A Szentlélek tüzét mindenki érezni fogja a szívében

2012.12.09 19:00

Drága szeretett leányom, nem szeretném megijeszteni követőimet, inkább arra vágyom, hogy bebizonyítsam azt a Szeretetet és Együttérzést, melyet Szívemben tartogatok minden férfi, nő és gyermek számára.

Isten minden egyes gyermeke iránt érzett Szeretetem miatt - beleértve azokat is, akik visszautasítják Isten Igéjét – szeretném őket beborítani Irgalmasságom Lángjával.

Legyetek mindnyájan felkészülve, mert a világban hamarosan tanúi lesztek Isten Hatalmának és Isteni Beavatkozásának, amikor Ő tizenöt percre mindent meg fog állítani.

A Szentlélek tüzét mindenki érezni fogja a szívében

Azok számára, akik a kegyelem állapotában vannak, ez az öröm, a szeretet és az Irántam, Jézusotok iránti könyörület érzése lesz.

A bocsánatos bűn állapotában lévőknek mondom: ti a tisztítótűz fájdalmait fogjátok érezni, de hamar meg fogtok tisztulni, és azután mélységes békét és szeretetet éreztek majd a szívetekben Irántam.

Azoknak mondom, akik halálos bűnben vagytok, hogy olyan nyomorúságot és fájdalmat fogtok megtapasztalni, mintha elmerültetek volna a Pokol tüzében.

Néhányan, akik a bűn ezen állapotában vannak, könyörögni fognak megbocsátásomért és azért a kegyért, hogy szüntessem meg belső szenvedésüket. Ezt meg fogom adni nektek, ha igaz megbánásra találtok a szívetekben, és elfogadjátok, hogy bűneitek fájdalmas sebet és gyötrelmet okoznak Nekem, mivel megbántják Istent.

Aztán ott lesznek azok a szegény, szerencsétlen lelkek, akik leköpnek majd Engem, harcolnak Ellenem és hátat fordítanak Nekem. A rémület, melyet érezni fognak azért lesz, mert a Sátán megfertőzte a lelküket.

Ők nem lesznek képesek a fájdalmat elviselni, amikor Világosságom tanúi lesznek és a Sátán ölelésébe rohannak, akinek a sötétsége lesz a vigasz számukra.

Végül ott lesznek azok is, akik hirtelen fognak meghalni attól a sokktól, amit megtapasztalnak. Kérlek, mindennap imádkozzatok ezekért a lelkekért, mert imáitok a Királyságomba való belépést nyerhetik el számukra.

Ez a legnagyobb csodák egyike, mely valaha is adatott Isten gyermekei számára.

Megnyilatkozásom számotokra ez alatt az esemény alatt fel fog ébreszteni benneteket arra a tényre, hogy hamarosan megvalósul azon Ígéretem, amely szerint visszajövök az emberi nem megmentésére, hogy az előtte álló Dicsőséges életet örökölhesse.

Jézusotok