasd meg imámat. Könyörgöm Hozzád, mentsd meg Nagy Britanniát a gonosz karmaiból és a diktatúrától.  Kérlek, hogy egyesíts mindnyájunkat egy családdá a Te Szemedben, minden vallású, hitű és bőrszínű embert. Adj nekünk erőt az összefogásra, hogy ellenszegüljünk minden olyan törvénynek, amelyet Tanításaid megtiltására vezetnek be. Adj nekünk erőt és bátorságot, hogy soha ne hagyjunk el Téged, és hogy imáink által segítsünk megmenteni minden gyermekedet. Vezesd egységre testvéreinket, hogy tisztelettel adózzunk Ígéretednek, mely az Örök Életet és az Új Paradicsomba való belépést hozza el nekünk. Ámen.

 

(78) Szabadíts meg a gonosztól

 

Ó, Jézus, védj meg Engem a Sátán hatalmától. Helyezz engem a Szívedbe, miközben én megszabadulok minden iránta való hűségemtől és az ő gonosz útjaitól. Átadom Neked akaratomat, és térden állva, alázatos és töredelmes szívvel jövök Színed elé. Életemet a Te Szent Karjaidra bízom. Ments meg engem a gonosztól. Szabadíts meg, és vigyél engem Védelmed biztos kikötőjébe, most és mindörökké. Ámen.

 

(79) Ima a kétmilliárd elveszett lélekért

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(80) Ima azokért a lelkekért, akik gyilkosságot követtek el

 

Ó, drága Jézus, Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el. Sürgősen kegyelmet kérek azok számára, akik halálos bűnben vannak. Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyisd Szívedet, és megbocsásd bűneiket. Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, akiknek a lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket. Ámen.

 

(81) Ima a Szentáldozás Ajándékáért

 

Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal. Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével. Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát. Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből fakadnak.  Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben. Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, mint Testi és Léleki Valóságot, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott Kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét. Tisztítsd meg a szívemet. Nyisd meg a lelkemet, és szentelj meg engem, amikor magamhoz veszem a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát. Add meg nekem azokat a kegyelmeket, és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel Isten minden gyermeke meg van ajándékozva, és mentesíts engem a Purgatórium tűzétől. Ámen.

 

(82) A Maradék egyházam győzelméért

 

Jézus, világ Királya és Üdvözítője, felajánljuk neked tiszteletünket, hűségünket és cselekedeteinket, hogy Dicsőségedet minden embernek hirdethessük. Segíts nekünk, hogy elnyerjük az erőt és a bizalmat ahhoz, hogy felálljunk, és mindenkor hirdessük az Igazságot. Ne engedd, hogy meginogjunk vagy tétovázzunk a győzelem felé való menetelésünkben és azon tervünkben, hogy lelkeket mentsünk. Felajánljuk önmagunkat, szívünket és minden vagyonunkat, hogy mentesek legyünk minden akadálytól, amint folytatjuk tövissel teli utunkat az Új Paradicsom kapui felé. Szeretünk Téged, drága Jézus, szeretett Üdvözítőnk és Megváltónk. Egyesítjük magunkat Szent Szíveddel, testben és lélekben. Áraszd reánk Védelmed Kegyelmeit. Boríts be minket Drága Véreddel, hogy elteljünk bátorsággal és szeretettel, hogy felálljunk és hirdessük Új Királyságod Igazságát. Ámen.

 

(83) Ima a büntetések enyhítésére

 

Ó, drága Atyánk, Legmagasságosabb Isten, mi, a Te szegény gyermekeid Mennyei Trónod elé vetjük magunkat. Könyörgünk Hozzád, szabadítsd meg a világot a gonosztól. Irgalmasságodért esedezünk azon lelkek számára, akik rettenetes nehézségeket okoznak gyermekeidnek a Földön. Kérünk Téged, bocsáss meg nekik. Kérünk Téged, távolítsd el az Antikrisztust, amint ismertté tette magát. Kérünk Téged, drága Urunk, enyhítsd büntetésed Kezét. Kérünk Téged, hogy cserébe fogadd el imáinkat és szenvedéseinket, hogy könnyítse gyermekeid szenvedéseit, ebben az időben. Bízunk Benned. Tisztelünk Téged. Köszönjük Neked azt a nagy áldozatot, amelyet akkor hoztál, amikor elküldted egyetlen Fiadat, Jézus Krisztust, hogy megszabadítson minket a gonosztól. Újból üdvözöljük Fiadat, mint az emberiség Üdvözítőjét. Kérünk Téged, védj meg minket. Tarts távol minket a bajtól. Segítsd családjainkat. Légy Irgalmas hozzánk. Ámen.

 

(84) Ima, hogy megvilágosodjon az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják

 

Ó, Jézus, kérlek Téged, világosítsd meg az elithez tartozók lelkét, akik a világot uralják. Mutasd meg nekik Irgalmasságod bizonyítékát. Segíts nekik, hogy megnyissák a szívüket, és igaz alázatot mutassanak azáltal, hogy tisztelik Kereszthalálod nagy Áldozatát, midőn meghaltál a bűneikért. Segíts nekik, hogy felismerjék, ki az ő Igaz Alkotójuk, ki a Teremtőjük, és töltsd el őket a kegyelmekkel, hogy meglássák az Igazságot. Kérlek, akadályozd meg terveik magvalósulását, azért, hogy ne tudjanak az emberek millióinak kárt okozni a védőoltások, az élelmiszerhiány, az ártatlan gyermekek örökbefogadásának kényszerítése és a családok szétválasztása által. Gyógyítsd meg őket. Borítsd be őket Világosságoddal, és vedd őket Szíved kebelébe, hogy megmentsd őket a gonosz csapdáitól. Ámen.

 

(85) Ima, hogy az Amerikai Egyesült Államok megmeneküljön a csaló kezétől

 

Ó, drága Jézus, borítsd be nemzetünket legértékesebb védelmeddel. Bocsásd meg nekünk az Isten Tízparancsolata ellen elkövetett bűneinket. Segítsd az amerikai népet, hogy visszaforduljon Istenhez. Nyisd meg az elméjüket az Úr Igaz Útjára. Nyisd meg megkeményedett szívüket, hogy elfogadják Irgalmasságod Kezét. Segítsd meg ezt a nemzetet, hogy felálljon az istenkáromlás ellen, melyet lehet, hogy ránk kényszerítenek, kérvén tőlünk, hogy tagadjuk meg Jelenlétedet. Könyörgünk Hozzád, Jézus, hogy ments meg minket, védj meg minket minden bajtól, és öleld népünket Szentséges Szívedre. Ámen.

 

(86) Szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől

Drága Jézus, összezavartan és csalódottan jövök Színed elé, mert aggódom azért az Igazságért, melyet ezekben az üzenetekben kinyilatkoztatsz. Bocsáss meg nekem, ha igazságtalan voltam Veled. Bocsáss meg nekem, ha nem tudlak meghallani Téged. Nyisd meg szemem, hogy meglássam, mi az, amit elvársz tőlem, és hogy azt meg is értsem. Könyörgök Hozzád, add meg nekem a Szentlélek erejét, hogy megmutassa nekem az Igazságot. Szeretlek, drága Jézus, és kérlek, szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől. Segíts nekem, hogy válaszoljak hívásodra. Bocsáss meg nekem, ha megbántottalak, és vigyél engem közelebb Szívedhez. Vezess engem új Királyságodba, és légy kegyes hozzám, hogy imáim és szenvedésem által én is segíthessek a lelkek megmentésében, melyek oly értékesek Szentséges Szíved számára. Ámen.

 

(87) Védd meg nemzetünket a gonosztól

 

Ó, Atyám, Fiad nevében, ments meg minket a kommunizmustól. Ments meg minket a diktatúrától. Védd meg nemzetünket a pogánysággal szemben. Mentsd meg gyermekeinket a bajtól. Segíts nekünk, hogy meglássuk Isten Világosságát. Nyisd meg szívünket Fiad Tanításaira. Segíts meg minden egyházat, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Isten Igéjéhez. Kérünk Téged, tartsd biztonságban nemzetünket az üldöztetéstől. Drága Atyánk, irgalommal tekints le ránk, függetlenül attól, hogy mennyire bántottunk meg Téged. Jézus, Emberfia, boríts be minket Drága Véreddel. Ments meg minket a gonosz csapdáitól. Könyörgünk Hozzád, drága Istenünk, lépj közbe és állítsd meg a gonoszt abban, hogy elnyelje a világot, ebben az időben. Ámen.

 

(88) Ima a lelkekért a Nagyfigyelmeztetés után

 

Ó, Jézus Szentséges Szíve, mutasd meg mindnyájunknak, szegény bűnösöknek Irgalmasságodat. Világosítsd meg a kőszívűeket, akik annyira kétségbeestek, miközben vezetést keresnek. Bocsásd meg nekik gonoszságukat. Segíts nekik Szereteted és Irgalmasságod által, hogy azt a szívükben megtalálják, és hogy megragadják Megváltásod nagy Ajándékát. Könyörgöm Hozzád: bocsáss meg minden léleknek, aki elutasítja Isten Igazságát. Borítsd be őket Világosságoddal, drága Jézus, hogy az megvakítsa őket az ördög gonoszságaira és csábításaira, aki megpróbálja majd őket elszakítani Tőled egy egész örökkévalóságra. Kérlek Téged, adj erőt Isten minden gyermekének, hogy hálásak legyenek Nagy Irgalmasságodért. Kérlek Téged, nyiss ajtót Királyságodhoz minden elveszett lélek számára, akik a tehetetlenség és reménytelenség állapotában vándorolnak a Földön. Ámen.

