A leginkább megbecsült Püspököm az igazságszolgáltatás szörnyű tévedésének tárgyát fogja képezni

2014.04.10 17:22

Drága szeretett leányom, majd megszakad a Szívem felszentelt szolgáim helyzete és a nehéz megpróbáltatások miatt, amellyel szembe kell nézniük ellenségeim miatt. A leginkább megbecsült Püspököm az igazságszolgáltatás szörnyű tévedésének tárgyát fogja képezni. Aztán, miután őt már leördögözték, sok felszentelt szolgámnak szemrehányást fognak tenni, ha panaszkodni mernek az új törvények ellen, amelyek nem Tőlem valók, és amelyeknek szemtanúi kell, hogy legyenek Egyházamba való bevezetésekor.

Sok felszentelt szolgám el fog tűnni, és akaratuk ellenére börtönbe fogják őket zárni. Másokra viszont, akik elmenekültek az ellenségtől, vadászni fognak, és nekik azokat a napokat jó előre, nagyon óvatosan meg kell tervezniük. Nem sokkal később az antikrisztus képe minden oltár fölött lógni fog, miközben majd Arcomnak, Keresztemnek, a szenteknek és Szentségeknek minden nyoma nyomtalanul eltűnik. Ez a diktatúra olyan lesz, mint azok, amelyeket korábban már megéltetek, ahol az embereket eltaposták. Ezektől az új világvallás imádóitól azt fogják elvárni, hogy meghajoljanak az antikrisztus képe előtt. Ezek az imádók saját magukat fogják megáldani ez utálat előtt, de nem a Kereszt jele lesz az, amit magukra fognak vetni – ez egy kézjel által fog történni. Mindazok, akik a fenevad előtt meghajolnak, az ő rabszolgáivá válnak, akik aztán azok ellen fognak fordulni, akik nem hajlandók bálványozni a fenevadat. Még a saját családtagjaikat is el fogják árulni, kiszolgáltatván őket a büntetésnek; ilyen nagy hatalmat fog a fenevad felettük gyakorolni.

Én egyfajta védelmet fogok örökségül mindnyájatokra hagyni, a fenevad hatalma ellen, különösen felszentelt szolgáimnak, és utasításokat fogok adni e szívszaggató út minden lépésénél. El fogom küldeni nektek bátor szolgáimat, püspökeimet, papjaimat és más szolgákat, akik mindnyájan Hozzám tartoznak, és akik továbbra is szolgálni fognak Engem. Ők (kegyelmi) Ajándékokkal lesznek megáldva, amelyek segíteni fognak nektek, hogy Bennem és Velem maradjatok, hogy képesek legyetek elviselni ezt a nyomást addig a napig, amikor eljövök megmenteni népemet, és Királyságomba viszem azt. Ne féljetek ezektől az időktől, mert ezek nem lesznek nehezek, ha elfogadjátok Irgalmasságom Kezét, és megtanultok teljesen megbízni Bennem. Ma megáldalak benneteket Atyám Nevében és az Én Erőmet, Bátorságomat és Lendületemet adom nektek, mert ezekre szükségetek lesz, ha továbbra is igaz Keresztények maradtok és hűek Szent Szavamhoz.

Jézusotok