A Szűzanya első üzenete

2010.11.08 15:30

2o1o. nov. 8. hétfő, kb.15:30 óra, miután otthon befejeztem a rózsafűzért.

(az alábbi üzenet felvilágosításul szolgál a jövőre nézve, azok számára is, akik még rejtve vannak és üzeneteket kapnak, de még nem tudják, hogy mit kell tenniük)

“Gyermekem, ez a feladat, amit rád bíztam, nagy felelősséggel bír, nem hagyhatod, hogy bárki is megakadályozzon feladatod végrehajtásában. Hirdetni kell az igazságot. Kiválasztott vagy erre, hogy ezt tedd. Gyermekem, légy erős. Nézz fel az Istenre, és kérd, hogy vezessen, hogy elvégezd a feladatot, amit rád bíztam.

Az összes szentek melletted vannak, és segítenek neked a munkában. Azok a személyek, akiket láttál, mind a segítségedre lesznek, hogy határtalan üzeneteimet terjeszteni tudjad, és hogy mindenki számára hallhatóvá tegyed. ( Itt azoknak a különböző szenteknek a képeiről van szó, amelyeket a látomások közben látott a látnoknő, de neki fogalma sem volt arról, hogy kik lehetnek ezek, míg később mások azonosították ezeket a képeket: pl. Szt. János Pálét, Fausztina nővérét, és Szt. Józsefét, s még két személyét, akiket nem tudtak azonosítani.)

Vezetni fognak téged. Nem lesz egyszerű dolgod, de szívesen és kitartóan dolgozol majd. Mindent megjövendöltek, ami történik. Egy eszköz vagy, amelynek segítségével Isten szava eljut összes gyermekemhez.

Soha ne feledd, hogy Isten minden gyermekét szereti, azokat a bűnösöket is, akik folyton szidják Őt. Könyörögj mindenkiért, hogy mindnyájan kegyelmet kapjatok. A Szent család újra egyesülni fog.

(Szünet… ezen a ponton nagyon meglepődtem. Ezért megkérdeztem a Szűzanyát: “Jól értettem ezt a részt?” Kedvesen mosolygott, és folytatta…)

Vedd a ceruzádat és írjad, ez a helyes, és terjeszd ezt az üzenetet, mielőtt még késő lenne. Ezek az üzenetek az Istentől vannak, és tisztelni kell őket. Bízom benned, hogy gondoskodni fogsz arról, hogy ebben a hitetlen világban a lehető leghatékonyabb módon napvilágra jussanak. Különösen fontos, hogy erős maradj a Fiam számára. Tudom, hogy Vele, Érte, és Általa szenvedsz. Örvendj, mert így helyes. Áldott légy gyermekem, amiért kiválasztattál erre a feladatra. Légy erős.

Minden nap imádkozz a vezetésért. Ne félj, idővel mind erősebb leszel. Minden nap veled leszek, és a családoddal. A Szentlélek működik általad, ezért tudod kinyilvánítani azt az Igazságot, ami az Atya terve a Földön. Gyermekem, ne törődj a kétségeiddel. Ezek az isteni üzenetek nem a képzeleted szüleményei. A jövendőről szóló írások magyarázatra kerülnek.

Imádkozz Isten minden gyermekéért. Szeretett Fiamat minden nap nagyon megbántják. Az emberek bűnei kínozzák Őt. A kereszthalála óta még soha nem szenvedett ennyire, mint most.

Megvan benned az erő és lelkület, amire szükséged van, hogy Isten áldásával eleget tegyél küldetésednek. A felkészítésed befejeződött. Kész vagy a rád váró küzdelemre.

Menj csak gyermekem. Övezd fel magad, emelt fővel állj, és segíts a gonosz elleni küzdelemben. Ne kételkedj többé, ha egyedül maradsz. Veled van az összes angyal és szent, s vezetnek téged minden lépésednél, közöttük Szt. II. János Pál, Szt. Fausztina és Szt. József.

Köszönöm, gyermekem, rendkívüli hitedet. Igazi harcos vagy, s úgy az Atya, mint a Fiam nagyon szeretnek téged. Egy vagy Jézussal, s a kezedet a Szentlélek vezeti.

Menj csak gyermekem, s végezd a rád bízott munkát, s ebben a legfontosabb történelmi időszakban használj fel minden eszközt, ami csak a rendelkezésedre áll.

Isten áldjon gyermekem. Krisztusban szerető Édesanyád, Mária, a Föld Királynője.