 

(89) A nyomorult bűnösök imája

 

Drága Jézus, segíts nekem, szegény nyomorult bűnösnek, hogy bűnbánattal a lelkemben jöhessek Eléd. Tisztíts meg engem bűneimtől, amelyek tönkretették az életem. Add meg nekem az új élet ajándékát, mely mentes a bűn bilincseitől, és azt a szabadságot, melyet bűneim megvonnak tőlem. Újíts meg engem Irgalmasságod világosságában. Ölelj át engem a Szívedben. Engedd, hogy érezzem Szeretetedet, hogy közelebb kerülhessek Hozzád, és hogy Irántad való szeretetem lángra gyúljon. Könyörülj rajtam, Jézus, és óvj meg engem a bűntől. Tégy méltóvá engem arra, hogy beléphessek Új Paradicsomodba. Ámen.

 

(90) Hálaadás legdicsőségesebb Második Eljöveteledért

 

Ó, Jézusom, felajánlom Neked dicséretemet és hálaadásomat legdicsőségesebb Második Eljöveteledért. Üdvözítőm, Te azért születtél, hogy Örök Életet adj nekem, és a bűntől megszabadíts engem. Felajánlom Neked szeretetemet, köszönetemet és imádásomat, miközben felkészítem lelkemet Magasztos Eljöveteledre. Ámen.

 

 

(91) Engedd, hogy hűséges maradjak hitemhez

 

Ó, Üdvösségnek Áldott Anyja, védj meg engem a szükség órájában, amikor szembe kell néznem a gonosszal. Segíts nekem, hogy félelem nélkül a lelkemben, erővel és bátorsággal megvédjem Isten Szavát. Imádkozz értem, hogy hűséges maradjak Krisztus Tanításához, és hogy teljesen átadhassam Neki félelmeimet, gondjaimat és szomorúságomat. Segíts nekem, hogy félelmet nem ismerve haladhassak előre ezen a magányos úton, Isten Szent Szavának Igazságát hirdetvén, még akkor is, amikor Isten ellenségei szinte tejesen lehetetlenné teszik számomra ezt a feladatot. Ó, Áldott Anya, kérlek, add, hogy az üldöztetés során, közbenjárásod által, minden keresztény hite mindenkor erős maradjon. Ámen.

 

(92) Az Állhatatosság Kegyelméért

 

Ó, drága Jézus, az Állhatatosság kegyelmi ajándékát kérem Tőled. Kérlek, add meg nekem a kegyelmeket, amelyekre szükségem van, hogy védelmezni tudjam Legszentebb Szavadat. Kérlek, szabadíts meg engem minden eddigi kétségtől. Kérlek Téged, áraszd el lelkemet jósággal, türelemmel és állhatatossággal. Segíts nekem, hogy méltóságteljes maradhassak, amikor Szent Nevedben sértegetnek engem. Tégy erőssé engem, és boríts be kegyelmeddel, amikor szembe kell néznem az előttem álló megpróbáltatásokkal, amint azon fáradozom, hogy segítsek Neked az emberiség megmentésében, hogy folytatni tudjam még akkor is, amikor fáradt vagyok, vagy amikor nincs hozzá elegendő erőm. Ámen.

 

(93) A Megtérés Könnycseppjeiért

 

Ó, szeretett Jézusom, Te közel állsz a szívemhez. Egy vagyok Veled. Szeretlek Téged. Nagyra értékellek Téged. Engedd, hogy érezzem Szeretetedet. Engedd, hogy érezzem Fájdalmadat. Engedd, hogy érezzem Jelenlétedet. Add meg nekem az Alázat Kegyelmét, hogy méltó lehessek a Mennyei Királysághoz hasonló földi Királyságodra. Add meg nekem a Megtérés Könnyeit, hogy mint igaz tanítványod, őszintén felajánljam magam neked; hogy segítsem Küldetésedben minden egyes lélek megmentését a Földön, mielőtt újra eljössz ítélni élőket és holtakat. Ámen.

 

(94) Az elme, a test és a lélek gyógyulásáért

 

Ó, drága Jézus, fáradtan, betegen és fájdalmamban arra vágyakozva borulok le Eléd, hogy meghalljam Hangodat. Engedd, hogy Isteni Jelenléted megérintsen engem; hogy Isteni Fényed elárassza testemet, lelkemet és elmémet. Bízom a Te Irgalmadban. Isteni Jelenlétedben, maradéktalanul átadom Neked fájdalmamat és szenvedésemet, és arra kérlek: add meg a kegyelmet, hogy bízzam Benned, hogy Te ki tudsz gyógyítani engem ebből a fájdalomból és sötétségből, hogy újra egészséges lehessek; hogy az Igazság Ösvényét követni tudjam, és hogy lehetővé tegyem Számodra, hogy elvezess engem az új Paradicsomi életre. Ámen.

 

(95) Íme, egy rövid ima, hogy segítsen időt találni az imádkozásra

 

Ó, Üdvösség Anyja, jöjj segítségemre, mivel azzal küszködöm, hogy időt találjak az imádkozásra. Segíts nekem, hogy szeretett Fiad, Jézus Krisztus számára megadjam a megérdemelt időt, hogy megmutassam Neki, mennyire szeretem Őt. Arra kérlek, Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, nyerd el számomra a szükséges Kegyelmeket, és esdekelj ki minden kegyelmet és kegyet drága Fiadtól, hogy Kebelének Szentséges Szívébe burkolhasson engem. Ámen.

 

(96) Különálló ima – megtalálható a napi imák elején

 

(97) Hogy a Keresztes Imahadjárat Csoportjai egyesüljenek

 

Ó, Üdvösségnek szeretett Anyja, könyörgök Hozzád, hogy imáid által egyesítsd Isten Maradék Hadseregét szerte a világon. Boríts be minden Keresztes Imahadjárat Csoportot az Üdvösség Kegyelmével, mely Fiad, Jézus Krisztus Irgalmasságán keresztül árad ránk. Küldd el angyalaidat, hogy borítsanak be mindnyájunkat, különösen azokat a papokat, akik a Keresztes Imahadjárat csoportjait vezetik. Segíts nekünk, hogy elkerüljük a zaklatottságokat, amelyek megosztottságot okoznak közöttünk, és védj meg minket a fegyverzet ajándékával, hogy mentesek legyünk a támadásoktól, melyeket Jézus Krisztus iránti szeretetünkért kell elviselnünk ebben a Szent Küldetésben, a lelkek megmentéséért. Ámen.

 

(98) Hogy Isten Kegyelme beboríthassa a világ vezetőit

 

Ó, Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, légy szíves kérd meg Szent Fiadat, hogy árassza Kegyelmeit és Szeretetét azokra a vezetőkre, akik a világot ellenőrzik. Imádkozz, hogy Isten Fénye meggyógyítsa őket vakságukból, és megnyissa kővé dermedt szívüket. Akadályozd meg őket abban, hogy üldözzék az ártatlan embereket. Kérlek, imádkozz, hogy Jézus vezesse majd őket, és állítsa meg azon tevékenységüket, amellyel akadályozzák Tanításai Igazságának terjedését a nemzetek között. Ámen.

 

(99) Ima Ausztrália és Új-Zéland megmentésére (Saját nemzet imádkozza)

 

Ó, Isten, Mindenható Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében légy Irgalmas minden gyermekedhez Ausztráliában és Új-Zélandon. Bocsásd meg nekünk Szent Szavad elutasítását. Bocsásd meg nekünk a közömbösség bűnét. Szabadíts meg minket pogány kultúránktól, és boríts be minket a szükséges kegyelmekkel, hogy sugalmazzuk a reményt, a hitet és a szeretetet testvéreink között. A megkülönböztetés Ajándékáért könyörgünk Hozzád, és arra kérünk, részesíts minket azokban az Áldásokban, amelyekre szükségünk van annak biztosítására, hogy csak a Te Szent Szavad Igazságát lehessen hallani, és hogy minden lélek megkapja a kulcsot az örök élethez. Ámen.

 

(100) A Kereszténység túléléséért

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(101) Csodatevő ima, hogy megérezzük Jézus Jelenlétét

 

Ó, Drága Mindenható Atyánk, Teremtője mindannak, ami van, és ami lesz, segíts mindnyájunkat, akik képesek vagyunk ma felismerni Szeretett Fiad Jelenlétét az Egyházban, hogy nagyon erősekké váljunk. Segíts nekem legyőznöm félelmemet, magányosságomat és azt az elutasítást, amelyet szeretteimtől kell elszenvednem a miatt, hogy Fiadat, Jézus Krisztust, a Megváltómat követem. Kérlek, védd meg szeretteimet attól, hogy beleesvén a csapdába, elhiggyék a hazugságokat, amelyeket a Sátán azért agyalt ki, hogy Isten minden gyermekét tönkretegye, megossza, és közöttük pusztítást hajtson végre. Kérlek, nyújts segítséget mindazoknak, akik Egyházadban a förtelmet követik, hogy megmeneküljenek a Pokol örök tűzétől. Ámen.

 

(102) Megtalálható a Minden napra kért imáknál

 

(103) Hogy megosszuk a Szenvedés Kelyhét Krisztussal

 

Leborulok Eléd, drága Jézus, a Lábaid elé, hogy azt tégy velem, amit csak akarsz, hogy az mindenki javát szolgálja. Engedd, hogy megosszam Veled Szenvedésed Kelyhét. Vedd ezt az ajándékot tőlem, hogy így megmenthesd azokat a szegény lelkeket, akik elvesztek és reményvesztettek. Végy engem testestől, hogy így meg tudjam osztani Fájdalmadat. Tartsd szívemet a Te Szent Kezeidben, és egyesítsd Veled a lelkemet. Szenvedésem ajándékán keresztül lehetővé teszem Isteni Jelenlétednek, hogy úgy ölelje át lelkemet, hogy minden bűnöst meg tudjál váltani, és hogy Isten minden gyermekét egyesíthesd örökön-örökké. Ámen.

