A Mennyei Atya: A Második Eljövetel meghirdetésének utolsó hírnöke

2012.01.16 01:20

Leányom, amikor Én prófétákat küldök a világba, akkor azok általában olyanok, akikre a legkevésbé számítasz.

Sohasem Egyházam legmagasabb köreiben fogod megtalálni őket. Külső látszatra sem a legszentebbek közül valók. Sok esetben, ők nem méltók erre a különleges ajándékra.  

Mégis azokat a lelkeket választom ki, akik nem tökéletesek, de ugyanakkor szokatlan, egyszerű az életvitelük, hogy kívánságomnak megfelelő teremtményeket formálhassak belőlük.

Az utolsó idők prófétáival sincs ez másként. Nem fogják őket egykönnyen elfogadni. Így volt ez kezdetben is, amikor először küldtem prófétákat a világba, hogy felkészítsék az emberiséget, szeretett Fiam, Jézus Krisztus, a Messiás eljövetelére, hangjaik akkor sem találtak egykönnyen meghallgatásra.

Bár nem fogják  a végidők hírnökeinek  hangját már küldetésük kezdetén meghallani, idővel azonban mégis felismerik azokat. Mert ez az Én hangom, ami könnyen felismerhetővé válik.

Leányom, te az utolsó hírnök vagy, akinek az a küldetése, hogy meghirdesd szeretett Fiam, Jézus Krisztus oly nagyon várt Második Eljövetelét.

Ez ijesztő számodra, és időnként lehet, hogy nehezen megemészthető, de mégis ez az igazság.

Ez a munka nehéz lesz, mivel Isteni üzeneteket kapsz, hogy felkészítsd Egyházam maradékát a földön, Fiam Második Eljövetelére.

Bár mostanáig sok lelket választottam ki, akikkel továbbra is kommunikálni fogok az emberiség javára, ezek sorsa ezután már könnyebb lesz.

Neked túl nehéz lesz a sorsod, mivel üldözni fognak téged.

Megáldalak téged Mennyei Királyságom minden kegyelmével.

Te, mint kiválasztott eszközöm, egyre jobban haladsz majd előre, hogy legszentebb Szavamat közölni tudjad a világgal.

Ez a munka minden időben védelem alatt lesz.

Igen, téged szinte naponta támadni fognak, de tudnod kell a következőket: ha ez a munka nem lenne olyan fontos, gondolod, hogy a sátán és az ő bukott angyalai tudomást vennének róla?

Ők ellepték a Földet, leányom, és a legtöbb esetben gyanútlanul kúsztak be sok gyermekem szívébe és lelkébe.

Szent munkád útja a Szentírásban meg volt jövendölve, mint utolsó hírnökömé, akit a Földre küldtek, hogy a sátán utolsó szorításából segítsen megmenteni az emberiséget.   

A világ már várja ezeket az utasításokat, melyeket Szent Parancsaimon keresztül adok.

Sok hamis próféta próbálja megakadályozni (a neked adott) Szent Szavamat, hazugságok terjesztése és zavarkeltések által.

Ezeket az üzeneteket meg fogják kérdőjelezni, és Egyházam vizsgálatnak veti alá hibákat keresve, holott ezek csakis az Igazságot tartalmazzák.

Sok igazság fog újra felszínre kerülni azok közül, melyeket Egyházam az évszázadok során, figyelmen kívül hagyott.

Több eddig kinyilatkoztatott igazság lesz feltárva előtettek, melyek a ti örök életetekre vonatkoznak.

Ez a munka felháborodást fog kelteni, leányom. Le fognak köpni, kicsúfolnak, lenéznek, és minden elképzelhető módon akadályozni fognak téged.  

Azok, akik nehezen értik meg az igazságot, melyet a végidőkre vonatkozólag adok neked, hallgassák meg kérésemet:  

Nektek, kérnetek kell Tőlem a Szentlélek ajándékát, még mielőtt Hangom meghallására nyitnátok meg fületeket, Szent Szavam igazságára és azokra az utasításokra, melyeket mindenki számára adok, hogy örök életetek legyen.

Szavaim egyszerűek lesznek, hogy minden férfi, nő és gyermek követni tudja majd ezeket a Szent Szavakat. De tudnotok kell a következőket: szavaimon keresztül sok szeretet és világosság fog kiáradni, sőt az Isteni hatalom szellője is érezhető lesz számotokra, melyet képtelenek lesztek majd figyelmen kívül hagyni.

Erről fogjátok felismerni, hogy Én vagyok az, a ti Istenetek, Örök Atyátok, aki hozzátok szól. Szeretetem elárasztja majd a ti lelketeket, és felemeli a szíveteket, hogy egységben legyen Velem.

Minden előkészület befejeződött. Szeretett Fiam Nagy Irgalmassága után egy bizonyos idő lesz adva arra, hogy Második Eljövetelére felkészítse a világot.

Igen, gyermekek.  Most készítem elő gyermekeim megmentését a sötétségtől. Gyermekeim, Én a Teremtésemet követelem vissza, az Én gyermekeimet, és hogy bevezesselek benneteket jogos otthonotokba, örökségetekbe: Az Új Paradicsomba.

Legyetek türelmesek, gyermekeim. Ne feledjétek, hogy szeretlek benneteket. Bízzatok Bennem és Szent Szavamban, melyet prófétámon, az Isteni Irgalmasság Máriáján keresztül adok nektek.

 

A ti Örök Atyátok
A Legmagasságosabb Isten
A mindenség Megteremtője