 

(104) Szabadítsd ki ezt a lelket a rabszolgaságból

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(105) Ima mások megtéréséért

 

Ó, legdrágább Jézusom, Irántad való Szeretettemmel kérlek, fogadd el lelkemet, hogy összhangban legyen Veled. Vedd lelkemet, borítsd be Szentlelkeddel és segíts nekem, hogy ezen ima által megmeneküljenek mindazok, akikkel kapcsolatba kerülök. Szent Irgalmaddal árassz el minden lelket, akikkel csak találkozom, és kínáld fel számukra az üdvösséget, melyre szükségük van ahhoz, hogy belépjenek Királyságodba. Halld meg imáimat. Hallgasd meg kérésemet, és Irgalmasságod által mentsd meg minden ember lelkét. Ámen.

 

(106) Irgalom azon fiatalok számára, akik nem ismerik el Istent

 

Drága Jézus, vedd védelmedbe Isten azon gyermekeinek lelkét, akik nem ismernek Téged, akik nem ismerik el Szeretetedet és Ígéretedet. Áraszd rájuk Kegyelmedet, a megtérés kegyelmét, és adj nekik örök életet. Légy irgalmas mindazokhoz, akik nem hisznek Jelenlétedben, és akik nem keresik bűneik bocsánatát. Ámen.

 

 

 

(107) Ments meg Engem a Pokol tüzétől

 

Én egy szörnyű bűnös vagyok, Jézus. Tetteim által kétségbeejtő szenvedést okoztam másoknak. Ennek eredményeként félre vagyok dobva. Már sehol sem tűrnek meg engem a Földön. Ments ki engem ebből a vadonból, és védj meg engem a gonosz markolatától. Engedd meg, hogy bűnbánatot érezzek. Fogadd el bűnbánatomat. Tölts el engem Erőddel, és segíts felemelkednem a kétségbeesés mélységéből. Átadom Neked, drága Jézus, a szabad akaratomat, hogy cselekedj velem óhajod szerint, hogy így megmenekülhessek a Pokol tüzétől. Ámen.

 

(108) Felkapaszkodás a Kálvária Hegyére

 

Jézus, segíts nekem, hogy bátorságra és merészségre találjak, és legyen erős idegzetem felállni, hogy számítani lehessen rám, hogy csatlakozni tudjak a Maradék Hadseregedhez, és hogy meg tudjam mászni ugyanazt a Kálvária hegyet, amelyet Neked is át kellett élned bűneimért. Adj nekem erőt, hogy hordozni tudjam Keresztedet és Terhedet, hogy így segíthessek neked lelkeket menteni. Szabadíts meg gyengeségemtől. Oszlasd el a félelmeimet. Zúzd össze minden kétségemet. Nyisd meg szemeimet az Igazságra. Segíts nekem és mindazoknak, akik válaszolnak Hívásodra, hogy hordozzuk a Keresztedet, hogy mély és alázatos szívvel kövessünk Téged, és hogy példamutatásom által mások is összeszedjék bátorságukat, és hasonlóképpen cselekedjenek. Ámen.

 

(109) A Bizalom Ajándékáért

 

Ó, drága Jézus, segíts, hogy bízzak Benned. Hogy bízzak azon Ígéretedben, hogy újra eljössz. Hogy elfogadjam Második Eljöveteled Igazságát. Hogy bízzak az Atya Ígéretében, midőn azt mondta, hogy átadja Neked Királyságodat. Segíts nekem, hogy bízzak Tanításaidban és azon Tervedben, hogy megmented a világot. Segíts nekem, hogy Kegyesen elfogadjam Ajándékaidat. Segíts nekem, hogy bízzak Benned, hogy megszabaduljak félelmeimtől, és így lehetővé tegyem Szeretetednek, hogy elárassza szívemet és lelkemet. Ámen.

 

(110) A papoknak, hogy hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz

Ó, legdrágább Jézusom, kérlek, tarts erősnek és bátornak engem, hogy Legszentebb Nevedben meg tudjam védeni az Igazságot. Könyörögve kérlek, add meg nekem azt a kegyelmet, mely szükséges ahhoz, hogy mindenkor tanúságot tegyek Szent Szavadról. Tedd lehetővé számomra, hogy ellenálljak a nyomásnak, hogy valótlanságokat támogassak, amikor a szívemben tudom, hogy megbántanak Téged. Segíts nekem, hogy halálom napjáig hű maradjak Szent Szavadhoz. Ámen.

 

(111) Megtalálható a Minden napra kért imáknál

 

(112) Az Üdvösség Kegyelméért

 

Legdrágább Jézusom, hívlak Téged, hogy különleges Kegyelmeddel, az Üdvösség Kegyelmével borítsd be azok lelkét, akiket a Sátán megfertőzött. Szabadítsd ki szegény lelküket a gonosz fogságából, amelyből nem tudnak kiszabadulni. Ámen.

 

 

(113) Hogy a gonosz megsemmisüljön országunkban

 

Ó, Üdvösség Anyja, jöjj közénk, és borítsd be országunkat védelmeddel. Zúzd szét a fenevad fejét, és irtsd ki a közöttünk lévő gonosz befolyását. Segíts szegény, elveszett gyermekeidnek, hogy felálljanak, és az Igazságot mondják, amikor hazugságokkal vannak körbevéve. Kérlek, Ó Isten Anyja, védelmezd országunkat, és tarts erősen minket, hogy üldöztetésünk idején hűségesek maradhassunk Fiadhoz. Ámen.

 

(114) A papoknak, hogy megkapják az Igazság Ajándékát

 

Uram, nyisd meg a szememet. Engedd meg nekem, hogy lássam az ellenséget, és zárd be a szívemet a csalással szemben. Mindent átadok neked, drága Jézus. Bízom a Te Irgalmadban. Ámen.

 

(115) A Megtérés Ajándékáért

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(116) Csak papoknak: Ments meg engem a gonosz hazugságoktól

 

Drága Jézus, segíts nekem. Megfulladok a bánat könnyeitől. A szívem össze van zavarodva. Nem tudom, hogy kiben bízhatok. Kérlek, tölts el engem Szentlelkeddel, hogy a helyes utat válasszam Királyságodhoz. Segíts nekem, drága Jézus, hogy mindig hűséges maradjak Szavadhoz, mely Péter által adatott a világnak, és sohase térjek el attól, amit nekünk tanítottál, és sohase tagadjam meg Kereszthalálodat. Jézus, Te vagy az Út. Mutasd meg nekem az Utat. Ragadj meg engem, és vigyél Nagy Irgalmasságod útján. Ámen.

 

(117) Azokért, akik eladták a lelküket

 

Legdrágább Jézusom, Neked szentelem a következő lelkeket: – itt sorold fel őket – és mindazokat, akik cserébe a hírnév jutalmáért, eladták a lelküket. Szabadítsd meg őket fertőzésüktől. Tartsd távol őket az Illuminátusok fenyegetéseitől, akik felfalják őket. Add meg nekik a bátorságot, hogy félelem nélkül távozhassanak ebből a gonosz rabságból. Vedd őket Irgalmas Karjaidba, és tereld vissza őket a Kegyelem Állapotába, hogy alkalmasak legyenek megállni Színed előtt. Istenséged által segíts nekem, hogy ez az ima elkobozza a Szabadkőművesektől a Sátán által örökbefogadott lelkeket. Szabadítsd meg őket bilincsektől, amelyek fogva tartják őket, és amelynek következménye egy szörnyű kínszenvedés lesz a Pokol kamráiban.  Segíts nekik a választott lelkek szenvedései által, imáim és Irgalmad által, hogy az első vonalban legyenek, készen arra, hogy belépjenek az Új Béke Korszakának Kapuján – az Új Paradicsomba. Könyörgök Hozzád, szabadítsd ki őket fogságukból. Ámen.

 

(118) Az elveszett fiatal lelkek nemzedékéért

 

Drága Jézus, Irgalmadért kiáltok az elveszett fiatal lelkek nemzedékéért. Azokért, akik nem ismernek Téged, hogy borítsd be őket a látás Ajándékával; azokért, akik ugyan ismernek Téged, de figyelmen kívül hagynak - vonzd őket Irgalmadba. Kérlek, add meg mielőbb nekik Létezésed bizonyítékát, és vezesd őket azok felé, akik segíteni tudnak nekik, és az Igazsághoz vezetik őket. Töltsd el elméjüket és lelküket az Irántad való vágyakozással. Segíts nekik, hogy felismerjék a bennük lévő ürességet, ami azért van bennük, mert nem érzik Jelenlétedet. Kérlek Téged, drága Uram, ne hagyd el őket, és Irgalmad által add meg nekik az Örök Életet. Ámen.

 

(119) Hogy érezzem Isten Szeretetét

 

Segíts nekem, Jézusom, mert nagyon össze vagyok zavarodva. Nem akar a szívem megnyílni Neked. Szemeim nem képesek látni Téged. Elmém bezárul Előtted. Ajkaim nem képesek vigasztaló szavakat mondani Neked. Lelkemet elborította a sötétség. Kérlek, könyörülj rajtam, szegény bűnösön. Jelenléted nélkül tehetetlen vagyok. Tölts el engem Kegyelmeiddel, hogy Irgalmadért könyörögve, legyen bátorságom Feléd nyújtani a kezemet. Segíts nekem, elveszett tanítványodnak, aki szeret Téged, hogy képes legyen látni és elfogadni az Igazságot, de aki szívében már többé nem érzi a szeretet felpezsdülését. Ámen.

 

(120) Fékezd meg a Háború Kiterjedését

 

Ó, édes Jézusom, szüntesd meg a háborúkat, amelyek elpusztítják az emberiséget. Védd meg az ártatlanokat a szenvedéstől. Védd meg azokat a lelkeket, akik az igaz békét próbálják hozni. Nyisd meg azok szívét, akiket a háború fájdalma sújt. Védd meg a fiatalokat és a gyengéket. Mentsd meg mindazokat a lelkeket, akiknek az életét elpusztította a háború. Erősíts meg mindnyájunkat, drága Jézus, akik Isten minden gyermekéért imádkozunk, és add meg nekünk a Kegyelmet, hogy kibírjuk a szenvedést, amelyben talán részünk lesz a küzdelem idején. Kérünk Téged, fékezd meg a háború terjedését, és vidd a lelkeket Szentséges Szíved Menedékébe. Ámen.

 

(121) Hűségeskü Jézus Krisztus Hadseregének

Egységben vagyunk Szentséges Szíveddel, drága Jézus. Mi hitelt érdemlően hirdetjük Isten Igaz Szavát. A világ végéig is el fogunk menni, hogy terjesszük az Igazságot. Mi soha nem fogunk elfogadni semmi olyan hamis tant, melyet a Te Nevedben hirdetnek, és ami eltér attól, amire Te Magad tanítottál minket. Mi továbbra is hűek, igazak és állhatatosak maradunk a hitünkhöz. Azokkal, akik elárulnak Téged, szeretettel és együttérzéssel fogunk bánni, abban a reményben, hogy majd ők is visszatérnek Hozzád. Rendíthetetlenek, de ugyanakkor türelmesek is leszünk azokkal szemben, akik a Te Nevedben üldöznek minket. Győzedelmesen fogunk járni az út egész folyamán Új Paradicsomodig. Megígérjük, hogy fájdalmaink és szenvedéseink által elvisszük Hozzád mindazokat az elveszett lelkeket, akik Szeretetedre éheznek. Kérünk Téged, fogadd el imáinkat a világ minden bűnöséért, hogy az Irántad való szeretetben egyesülve, egy családdá válhassunk a Béke Új Korszakában. Ámen.

 

(122) Felajánlás Jézus Krisztus Drága Vérének

 

Drága Jézus, kérlek, szentelj meg engem, a családomat, a barátaimat, a nemzetemet, hogy Drága Véred védelme alatt legyenek. Te meghaltál értem, és a Te Sebeid az én sebeim lettek, mivelhogy méltósággal elfogadom a szenvedést, amelyet a Második Eljöveteledhez vezető úton fogok elviselni. Együtt szenvedek Veled, drága Jézus, amint megpróbálod a Szívedbe gyűjteni Isten minden gyermekét, hogy így Örök Életünk legyen. Boríts be Drága Véreddel engem és mindazokat, akiknek szükségük van Védelmedre. Ámen.

 

(123) A szabad akarat Ajándéka Istennek

 

Drága Jézus, hallgasd meg egy legméltatlanabb lélek imáját, és segíts nekem, hogy Téged egyre jobban szeresselek. Szabad akarattal felajánlom Neked ezt az Ajándékot, drága Jézus, hogy így alázatos szolgáddá válhassak, és engedelmeskedjek továbbra is Isten Akaratának. Az én akaratom, a Te Akaratod. A Te Parancsod azt jelenti, hogy én engedelmeskedem minden kívánságodnak. Az én akaratom a Tied, hogy azt tégy vele, ami szükséges, annak érdekében, hogy világszerte megments minden embert, akik elszakadtak Tőled. Neked adom ezt az Ajándékot, amit születésem alkalmából kaptam a Te Legszentebb Szolgálatodra. Ámen.

 

(124) Hallgasd meg a szabadságért Hozzád intézett kérésemet

 

Ó Istenem, Irgalmas Atyám, minden létezőnek Teremtője, hallgasd meg a szabadságért Hozzád intézett kérésemet. Szabadíts meg engem a rabszolgaság láncaitól, és védj meg engem a gonosz üldöztetéstől. Segíts nekem, hogy felismerjem az Igazságot, és jöjj segítségemre még akkor is, ha össze lennék zavarodva, vagy ha kételkednék Szavadban. Bocsáss meg nekem, ha megbántalak, és vigyél engem Új Földi Paradicsomod menedékébe. Ámen.

 

(125) Isten Legszentebb Szavának a megvédéséért

 

Ó, Üdvösség Anyja, segíts nekem, Isten egyik alázatos szolgájának, hogy megvédjem az Ő Legszentebb Szavát a gyötrelem idején. Drága Anyám, szentelj engem Fiadnak, hogy Drága Vérével beboríthasson engem. Add meg nekem, Fiad, Jézus Krisztus közbenjárására a kegyelmet, az erőt és az akaratot, hogy továbbra is hű maradjak Krisztus Tanításaihoz a Gyötrelem idején, mely fel fogja falni az Ő Legszentebb Egyházát a Földön. Ámen.

 

(126) Hogy ellenálljunk a vallási üldöztetésnek

 

Drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenféle üldöztetésnek ellent tudjak állni, amelyet a Te Szent Nevedben követnek el. Segíts azoknak, akik tévesen azt hiszik, hogy ez által a Te Munkádról tesznek tanúbizonyosságot. Nyisd meg mindazok szemét, akik abba a kísértésbe eshetnek, hogy gonosz tetteik, cselekedeteik és gesztusaik által másokat elpusztítsanak. Védj meg engem Isten ellenségeitől, akik fel fognak emelkedni, hogy megpróbálják elhallgattatni Szavadat, és akik megpróbálnak száműzni Téged. Segíts nekem, hogy megbocsássak azoknak, akik elárulnak Téged, és add meg nekem azt a Kegyelmet, hogy továbbra is sziklaszilárd maradjak az Irántad való szeretetemben. Segíts nekem azt az Igazságot élnem, amelyet Te tanítottál nekünk, és hogy Védelmed alatt maradjak, mindörökké. Ámen.

 

(127) A saját lelkem és szeretteim lelkének megmentéséért

 

Ó, Jézus, készíts fel engem, hogy szégyen nélkül jöhessek Színed elé. Segíts nekem és szeretteimnek – itt nevezd meg őket –, hogy készek legyünk megvallani minden rossz cselekedetünket; hogy beismerjük hiányosságainkat; hogy minden bűnért bocsánatot kérjünk; hogy szeretetet mutassunk azok iránt, akiket megsértettünk; hogy könyörögjünk az üdvösség Irgalmáért. Hogy megalázzuk magunkat Színed előtt, és így a Nagy Megvilágosodás Napján a lelkem és a – nevezd meg a személyeket – lelke is megtisztuljon, és hogy eláraszd lelkemet Isteni Irgalmasságoddal. Ámen.

 

(128) Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket

 

Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra. Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled. Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a kiengesztelődés valamennyi lehetőségét. Adj erőt mindnyájunknak, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak. Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk mindenegyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.

 

(129) A Szeretet Ajándékáért

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(130) Napi ima az üdvösség kilencede idején – az első ima az imafüzetben

 

(131) Az Irgalmasság Imája

 

Ó, Üdvösségnek drága Anyja, kérlek, kérd meg Fiadat, Jézus Krisztust, hogy a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt és az utolsó Napon részesítse Irgalomban (a nevek felsorolása), még mielőtt Fiad Színe elé járulnának. Kérlek, imádkozz, hogy valamennyien megmeneküljenek, és élvezzék az Örök Élet gyümölcseit. Védelmezd őket minden nap, és vidd őket Fiadhoz, hogy megmutassa nekik az Ő jelenlétét, hogy megkapják a lélek békéjét, és hogy nagy Kegyelmeket nyerjenek el. Ámen.

 

(132) Hogy ellene mondjunk a Sátánnak, és megvédjük ezt a Küldetést

 

Ó, Üdvösség Anyja, jöjj e Küldetés megsegítésére. Segíts nekünk, Isten Maradék Hadseregének, hogy ellene mondjunk a Sátánnak. Kérünk téged, hogy tipord el sarkaddal a fenevad fejét, és távolíts el minden akadályt ettől a Küldetéstől, hogy megmenthessük a lelkeket. Ámen.

 

(133) Hívó kiáltás, hogy visszatérjünk Istenhez

 

Drága Jézus, bocsáss meg Nekem, egy elidegenedett léleknek, aki - mivel vak voltam - lemondott Rólad. Bocsáss meg nekem, hogy Szeretetedet haszontalan és értelmetlen dolgokkal cseréltem fel. Segíts nekem összeszednem bátorságomat, hogy Melletted járhassak, és hálával fogadjam Szeretetedet és Irgalmadat. Segíts nekem, hogy Szentséges Szíved közelében maradhassak, és soha ne vándoroljak el ismét Tőled. Ámen.

 

 

(134) Hogy higgyünk Isten Létezésében

 

Ó, Legmagasságosabb Isten, segíts nekem, hogy hinni tudjak Létezésedben. Dobd félre minden kétségemet. Nyisd meg a szemem annak az életnek az Igazságára, amely ezt a földi életet követi, és vezess engem az Örök Élet felé vezető úton. Kérlek, engedd, hogy érezzem Jelenlétedet, és még a halálom előtt add meg nekem az igaz hit Ajándékát. Ámen.

 

(135) Csak papoknak: Hogy a papok megvédjék az Igazságot

 

Ó, Üdvösségnek Szeretett Anyja, segíts nekem a szükség pillanatában. Imádkozz, hogy megáldassak azokkal az Ajándékokkal, amelyeket a Szentlélek Ereje áraszt ki méltatlan lelkemre, hogy mindenkor képes legyek megvédeni az Igazságot. Támogass engem minden olyan kellemetlen esemény alkalmával, amikor majd azt kérik tőlem, hogy tagadjam meg az Igazságot, Isten Igéjét és a Legszentebb Eucharisztiát. Segíts nekem, hogy felhasználván a kapott Kegyelmeket, megingathatatlan legyek a Sátán gonoszságaival szemben, és mindazokkal a szegény lelkekkel szemben, akiket ő arra használ fel, hogy bemocskolja Fiadat, Jézus Krisztust. Segíts nekem a szükség órájában. A lelkek érdekében add meg nekem azt a bátorságot, hogy Isten minden gyermeke számára kiszolgáltassam a Szentségeket, amikor lehet, hogy Isten ellenségei megtiltják azt nekem. Ámen.

 

(136) Hogy megtartsuk Szavadat

 

Legdrágább Jézusom, segíts nekem meghallanom, élnem, beszélnem és másokkal megosztanom Szavadat. Adj nekem erőt, hogy fenntartsam az Igazságot még akkor is, ha emiatt üldözni fognak engem. Segíts nekem életben tartanom Szavadat, amikor ellenségeid elnyomják azt. Engedd, hogy érezzem Bátorságodat, amikor elesett vagyok. Tölts el Erőddel, amikor gyenge vagyok. Add meg nekem a Kegyelmet, hogy méltóságteljes maradjak, amikor a Pokol Kapui fölém kerekednek, hogy hűséges maradhassak Legszentebb Akaratodhoz. Ámen.

 

(137) Az Átalakítás Imája

 

Ó, Mindenható Isten, Legmagasságosabb Isten, nézz le rám, alázatos szolgádra, Szíved szeretetével és szánalmával. Alakíts át engem a Te Fényedben. Emelj vissza Kegyeidbe engem. Tölts el engem Kegyelemmel, hogy Legszentebb Akaratod szerint alázatos szolgaságban felajánlhassam magam Neked. Szabadíts meg engem a büszkeség bűnétől és mindattól, ami megbánt Téged, és segíts nekem, hogy mély és állandó vággyal szeresselek Téged, hogy életem minden napján Téged szolgáljalak, örökkön-örökké. Ámen.

 

(138) Védelem a gyűlölettel szemben

 

Ó, Üdvösség Anyja, védj meg engem a gyűlölet minden formájától. Segíts nekem csendben maradnom, amikor gyűlölettel kell szembenéznem. Tarts erősen engem a Jézus Krisztus iránti hűségemben, amikor a leggyengébb vagyok. Tégy pecsétet az ajkamra. Segíts nekem, hogy hátat fordítsak azoknak, akik olyan szavakat mondanak nekem, amelyek tagadják Fiad Tanításait, és azoknak is, akik a hitem miatt kigúnyolnak engem. Imádkozz ezekért a lelkekért, drága Édesanyám, hogy mondjanak ellene a Sátánnak, és hogy érezzék a lelkükben szereteted békéjét és a Szentlélek Uralmát. Ámen.

 

 

(139) Erőért a gonosz legyőzésére

 

Drága Jézus, védj meg engem az ördög gonoszságától. Boríts be engem drága Szent Véreddel és mindazokat, akik gyengék és védtelenek az ördög jelenlétében. Add meg nekem a bátorságot, hogy ellentmondjak neki, és segíts nekem, hogy naponta elkerüljem minden arra tett próbálkozását, hogy bármilyen módon elkötelezzem magam neki. Ámen.

 

(140) Az Angyalok Hierarchiájának Védelméért

Drága Atyám, Mindenség Teremtő Istene, Legmagasságosabb Isten, az Angyalok Hierarchiája által, adj nekem Kegyelmet és Védelmet. Tedd lehetővé számomra, hogy összpontosítani tudjak Szeretetedre, amelyet minden gyermeked iránt érzel, független attól, hogy ők milyen nagyon bántanak meg Téged. Segíts nekem, hogy terjeszteni tudjam – félelem nélkül a szívemben – Végső Szövetséged hírét, hogy a világ felkészülhessen Jézus Krisztus Második Eljövetelére. Részesíts engem különleges Kegyelmeidben és Áldásaidban, hogy ellenállhassak az üldöztetésnek, amelyet a Sátán, az ő démonai és ügynökei okoznak nekem a Földön. Soha ne engedd, hogy féljek ellenségeidtől. Adj nekem erőt, hogy szeressem ellenségeimet, és azokat, akik Isten Nevében üldöznek engem. Ámen.

 

(141) Védelem az üldöztetés ellen

 

Drága Jézus, védelmezz Engem harcom közepette, hogy bármi áron hűséges maradjak a Te Igédhez. Védj meg engem ellenségeimtől. Védj meg engem azoktól, akik Miattad üldöznek engem. Osztozz velem fájdalmamban. Enyhítsd szenvedésemet. Emelj fel engem Arcod Fényébe addig a napig, míg újból el nem jön Eljöveteled Napja, hogy Örök Üdvösséget hozzál a világnak. Bocsáss meg azoknak, akik üldöznek engem. Fordítsd szenvedésemet a javukra, engesztelésül bűneikért, hogy békére találjanak a szívükben, és hogy az utolsó Napon, bűnbánattal a lelkükben, üdvözölhessenek téged. Ámen.

 

(142) Felkészülés a halálra

 

Drága Jézusom, bocsásd meg bűneimet. Tisztítsd meg a lelkemet, és készíts fel engem, hogy beléphessek Királyságodba. Adj nekem Kegyelmeket, hogy felkészüljek a Veled való egyesülésre. Segíts nekem, hogy legyőzzek minden félelmet. Adj nekem bátorságot, hogy felkészítsem elmémet és lelkemet, hogy méltó legyek megállni Szent Színed előtt. Szeretlek Téged. Bízom Benned. Neked adom a testemet, elmémet és lelkemet egy egész örökkévalóságra. Legyen a Te Akaratod az enyém, és szabadíts meg a fájdalomtól, a kétségektől és a zavarodottságtól. Ámen.

 

(143) Védelmezzük az Üdvösség Küldetését

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(144) A Keresztény hit megvédéséért

 

Ó, Üdvösség Anyja, kérlek, járj közben a Keresztény lelkek nevében, az egész világon. Kérlek, segíts nekik, hogy a hitüket megőrizzék, és továbbra is hűségesek maradjanak Jézus Krisztus Tanításaihoz. Imádkozz, hogy hitük megvédéséhez legyen mindenkor elegendő szellemi és lelki erejük. Járj közben, drága Édesanyám, a nevükben, hogy nyissák meg szemüket az Igazságra, és hogy kapják meg azokat a Kegyelmeket, melyek segítségével minden, Fiad Nevében nekik bemutatott hamis tant fel tudjanak ismerni. Segíts nekik, hogy maradjanak továbbra is igaz és hű szolgái Istennek, és hogy ellentmondjanak a gonosznak és a hazugságoknak akkor is, ha emiatt szenvedést és gúnyolódást kell elviselniük. Ó, Üdvösség Anyja, oltalmazd minden gyermekedet, és imádkozz, hogy minden Keresztény utolsó leheletéig kövesse az Úr útját. Ámen.

 

(145)Tölts el engem Szereteted Ajándékával

 

Drága Jézus, tölts meg engem, üres edényt, Szereteted Ajándékával. Áraszd el szívemet Jelenléteddel. Segíts, hogy úgy szeressek másokat, ahogyan Te szeretsz Engem. Segíts nekem Békéd, Nyugalmad és Irgalmad edényévé válnom. Nyisd meg a szívemet mindenkor mások sorsára, és adj nekem Kegyelmet, hogy megbocsássak azoknak, akik elutasítanak Téged, és akik ellenem vétkeznek. Segíts, hogy példamutatóan hirdessem Szeretetedet, úgy, ahogyan azt Te az Én helyemben tennéd. Ámen.

 

(146) Védelem a megtévesztés ellen

 

Üdvösségnek Drága Anyja, védj meg engem a Védelem Kegyelmével azon megtévesztésektől, amelyeket a Sátán hozott létre, hogy elpusztítsa a Keresztények hitét. Védelmezz minket Isten ellenségeivel szemben. Tarts minket biztonságban a hazugságoktól és az eretnekségtől, melyeket arra használnak fel, hogy meggyengítsék Fiad iránti szeretetünket. Nyisd meg szemünket a hazugságokkal, a megtévesztésekkel és minden olyan kísérlettel szemben, amelyekkel, ha találkozunk, arra ösztönözhetnek bennünket, hogy megtagadjuk az Igazságot. Ámen.

 

(147) Atyaisten, légy Irgalmas azokhoz, akik megtagadják Fiadat

 

Ó Istenem, Örök Atyám, kérlek, légy Irgalmas azokhoz, akik megtagadják Fiadat. Könyörgöm azok lelkéért, akik megpróbálják elpusztítani prófétáidat. Esedezve kérlek, térítsd meg azokat a lelkeket, akik Számodra már elvesztek, és kérlek, segíts minden gyermekednek, hogy felkészítsék lelküket, és Isteni Akaratodnak megfelelően megváltoztassák az életüket Fiad, Jézus Krisztus Második Eljövetelének várásában. Ámen.

 

(148) Jöjj segítségemre!

 

Ó, Jézusom, segíts nekem nagy szorongásom ezen idejében. Tarts Karjaidban engem, és vigyél Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Add, hogy megnyugodjak. Emeld fel a lelkemet, és a Te Békéddel tölts el engem. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (itt említsd azt meg…). Jöjj segítségemre, hogy választ kapjak kérésemre, és hogy békés legyen az életem, egységben Veled, drága Jézus. Ha kérésem nem teljesíthető, akkor tölts el engem Kegyelemmel, hogy elfogadjam: Szent Akaratod a lelkem javát szolgálja, és hogy én továbbra is hűséges maradjak Szavadhoz, szeretetreméltó és jóságos szívvel mindörökre. Ámen.

 

(149) Keressük Isten Szeretetét

 

Ó, Jézus, tölts el engem Isten Szeretetével. Tölts el engem Isteni Fényeddel, és árassz el engem azzal a szeretettel, amelyre szükségem van, hogy Isten Irgalmának a magját elhintsem minden nemzetben. Engedd, hogy terjesszem Isteni Szeretetedet mindazok között, akikkel kapcsolatba kerülök. Áraszd szét Szeretetedet, hogy az rátaláljon minden lélekre, hitfelekezetre, vallásra, és nemzetre – mint a köd, egységbe ragadván Isten minden gyermekét. Segíts nekünk úgy terjesztenünk Isten Szeretetét, hogy az meg tudjon - és meg is hódítson minden gonoszságot a világban. Ámen.

 

(150) A hitetlen lelkek megmentéséért

 

Drága Jézus, arra kérlek, hogy mentsd meg mindazokat, akik nem a saját hibájuk miatt nem hajlandók elismerni Téged. Felajánlom szenvedéseimet, hogy elhozzam Neked azok lelkét, akik elutasítanak Téged, és azért az Irgalomért, amelyet az egész világra ki fogsz árasztani. Irgalmazz a lelküknek. Vedd őket Mennyei Menedékedbe, és bocsásd meg bűneiket. Ámen.

 

(151) A hit megvédéséért

 

Ó, Istennek Anyja, Mária Szeplőtelen Szíve, Üdvösség Anyja, imádkozz, hogy mindenkor hűségesek maradjunk Isten Igaz Szavához. Készíts fel bennünket, hogy megvédjük a Hitet, támogassuk az Igazságot, és utasítsuk el az eretnekséget. Védd meg minden gyermekedet a szükség ezen idején, és adj mindnyájunknak Kegyelmeket, hogy bátrak legyünk, amikor arra szólítanak fel bennünket, hogy utasítsuk el az Igazságot, és tagadjuk meg Fiadat. Imádkozz értünk, Istennek Szent Anyja, hogy megadassék számunkra az az Isteni Beavatkozás, melynek segítségével Isten Szent Igéje szerinti Keresztények maradhatunk. Ámen.

 

(152) Segíts nekem tehetetlenségem órájában

 

Drága Jézus, segíts nekem tehetetlenségem órájában. Szabadíts meg a bűntől, és nyisd meg szemeimet, szívemet és a lelkemet hogy felismerjem az ördög megtévesztését és gonosz útjait. Tölts el engem Szereteteddel, amikor gyűlöletet érzek a szívemben. Tölts el engem Békéddel, amikor bánatot érzek. Tölts el engem Erőddel, amikor gyenge vagyok. Szabadíts ki engem börtönömből, hogy szabad lehessek, és tarts biztonságban engem Szentséges Karjaidban. Ámen.

 

(153) Védelem Ajándék a gyermekekért

 

Ó, Isten Anyja, Üdvösség Anyja, Arra kérlek, hogy szenteld és mutasd be ezeknek a gyerekeknek a lelkét szeretett Fiadnak: – a nevek felsorolása –. Imádkozz, hogy Jézus az Ő Értékes Vérének Erejével borítsa be és védelmezze ezeket a kis lelkeket a gonosszal szemben, a védelem mindenféle formájával. Arra kérlek, drága Édesanyám, hogy védd meg családomat a nagy nehézségek idején, és hogy Fiad kedvezően tekintsen azon kérésemre, hogy családom egyesüljön Krisztussal, és megadja nekünk az Örök Üdvösséget. Ámen.

 

 (154) Ima az Üdvösség Anyja ünnepére

 

Ó, Üdvösség Anyja, ma, ezen a napon, június 4-én, az Üdvösség Anyja Ünnepén, a következő lelkeket helyezem eléd:

a nevek felsorolása –. Kérlek, részesíts engem, és mindazokat, akik tisztelnek téged, drága Édesanyám, és azokat is, akik szétosztják az Üdvösség Érmét, a védelem minden formájában a gonosszal és mindazokkal szemben, akik elutasítják szeretett Fiad, Jézus Krisztus Irgalmasságát és mindazon Ajándékokat, amelyeket Ő örökségül hagy az emberiségre. Imádkozz, drága Édesanyám, hogy minden léleknek megadassék az Örök Üdvösség Ajándéka. Ámen.

 

(155) Az Üdvösség Küldetésének a Védelméért

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(156) Védelem a gyűlölet ellen

 

Drága Jézus, add nekem Szereteted, és nyisd meg a szívemet, hogy hálával fogadjam Szereteted. A Szentlélek Ereje által ragyogjon rám Szereteted, hogy Irgalmasságod világítótornya lehessek. Végy körbe Szereteteddel, és engedd, hogy az Irántad való szeretetem meggyengítsen mindenféle gyűlöletet, amellyel találkozom, amikor Szavad jó hírét terjesztem. Áraszd ránk Irgalmadat, és bocsáss meg azoknak, akik elutasítanak és bántanak Téged, és akik közönyösek Istenségeddel szemben, és add meg nekik a Szeretet Ajándékát. Add, hogy Szereteted átragyogjon a bizonytalanság, a gyenge hit, a megpróbáltatások és a szenvedés idején, és segíts nekem, hogy a Szentlélek Ereje által elvigyem az Igazságot azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van a Segítségedre. Ámen.

 

(157) A fogságban lévő lelkekért

 

Ó, drága Jézus, mentsd meg azokat a lelkeket, akik a hamis isteneknek és a Sátánnak rabszolgái lettek. Segíts nekünk, hogy imáink által enyhülést vigyünk nekik a megszállottság fájdalmában. Nyisd meg börtönük kapuját, és mutasd meg nekik az Isten Királyságához vezető utat, még mielőtt a Sátán túszul ejtené őket a Pokol mélységében. Könyörgünk Hozzád, Jézus, borítsd be ezeket a lelkeket a Szentlélek Erejével, hogy keressék az Igazságot, és segíts nekik bátorságra lelniük, hogy hátat fordítsanak az ördög csapdáinak és gonoszságainak. Ámen.

 

(158) Védj meg engem az egy–világvallástól

(Megtalálható a minden napra kért imáknál)

 

(159) Könyörgés Isten Szeretetéért

 

Ó, Üdvösség Anyja, kérlek, járj közbe a nevemben, midőn Isten Szeretetéért könyörgök. Töltsd el lelkemet, ezt az üres edényt, Isten Szeretetével, hogy amikor az túlcsordul, kiáradjon azokra a lelkekre, akiknek együttérzésemet igyekszem megmutatni. Kérlek, hogy Isten Ereje által megszabaduljak a gyűlölet mindenféle érzésétől, amit talán azok iránt táplálok, akik elárulják Fiadat. Tégy alázatos lelkűvé, és tölts el engem a lélek nagylelkűségével, hogy követni tudjam Krisztus Tanításait, és életem minden területén terjeszteni tudjam Szeretetét. Ámen.

 

(160) Segíts nekem, hogy egyre jobban szeresselek

 

Ó, én Jézusom, világ Megváltója, segíts nekem, hogy egyre jobban szeresselek. Segíts nekem növekednem az Irántad való szeretetben. Töltsd el a szívemet Szereteteddel és Együttérzéseddel, hogy elnyervén a kegyelmeket, úgy szeresselek Téged, ahogyan te szeretsz engem. Töltsd el hálátlan lelkemet Irántad való mély és megingathatatlan szeretettel, és mindaz iránt, amit képviselsz. Kegyelmed Ereje által segíts nekem úgy szeretnem felebarátomat, ahogyan Te szereted Isten minden gyermekét, és segíts, hogy együttérzéssel legyek azok iránt, akiknek szükségük van Szeretetedre, és azok iránt is, akik hitetlenek. Egyesíts engem Magaddal, hogy olyan Keresztény életet élhessek, amelyre Földi Időd során példamutatásoddal tanítottál minket. Ámen.

 

(161) A bizalomért és a békéért

 

Jézusom, én bízom Benned. Segíts nekem, hogy egyre jobban szeresselek. Tölts el engem azzal a bizalommal, mely által teljes és végleges egyesülésben átadhatom magam Neked. Segíts, hogy a Beléd vetett bizalmam növekedjék a nehéz idők során. Tölts el engem a Te Békéddel. Gyermekként jövök Hozzád, drága Jézus, minden evilági köteléktől mentesen, feltétel nélkül, és átadom Neked akaratomat, hogy tedd vele azt, amit jónak látsz a magam és más lelkek érdekében. Ámen.

 

(162) A gyengék és az ártatlanok védelméért

 

Ó, Istenem, Mindenható Atyám, kérlek, védd meg a gyengéket és az ártatlanokat, akik azok kezeitől szenvednek, kiknek a szívében gyűlölet van. Enyhítsd a szenvedést, melyet el kell viselniük szegény, tehetetlen gyermekeidnek. Adj meg nekik minden szükséges Kegyelmet, hogy ellenségeiddel szemben megvédjék magukat. Töltsd el őket bátorsággal, reménnyel és felebaráti szeretettel, hogy mindezeket megtalálván a szívükben, megbocsássanak azoknak, akik gyötrik őket. Arra kérlek, drága Uram, Örök Atyám, bocsáss meg azoknak, akik szembeszállnak az Élet Törvényeivel, és segíts nekik, hogy felismerjék, cselekedeteikkel mennyire megbántanak Téged, hogy így jó útra térjenek, és Karjaidban vigaszt keressenek. Ámen.

 

 (163) Ments meg Engem az üldöztetéstől

 

Ó, Jézus, őrizz meg Engem a Te Nevedben történő üldöztetés fájdalmától. Dédelgess a Szívedhez engem. Szabadíts meg a gőgtől, a kapzsiságtól, a rosszindulattól, önző énemtől, és lelkem gyűlöletétől. Segíts nekem, hogy valóban át tudjam adni magam Irgalmadnak. Vedd el félelmemet. Segíts nekem, hogy letehessem fájdalmam terhét, távolíts el tőlem minden üldöztetést, hogy kis gyermekként követhesselek téged, abban a tudatban, hogy minden dolog a Te Ellenőrzésed alatt van. Szabadíts meg azok gyűlöletétől, akik a Tiedként hirdetik magukat, de akik valójában megtagadnak Téged. Ne engedd, hogy felvágott nyelvükkel ostorozzanak engem, vagy, hogy gonosz cselekedeteik eltereljenek engem az Igazság útjától. Segíts nekem, hogy egyedül csak az eljövendő Királyságodra összpontosítsak, és minden bántalmazás ellenére - amelyeket talán a Te Nevedért kell elviselnem -, méltósággal kitartsak. Hozd el nekem az elme, a szív és a lélek nyugalmát. Ámen.

 

(164) Megtalálható a Minden napra kért imáknál

 

(165) Az Örök Élet Ajándékáért

 

Jézus, segíts nekem, hogy higgyek Létezésedben. Adj nekem egy jelet, hogy szívem válaszolhasson Neked. Töltsd meg üres lelkemet azzal a Kegyelemmel, amelyre szükségem van, hogy megnyissam elmémet és szívemet Szeretetedre. Könyörülj rajtam, és tisztítsd meg a lelkem minden rossz cselekedettől, melyeket életem során elkövettem. Bocsáss meg nekem, hogy elutasítottalak, de kérlek, tölts el engem azzal a szeretettel, amelyre szükségem van, hogy méltó legyek az Örök Életre. Segíts nekem megismernem Téged, másokban meglátnom Jelenléted, és tölts el Kegyelemmel, hogy felismerjem Isten Jelét minden szép Ajándékban, amelyet az emberiségnek adtál. Segíts, hogy megértsem Útjaidat, és ments meg engem a Tőled való elszakadástól, és a sötétség fájdalmától, melyet a lelkemben érzek. Ámen.

 

(166) Hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok

 

Legdrágább Üdvösség Anyja, kérlek, tárd szeretett Fiad, Jézus Krisztus elé azon kérésünket, hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok. Kérjük, hogy nagy Irgalma által hárítsa el a népirtás veszélyét, az üldöztetést, és az Isten gyermekeit fenyegető rémtettek minden formáját. Könyörögve kérünk, Üdvösségnek drága Anyja, halld meg kiáltásunkat, amelyet a szeretetért, az egységért és a békéért intézünk Hozzád szomorú világunkból. Kérjük, hogy Jézus Krisztus, az Emberfia, védjen meg mindnyájunkat a nagy fájdalom és szenvedés ezen idejében, a Földön. Ámen.

 

(167) A családom védelméért

 

Ó, Istenem, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Kegyelme által, kérlek, védd meg családomat minden időben a gonosztól. Adj nekünk erőt, hogy fölé emelkedjünk a gonosz szándéknak, és hogy továbbra is egységesek maradjunk az Irántad, és a mások iránti szeretetben. Tarts fenn minket minden megpróbáltatás és szenvedés közepette, amelyeket talán el kell viselnünk, és tartsd életben az egymás iránti szeretetünket, hogy egységben lehessünk Jézussal. Áldd meg családjainkat, és még a küzdelem idején is add meg nekünk a Szeretet Ajándékát. Erősítsd szeretetünket, hogy meg tudjuk osztani családjaink örömeit másokkal, hogy így az egész világgal meg lehessen osztani Szeretetedet. Ámen.

 

(168) Isten Szeretetének Ajándékáért

 

Ó, drága Atyám, Örökkévaló, Legmagasságosabb Isten, tégy méltóvá engem Szeretetedre. Kérlek, bocsásd meg nekem, hogy másokat megbántottam, és bocsáss meg nekem minden olyan rossz cselekedetet, amellyel fájdalmat okoztam bárkinek is gyermekeid közül. Nyisd meg szívemet, hogy lelkemben üdvözölhesselek Téged, és tisztíts meg engem minden gyűlölettől, amelyet olykor mások iránt érzek. Segíts, hogy megbocsássak ellenségeimnek, és elvessem Szereteted magvait mindenhol, amerre csak járok, azok között, akikkel naponta találkozom. Add meg nekem, drága Atyám, az Állhatatosság és a Bizalom Ajándékát, hogy megvédhessem Szent Szavadat, és így életben tartsam Nagy Szereteted és Irgalmad lángját egy sötét világban. Ámen.

 

(169) Azok üdvösségéért, akik elutasítják Krisztust

 

Drága Jézus, Együttérzésedre és Irgalmadra hivatkozva könyörgöm Hozzád azok üdvösségéért, akik elutasítottak Téged; akik tagadják Létezésed; akik tudatosan ellenszegülnek Szent Szavadnak, és kiknek keserű szíve megmérgezte lelküket Istenséged Fényével és Igazságával szemben. Irgalmazz minden bűnösnek. Bocsáss meg azoknak, akik a Szentháromságot káromolják, és Segíts nekem, hogy a magam módján, és személyes áldozataim által Szerető Karjaidba vigyem mindazokat a bűnösöket, akiknek a legnagyobb szükségük van Irgalmadra. Megígérem Neked, hogy gondolataim, cselekedeteim és kimondott szavaim által a legjobb tudásom szerint foglak Téged szolgálni Küldetésedben, az Üdvösség Küldetésében. Ámen.

 

(170)* Csak papoknak: Isten Szent Igéjének a védelmére (minden napra)

 

Ó, Drága Uram, szeretett Jézus Krisztusom. Tarts erősen Engem. Védj meg Engem. Tarts Engem Arcod Fényében, amint üldöztetésem fokozódik, amikor egyetlen bűnöm az, hogy védem Isten Szent Igéjét. Segíts nekem bátorságra találnom, hogy Téged mindenkor hűségesen szolgáljalak. Add nekem Bátorságodat és Erődet, miközben azért harcolok, hogy megvédjem Tanításaidat az erős ellenállással szemben. Ne hagyj el engem, Jézus, a szükség ezen idején, és biztosítsd számomra mindazt, amire szükségem van, hogy Téged továbbra is szolgálhassalak a Szentségek kiszolgáltatása és a Szentmiseáldozatban kiosztott drága Tested és Véred által. Áldj meg engem, Jézus. Járj velem. Pihenj meg bennem. Maradj velem. Ámen.

 

 

EGYÉB IMÁK GYŰJTEMÉNYE

Az „egyéb imák”- hoz tartozó azon üzenetrészek, amelyek bevezetik az imákat, megtalálhatók ezen a weboldalon:

https://www.masodikeljovetel.hu/imahadjarat/egyeb-imak-az-uzenetekbol/

 

MINDEN NAPRA KÉRT:

(26) Az Isteni Irgalmasság Rózsafüzére

 

Bevezetés: Miatyánk… Üdvözlégy… Hiszekegy.

 

Nagy (önálló) szemekre:

Örök Atya! Felajánlom Neked, szeretett Fiadnak, a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét, engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.

 

Kis szemekre:

Jézus fájdalmas szenvedéséért, irgalmazz nekünk és az egész világnak!

 

Befejezés: (3 – szor)

 

Szent Isten, Szent erős Isten, Szent halhatatlan Isten, irgalmazz nekünk és az egész világnak!

 

Urunk, Jézus Krisztus kérése:

 

Ima a bátorításért

2011. május 10. Mindennap mondjátok el ezt az imát, miután, elimádkoztátok az Irgalmasság Rózsafüzérét (a hátsó borító belső oldalán) és Irántam való hűségetek által segíteni fogtok Nekem gyermekeim megmentésében.

„A Szentlélek ajándékával tölts el engem, ó Uram, hogy elvihessem Szent Igéidet a bűnösökhöz, akiket a Te Szent Nevedben segítenem kell, hogy megmenekülhessenek. Segíts nekem, hogy betakarhassam őket imáim által, értékes Véred imáival, úgy, hogy az Szent Szívedhez vonzani tudja őket. Add meg nekem, a Szentlélek azon ajándékát, hogy ezek a szegény lelkek a Te Új Paradicsomodban örvendezhessenek. Ámen”

 

 

Hogy alázatos szolgaként tudjunk Jézus elé járulni, a napi legalább 10 perces imát, ezzel kezdjük

2013. szeptember 24.

„Jézus bocsáss meg Nekem, mert vétkeztem.”

 

Ima minden egyes napra

2011. július 24. vasárnap

„Ó, drága Jézusom, ölelj át engem karjaiddal, és engedd, hogy fejem a válladon nyugodjék, hogy amikor itt az ideje, felemelhess a Te dicsőséges Királyságodba. Engedd, hogy a Te drága Véred átáradjon szívemen, hogy így eggyé válhassunk.”

 

A Tiszta és Alázatos lelkek imája

2011. augusztus 23. kedd

Most fel szeretném szólítani követőimet, hogy hozzanak naponta egy áldozatot, mely hasonlít a szenvedéshez, hogy ezáltal segítsenek azoknak a lelkeknek a megmentésében, akik halálos bűnben halhatnak meg  a Nagyfigyelmeztetéskor. Kérlek benneteket, hogy kérjétek Tőlem ezt az ajándékot. Kérem az alázatos lelkeket, hogy hozzanak egy személyes áldozatot, Dicsőségemre. Azok a lelkek pedig, akik úgy érzik, hogy ezt nem tudják megtenni, azt mondom, hogy különleges kegyelemmel áldlak meg benneteket, mert tudom, hogy az Irántam való szeretetetek és imáitok által megmentitek testvéreitek lelkét.

 

 

Ima az Üdvözülésért

2010. november 16.

„Ó Uram, vezess engem birodalmadba, és védj meg engem a sötétségtől, amely elborította lelkemet. Hallgass meg most, ó Szent Szív, és jóságod által add, hogy szereteted fénye és védelme ragyogjon át engem.”

 

Ateisták imája

2010. november 18.

„Isten, ha te vagy az Igazság, mutasd meg nekem szereteted jelét. Nyisd meg a szívemet, hogy vezetni tudj engem. Ha létezel, engedd, hogy érezzem a szereteted, hogy ezáltal láthassam az Igazságot. Imádkozz most értem.”

 

Ima azokért a hitetlenekért, akik kinevetik, kigúnyolják, vagy látszólag megvetik azokat, akik imádkoznak

2010. november 21.

„Szeretett Uram, karjaimat feléd tárva könyörgök Hozzád, fogadd gyengéd karjaidba testvéremet: – név –. Szent Véreddel áldd meg őt, és add meg neki a szükséges kegyelmeket, hogy ez által elnyerje szereteted Lelkét, és így az örök boldogságnak részese lehessen.”

 

Ima, hogy Jézus megmutathassa neked az Ő jelenlétét

2010. november 22.

„Jézus, elveszettnek érzem magam. Nyisd meg szívemet, hogy elfogadjam szeretetedet, és mutasd meg nekem az igazságot, hogy általa én is megmenekülhessek.”

 

Imák vétkeink bocsánatáért és mások megtéréséért

2011. április 16.

„Kérlek, vezess engem nagyszerű Irgalmasságod fényéhez és jóságához, és bocsásd meg vétkeimet.”... „Sürgetve kérlek, Jézus, hogy Isteni Irgalmasságodban, Drága Véreddel borítsd be a langyos lelkeket, hogy megtérhessenek.”

 

 

Ima, hogy képesek legyünk felismerni, hogy ezek az Üzenetek Isteni Eredetűek

2011. augusztus 15.

„Jézus, ha ez tényleg isteni eredetű (valóban Te szólsz hozzánk), kérlek, áraszd el lelkemet szereteted jelével, hogy elismerhesselek annak, Aki Vagy. Ne engedd, hogy a hazugságok megtévesszenek engem. Mutasd meg nekem inkább Irgalmasságodat, azáltal, hogy megnyitod szemeimet az igazságra és a földi új Paradicsomod ösvényére.”

 

Ima, hogy elengedjétek félelmeiteket

2011. augusztus 17.

„Jézusom, teljes bizalommal átadom Neked minden aggodalmamat ebben a kérdésben, hogy gondom most már a Tied legyen, hogy ezt Legszentebb Akaratod szerint Te oldd meg.”

 

Mondjuk azok irányában, akik megfélemlítéssel és fenyegetéssel zárják el utunkat

2011. augusztus 28.

„Sosem tagadom meg az Úr útját. Ahogyan sosem fogom megtagadni Jézus Krisztus létezését sem, akit az emberiség nemcsak a kereszten való Szenvedésekor próbált elpusztítani, de azt követően is. Egy vagyok Jézus Krisztussal. Az Ő nevében beszélek. Vele lépkedek. Ő felemel engem, így én is, a magam alázatos módján, segíthetek, hogy megnyisd a szíved a tiszta szeretetre, melyet Ő neked, és kizárólag neked tartogat a Szívében. Ámen!”

 

 

Ima az elveszett vak lelkekért

2011. augusztus 30

„Magasságos Isten, trónod elé járulok ezen a héten, képviselve azon testvéreim lelkét, akik nem hajlandók elismerni Létezésedet. Arra kérlek, töltsd el őket kegyelmeiddel, hogy szívüket megnyissák Legszentebb Szavaid meghallására.”

 

Ima, hogy ellen tudjunk állni az utálatnak

2011. október 28

„Ó, szeretett Jézusom, védelmedért esedezem, és irgalmadat kérem, hogy testvéreim a Te védelmed által, Egyházadon belül, ne essenek az Antikrisztus áldozatává. Kegyelmezz nekem, és oltalmazz engem az erősség fegyverével, hogy kiállhassak a gonosz tettek ellen, amelyeket minden valószínűség szerint, a Te Szent Nevedben követnek majd el. Irgalmadért könyörgök, és megígérem Neked, hogy Szent Nevedhez minden időben hű maradok.”

 

Ima a felvilágosítás ajándékáért

2011. november 3.

„Ó, Jézus, értékes Véreddel takarj be engem, és áraszd reám Szentlelkedet, hogy fel tudjam ismerni, hogy ezek a szavak Tőled származnak. Tégy lélekben alázatossá engem. Fogadd Irgalmasan könyörgésemet, és nyisd meg szívemet az igazság előtt.”

 

 

Imakérés a Mennyi Atyához

2011.november 15.

„Legmagasságosabb Isten, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, akit értünk, szegény gyermekeidért áldoztál fel, hogy megments minket a pokol tűzétől, hallgasd meg imánkat. Fel szeretnénk ajánlani Neked szerény áldozatunkat, elfogadván a megpróbáltatásokat és a gyötrelmeket, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt eszközként szolgáljon minden lélek megmentésére. Könyörögve kérünk, hogy bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, akiknek nehezükre esik a megtérés, és add, hogy elfogadják Irgalmas jóságodat, és a Te meglátásod szerint hozzák meg azokat a szükséges áldozatokat, amely által méltók lehetnek a Te Szemedben a megváltásra. 

 

Ima, hogy enyhítse az üldözés körülményeit, melyet a zárt ajtók mögül irányítanak.

2011. december 9.

„Atyaisten, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevére kérlek, állítsd meg ezt a förtelmet, mely gyermekeid ellenőrzésére irányul. Kérlek, védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, hogy békére és méltóságra találhassanak, és egy gonosztól mentes életet élhessenek.”

 

Ima, hogy soha ne add fel, amikor elesettnek érzed magad

2012. január 8.

„Jézus, ha hallasz engem, akkor hallgasd meg segélykiáltásomat. Kérlek, segíts nekem, hogy azokkal is törődni tudjak, akik fájdalmat okoznak nekem. Segíts nekem, hogy ne az irigység uralja az életemet, és hogy ne kívánjak olyan dolgokat magamnak, amelyek nem lehetnek az enyéim. Ehelyett nyisd meg feléd a szívemet, Ó Jézus. Segíts nekem, hogy igaz szeretetet érezzek: a Te Szereteted és igaz békét a szívemben. Ámen.”

 

Ima, hogy kicsinnyé váljunk

2012. március 2.

„Mennyei Atya, segíts nekem kicsinnyé lennem, mint egy gyermek a Te Szemeidben. Kérlek, áraszd rám kegyelmeidet, mert csak így tudok hívásodra válaszolni, minden gyermeked megmentése érdekében. Ámen.”

 

Ima a bölcsesség, a nyugodtság és a megkülönböztetés kegyelmeiért

2012. március 20. „Ó, Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor lássam Szent Szavad igazságát, és továbbra is hűséges maradjak tanításaidhoz, független attól, hogy mennyire kényszerítenek engem arra, hogy elutasítsalak Téged.”

 

 

Ima az Ateisták részére a Nagyfigyelmeztetés alatt

2012. július 17.

„Jézus, mutasd meg nekem az Igazságot, és ments meg engem a gonosztól. Őszintén bánom bűneimet, és kérlek, hogy végy most a kezedbe engem, és mutasd meg nekem Irgalmasságod fényét. Ámen.”

Jézus követése alatt, az utazás fájdalmának könnyítéséhez

2012. november 4.

„Jézus vedd el fájdalmamat, gyógyíts meg engem és vedd el keresztemet.”

 

Hívjatok, amikor látni fogjátok azt, ami abban
a vázban lesz, ami egykor Egyházam volt a Földön

 

2013. február 19.

„Jézus ments meg Engem a Sátán hazugságaitól, hogy fel tudjam ismerni Maradék Egyházad Igazságát.”

 

Ima, amikor már nehéz elviselni a gonosz természetű támadásokat

2013. március 16.

„Megosztom ezt a fájdalmat veled, Drága Jézus, és arra kérlek, hogy a Szentlélek Ajándékával áldd meg ellenségeimet, és azokat, akik ostoroznak Téged. Ámen.”

 

 

Isten, az Atya: Ima az Új Paradicsom Kulcsának elnyeréséért

2013. április 10.

„Drága Atyám, én a te elveszett gyermeked vagyok, aki oly összezavarodott és vak, hogy semmi vagyok a Te Segítséged és Szereteted nélkül. Ments meg Engem, Fiad, Jézus Krisztus Szeretete által, és add nekem földi Új Paradicsomod Kulcsát. Ámen.”

 

 

Ima, hogy Jézus elvegye aggodalmainkat, amikor már minden reményt elvesztettünk

2013. szeptember 13.

„Jézus, vedd el szörnyű fájdalmamat és szenvedésemet, és engedd, hogy érezzem Szeretetedet.”

Ima, hogy kinyilvánítsuk Jézus iránti Igaz
Szeretetünket

 

2013. október 2

„Jézus, a Te Akaratod minden, ami számít. Az én szabad akaratom a Tied. Tégy vele, amit szeretnél!”

 

Akik azt mondják, hogy Jézust képviselik, és előnyösebb helyzetben vannak, mint mások, hogy Királysága részesei legyenek, tegyék fel a kérdést

2013. október 31.

„Jézus, ez Te vagy? Nekem valóban szükségem van a Te segítségedre?”

 

 

Képes leszel szégyen nélkül megállni Előttem?

2013. november 18.

„Jézus, bocsáss meg nekem, követni akarlak Téged.”

 

Ima a kárhozat útján lévő lelkekért

2013. december 7.

„Jézus, Irgalomért könyörgök mindazok számára, akik elutasítanak Téged, és akiknek a legnagyobb szükségük van a Te Segítségedre. Ámen.”

 

Ima a Mennyei Atyához, hogy megnyissa a szívünket, és hogy Kezeivel megáldhasson bennünket

                                                             2014. január 27.

„Drága Atyám, nyújtsd ki Irgalmasságod Kezét, és érintsd meg testemet és lelkemet. Ámen.” 

 

2014. március 3.

Bárkik is legyetek, bármilyen bánatot okoztatok is Neki, és még az sem számít, hogy bűneitek milyen gonoszak, Ő meg fog nektek bocsátani – mindig. Mindaz, amit tennetek kell, hogy hívjátok Őt, megkérvén Engem, az Ő szeretett Fiát, Jézus Krisztust, hogy a kiengesztelődés érdekében közbenjárjak a nevetekben.

Gyertek Hozzám imáitokkal, és mondjátok: „Jézus, Védelmed alatt vigyél engem Atyámhoz, és hozd el számomra az Örök Üdvösséget.”